Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Apsolutno sam nenaspavana :neutral:

odradi jedan popodnevac
beba-1.gif

svet je svet, svet nije samo srbija
pricam na globalnom nivou
naravno da je ubijeno vise devojcica devojaka zena nego pedera, ali to ne znaci da pederri nisu stradali samo jer su isli drzci se za ruku na ulici, ti nipodastavas jednu grupu, uzdizes drugu, samo zbog licnih osecanja prema jednim i drugima, a tu onda tvoja analogija propada jer imas predubedjenja....
Не, педереи су врло добро знали ко су и чему се излажу, чак су и могли пружити (неки)отпор, ове девојчице су нападнуте од психопата и реално нису могле пружити пажње вредан отпор, нити побећи.
И немој се хватати неких вукоебина, причамо о нашим дешавањима код нас.

- - - - - - - - - -

Zrtva je zrtva, bila tebi draga ili jok...
Зато сам и рекао.
Зато и законодавац различито вреднује убиство, или силовање од понеког мае гери по лабрњи каквог педереа.

Не, педереи су врло добро знали ко су и чему се излажу, чак су и могли пружити (неки)отпор, ове девојчице су нападнуте од психопата и реално нису могле пружити пажње вредан отпор, нити побећи.

neces iskreno da izkazes svoje misljenje i predrasude, ne kapiras da su one deo tebe i cine te takvim kakv jesi...budi svoj
nemoj mi te frazice prodavati jer neces da "izadjes iz ormana" i kazes lepo svoje misljenje da svi pederri treba da crknu i da ih ne podnosis.....
ovo uplitanje u kucine ti kod mene ne pali

ja mislim da je isto, ti ne mislis, svako iz svojih ralzoga, i ok ne moramo da se slazemo

- - - - - - - - - -

Зато сам и рекао.
Зато и законодавац различито вреднује убиство, или силовање од понеког мае гери по лабрњи каквог педереа.

Niko nije ni pricao kako zakon vrednuje razlicita dela, ti si rekao da onaj ko krivi zrtvu nije normalan, dakle jel ti krivis pedera ako mu neko polomi nos ili onog sto mu je nos polomio?

Svako treba da pazi u kakvu se situaciju postavlja. Sto izazivati sudbinu ako ne moras.

Niko nije ni pricao kako zakon vrednuje razlicita dela, ti si rekao da onaj ko krivi zrtvu nije normalan, dakle jel ti krivis pedera ako mu neko polomi nos ili onog sto mu je nos polomio?

Svako treba da pazi u kakvu se situaciju postavlja. Sto izazivati sudbinu ako ne moras.
Наравно у питању су тешка кривична дела која се тако и вреднују од стране закона, релативизам не чини на ствар.

Наравно у питању су тешка кривична дела која се тако и вреднују од стране закона, релативизам не чини на ствар.

i opet nisi odgovorio na pitanje jel i pedder zrtva ili nije?

Elem, zasto niko nece da mi objasni zasto je normalno traziti odstetu za ubijenog rodjaka?

Ajde dajte mi argumente, nisam ja nerazuman, ubedite me da gresim.

neces iskreno da izkazes svoje misljenje i predrasude, ne kapiras da su one deo tebe i cine te takvim kakv jesi...budi svoj
nemoj mi te frazice prodavati jer neces da "izadjes iz ormana" i kazes lepo svoje misljenje da svi pederri treba da crknu i da ih ne podnosis.....
ovo uplitanje u kucine ti kod mene ne pali

ja mislim da je isto, ti ne mislis, svako iz svojih ralzoga, i ok ne moramo da se slazemo
Шетња кроз твоје постове је хорор мизантропије, разуме те, али не оправдавам.

- - - - - - - - - -

i opet nisi odgovorio na pitanje jel i pedder zrtva ili nije?

Elem, zasto niko nece da mi objasni zasto je normalno traziti odstetu za ubijenog rodjaka?

Ajde dajte mi argumente, nisam ja nerazuman, ubedite me da gresim.
То је на суду да одлучи... конфликти међу одраслим људима нису увек јасно дефинисани.
Али убиство/силовање је недвосмислена квалификација.

- - - - - - - - - -

То је на суду да одлучи... конфликти међу одраслим људима нису увек јасно дефинисани.

Ako bi neko ubio pedera jel on onda zrtva?

Zar i optuzeni za silovanje/ubistvo nisu nevini dok se ne dokaze suprotno?

