Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pola srbije pati od paranoje
to ti je komplex malih i beznacajnih....zelja za paznjom
nesvesni da vecina i evropljana ne ume da nas pokaze na karti, ostale po svetu da i ne pominjem....jos nas zovu jugoslavija...ozbiljna sam...nama stize posta adresirana na jugoslaviju :lol:
nit znaju nit ih interesujemo
al zatrti idioti koji dalje od svoje terase ne vidose to ne kapiraju....citaju lopusinu lucica i sl zamlate i to im je biblija
pa eno na pdfu politika ti je slika srbije....

pa amerikancu kad kažeš serbia on kaže what ? siberia ?

mada kad pogledaš da oni ne znaju ni Afriku na karti sveta da pokažu i nije tako strašno
a to tamo na politici ih je pola preko, a druga polovina ne pamti bombardovanje, tako dasu komepentni jebbalo majku

nesvesni da vecina i evropljana ne ume da nas pokaze na karti, ostale po svetu da i ne pominjem....jos nas zovu jugoslavija...ozbiljna sam...nama stize posta adresirana na jugoslaviju :lol:
al zatrti idioti koji dalje od svoje terase ne vidose to ne kapiraju....citaju lopusinu lucica i sl zamlate i to im je biblija
Пола мерике не зна где је Европа... како би то тумачили сем као идиотизам?

za nas ne znau ni evropljani...aj pitaj engleza da ti pokaže di je srbija

pojma nemaju
sibir sirija srbija njima isto

pazi mozda starije gen i znaju...po jugoslaviji da se orjentisu
al ove nove....dvaes i kusur god sto imaju....culi al nemaju pojma gde je
da li to ide u prilog njihovoj masovnoj neobrazovanost pa da ide....al ide i u prilog nasoj nevaznosti

pa aj drugi kontinenti
al evropa ne zna...ozbiljna sam...culi su al ne znaju gde je
toliko o nasoj vaznosti :lol:
Пази кад неко параноју особе уопшти за пола земље да би му то био аргумент за тврдњу о географској упућености Европљана онда је траг аутошовинистичког дискурса очигледан.
Кад томе додамо мизантропију све је јасно.:)

Пази кад неко параноју особе уопшти за пола земље да би му то био аргумент за тврдњу о географској упућености Европљана онда је траг аутошовинистичког дискурса очигледан.
Кад томе додамо мизантропију све је јасно.:)

el oćeš da prevedeš i za nas prostije

Mora da si na ruskom nesto "primetila". :lol:

Ne ja, boli me uvce.
Utripovala moja drugarica da prate nju, pa me sad ubeđuje da prate i mene.
Ona radi sa njima, prevodilac je.
Ja samo dajem poneki čas srpskog, a koji će im vrag srpski jezik, pojma nemam.

Kaže ona : "Uče srpski da bi mogli bolje da nas prate i vide na čijoj smo strani, uz Evropu ili uz njih."
Majko mila, ispod svakog kamena vreba poneki Ilija Čvorović.:roll:

el oćeš da prevedeš i za nas prostije
u prevodu dva posta izdrzi da bude normalan treci vise ne moze mora da cacka mecku iz mazohistickih razloga....opet ta paznja....mukica
ne vredi s njim caskati....to samo napusavati...da mu se ispuni dan
al danas me mrzi da ispunjavam zelje....aj sutra mozda....nepoznavaoc skakuci sutra opet oko mene mozda se smilujem da te napusim....

Da, likovi koji se loze na Sirizu, Putina i Gadafija jesu slika Srbije, nazalost.

u prevodu dva posta izdrzi da bude normalan treci vise ne moze mora da cacka mecku iz mazohistickih razloga....opet ta paznja....mukica
ne vredi s njim caskati....to samo napusavati...da mu se ispuni dan
al danas me mrzi da ispunjavam zelje....aj sutra mozda....nepoznavaoc skakuci sutra opet oko mene mozda se smilujem da te napusim....
Сестро слатка овим постом си надмашила себе, ти не да умишљаш да те неко прати, тј да си параноична, већ управо обрнуто да ти неког посматраш, оцењујеш и чиниш му... то би можда могли назвато нарапоја?!?
Рецимо финале мизантропије у виду сви сте заслужили 2*1 метар у иловачи, а ја сам та која ћу вам то приуштити.
Много је за мачка говеђа глава.:)

Ne ja, boli me uvce.
Utripovala moja drugarica da prate nju, pa me sad ubeđuje da prate i mene.
Ona radi sa njima, prevodilac je.
Ja samo dajem poneki čas srpskog, a koji će im vrag srpski jezik, pojma nemam.

Kaže ona : "Uče srpski da bi mogli bolje da nas prate i vide na čijoj smo strani, uz Evropu ili uz njih."
Majko mila, ispod svakog kamena vreba poneki Ilija Čvorović.:roll:

:lol:

- - - - - - - - - -

to je tek tragikomicno
njima ako kazes jugoslavija ili belgrade znaju
al srb vec redje
pa ko ce bre da povata vise nase stalne promene granica i naziva :lol: crnjak

pa ja živeo u 4 države
neka žena za 25god promeni 4 muža
sve se menja

...aauuu...a ja kritikujem moju majku koja ima 80 godina i misli da mobilne telefone svi prisluskuju pa nece da pricamo
kad sam na ulici, nego samo ako sam kod kuce:lol: e necu vise neka je....kad ovaj mlad svet ima problem sa kgb-om
njoj je onda sve dozvoljeno:heart:

Dopala mi se torta.Pitam da pitaju zenu koja je torta i ona mrtva hladna rekla "napravice mi je kad se budem udavala" .Jadno je koliko su ljudi optereceni tim parcetom papira.Kazi neces a ne bajkovitu iluziju da mi uvaljujes.

isekla svih 5 prstiju tj korene istih, pokusavajuci da isperem keramicku solju.nisam videla da je iskrzana na rubu, a nije me ni zabolelo dok nisam izvukla ruku i shvatila da lipti krv iz posekotina.pa da li je moguce da je toliko ostro?pu.

isekla svih 5 prstiju tj korene istih, pokusavajuci da isperem keramicku solju.nisam videla da je iskrzana na rubu, a nije me ni zabolelo dok nisam izvukla ruku i shvatila da lipti krv iz posekotina.pa da li je moguce da je toliko ostro?pu.

Аааааај, грозно :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back