- - - - - - - - - -

pa kao sto na svakoj temi uspes da se upetljas u svadju za smrt pederrima tako i iz mene zraci mizantropija, samo sto ja nemam frku da kazem da sam mizantrop, to sam i rekla odavno pa si se onda uhvatio misleci da ces da me zeznes tom cinjenicom, ono malo logike, ako neko kaze da je mizantrop ne mozes da ga pokopas argumentom "haha mizantropu", ajde mucni glavicom

ja sam mizantrop i sa time problem nemam, ti si homofob ali neces da kazes jer imas problem sa samim sobom, ali vristi iz tebe ne sekiraj se na svakoj temi
samo nemoj posle da bude ko ovo :sad2:
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/57...Pobegao-sam-u-fasizam-da-sakrijem-zenu-u-sebi
Pobegao sam u fašizam da sakrijem ženu u sebi

Cera danas place u sobi, pitam sta ti je sto places, kaze, aki mislis da ne primecujem da pravis grimase i da sve cesce podignrs nogu, savijes u kolenu jer te boli, grdno se varas, i strah me je...suza suzu stize..zivot moj brizni :heart::sad2:

upoznala sam coveka od nekih 65g za koga sam cula da je uvek bio vredan i radan kao crv...na neki cudan nacin ostao bez uplate radnog staza,nema ni penziju ni socijalno....suv je ko iz logora da je dosao,lice ispijeno, odise nemastinom i verovatno je bolestan....
dobro znam kako je gladovati, nemati i zato me danas dusa zabolela..
kontaktirala sam jednu staru imucnu komsinicu, hoce da pomogne...udruzicemo se nas dve, i povremeno cu mu nositi kuvanu hranu, nadamo se da ce on to prihvatiti i da ga nece biti sramota.
ko zna koliko ima gladnih oko nas i nemocnih, a sramota ih da zatraze pomoc od komsija, poznanika...

Ako ne popijem analgetik grlo me odvaljuje, glava još više, kad ga popijem se preznojavam kao kobila u galopu, ne mogu više ovako, j.bm ti prehlade na 40 stepeni. A moram totalno da ozdravim do ponedeljka da mi se šefica ne brine da ću, nedajbože, uzeti bolovanje u sezoni godišnjih odmora.

Da, to je bas ono sto se da zakljuciti iz mog posta...

Mogla je isto tako da se napije i onda odluci da udje u kavez sa medvedima, onda bi valjda bila medvedja krivica sto je pojedena.

Idiota uvek ima, samo je pitanje da li im pruzis priiku da te iskoriste ili ne...

Pravilno je zakljucila.

Ovde su u pitanju dva ljudska bica sa poremecenim umom koja umesto da ovu devojku odvedu u hitnu ili joj pomognu da dodje sebi,odvedu je kuci -oni su je silovali jer ne moze da se odbrani.Poremeceni umovi.

Osobe koje tako kao ti razmisljaju su ozbiljna opasnost za okolinu.Znam lika koji tako razmislja kao ti-sa svojim drustvom je lincovao drugog lika jer mu se dopala njegova devojka.

Ti sam si odgovoran za svoje postupke i pomoc nekome u nevolji je normalan postupak .Ovo o cemu ti pises je bolesno.

znas kako, bog cuva one sto se sami cuvaju. Da se nije napila ko stoka ne bi imali mamlazi priliku da joj "oduzmu nevinost". Oni su majmuni ali ona je debil koja se napije ko majka i onda sa nekim koga prvi put vidi u zivotu ode u mrak.

Zivot je bre dzungla, ako se ne pazis svasta moze da ti se desi.

A i taj novinar kome je najvaznije to sto su je deflorisali je teska budaletina

- - - - - - - - - -

Ne znam iz kog iskustva ti pricas da je ok traziti "blood money" za dete?

oni nisu majmuni vec silovatelji
silovanje je krivichno djelo
od kog ne mozes biti aboliran cak ni ako si bio pijan
dal je zrtva bila pijana je nebitno
i to je tako iz vrlo prostog razloga - da ne bismo (opet) zivjeli ko majmuni

ceo tekst odise palanackim duhom
pvo fraza oduzeta nevinost, a da nije bila nevina onda sta, nije tolika steta sto je silovana? kurrva ko i druge koje ebe :lol: ogavnstina
druga izjava majke da su ovi imucni? sta to znaci? oces i ti pare sreco da trazis? ili misli da ce da podmite sudije, to nije tek tako, niti treba o tome unapred pricati...potpuno suvisna i krajnje neumesna izjava sa njene strane
trece mala koja posle silovanja izjavljuje "mama osramotila sam te" pa sta reci na taj seljacizam

ili je pisac clanka jednom nogom jos u selu kod prababe, sto je za kurir normalno, ili su ovo stvarne izjavee onda nemam reci

?

oni i zive u...palanci
gdje onaj ko ima para radi sta oce
sto i nije bitno drukcije od palanke u kojoj si ti doskora zivjela
samo je sve puno manje, svi se znsju medjosobno i bukvalno se nista ne moze sakriti, ni obrisati...ni zaboraviti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back