Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cut', pomogao mi je ovaj hemomicin, nisam vise zombi, skoro pa sam normalna, a tek sam jedan popila.
Nisam ja htela uput za kks, vec za serologiju, da vidim da mi nije neki virus protutnjao kroz organizam, neki fini adeno ili koksaki, al za to ne daju, treba oko da joj vadim pa da da...

U ovu rupu bacam sledece:
-Prednji lonac auspuha od lade samare,progoreo.
-Zadnji lonac takodje od lade samare,progoreo+ vise puta krpljen,nema vise od njega nista
-Jos 3 solje za kafu ( ebote,odakle mi vise :mrgreen: ) sa nekom Rumunskom teksturom :roll:
-20-tak flomastera,markera,crni plavi i crveni,ne pisu vise.

Meni još nije, ali cenim da će tek od maja biti veselo kada stigne aprilski, sa poskupljenjem od 15% i akcizom 0,5 dinara po utrošenom kWh. Onda će mi svaki račun za struju biti petocifren, sada samo poneki. :rida:

...moj racun nekom moze da izgleda smesno mali, ali je meni ogroman:dash:
...to tek kad krene u aprilu, ne znam koliko ce se odraziti na krajnji izgos ali ja do zime i ne trosim neku struju pa ne bi trebao da bude veci od recimo ovog sad,
sto je opet puno za mene em sam jedna em ne radim....znaci ako ovako nastavi ne gine mi mutni Dunav:sad2:
...jos me i ovaj komp zeza, izgleda da mu treba majstor posto ja ocito ne umem sama da resim problem zastarelog Windows-a...sve vise baguje, ne mogu stranu da
otvorim jer to traje i traje, pa odustanem i ugasim...a treba da radi jer saljem prijave za posao preko tri sajta...znaci totalno cu da odlepim od svega, ako vec nisam:dash::besna::rida:

Da :roll:
Tj, sad vise nije klasicna angina, grlo je upaljeno i identicno boli, samo krajnici nisu onoliko uvecani.
Al zato kasalj, malaksalost i nesves' su cista radost.
Trazim joj uput za vadjenje krvi, kaze nema potrebe, to ti je sada jedna lepa mesovita infekcija, uzmi lepo ovaj fini hemomicincic, odlezi i bice sve super. A ja jedva uspela da dobijem tri dana slobodno, ne mogu da se izlezavam kao da sam na drzavnoj sisi.
I tako, sad uzivam u blagodetima mesovite infekcije gornjih respiratornih puteva i hemomicina a da mi nije ni oslusnula pluca :neutral:

Ne kapiram. Ako si vet, sto sama sebi ne prepises hemomicin?

dobro mi jutro u tri picckematerine crko tablet
-1.gif

bilo je pitanje vremena, i sad ce da ga uzmu ko zna na koliko dana a ja u medjuvremenu da se besim :roll:
aj nek da sv krava da je samo napon baterije otiso, da ga drmnu strujom pa da proradi

- - - - - - - - - -

Cut', pomogao mi je ovaj hemomicin, nisam vise zombi, skoro pa sam normalna, a tek sam jedan popila.
Nisam ja htela uput za kks, vec za serologiju, da vidim da mi nije neki virus protutnjao kroz organizam, neki fini adeno ili koksaki, al za to ne daju, treba oko da joj vadim pa da da...

davne 2007 nije mogo opsta praksa za to da da uput, samo specijalista tipa infektolog internista kardiolog il za koji se vec organ sumnja
sad ne znam kako je, ali ako je isto onda ti ne da uput jer uput opste prakse za serologiju ne ide
trebalo je da ti da uput za infektologa pa onda na infektivnoj da ti rade testove ili oni da daju upute za dalje
a gde ti je bris grla, nije valjda da ni to nije radjeno

-1.gif

bilo je pitanje vremena, i sad ce da ga uzmu ko zna na koliko dana a ja u medjuvremenu da se besim :roll:
aj nek da sv krava da je samo napon baterije otiso, da ga drmnu strujom pa da proradi

- - - - - - - - - -

davne 2007 nije mogo opsta praksa za to da da uput, samo specijalista tipa infektolog internista kardiolog il za koji se vec organ sumnja
sad ne znam kako je, ali ako je isto onda ti ne da uput jer uput opste prakse za serologiju ne ide
trebalo je da ti da uput za infektologa pa onda na infektivnoj da ti rade testove ili oni da daju upute za dalje

45 je bilo, sad ne znam
provjeri u zakonu
a provjeri i sadrzaj svoje garancije

-1.gif

- - - - - - - - - -

Ma jbali ih uputi.

Da postoji vremeplov, bilo bi dobro vratiti se unazat, i prebiti Boga Oca u onim raspalim komunjarama.

45 je bilo, sad ne znam
provjeri u zakonu
a provjeri i sadrzaj svoje garancije

garancija 2 god
a mislim da je sad po zakonu 30 dana
nemam nikakv garantni list, samo uz racun

dobro je, ono je sto sam i mislila, pao napon pa su ga digli i sad se puni

- - - - - - - - - -

Ma jbali ih uputi.

Da postoji vremeplov, bilo bi dobro vratiti se unazat, i prebiti Boga Oca u onim raspalim komunjarama.

:aha:
necemo mi nikad izadji iz toga

Aj sto su nestrucni, nego sto su potpuno nezainteresovani i boli ih Stojko...

Da je samo nestrucan, pa mu ti objasnis sta i kako, i on ti odradi to formalno, mozda bi to i moglo da funkcionise.

a ne da njima sujeta to
oni misle imam diplomu (a ono sve 6) i sad sam dr pr mr i sad mi svi popusite
i onda ide i ubija ljude svojim neznanjem
mnogo treba da si poremecen da ides na medicinu samo zbog prefiksa, a vecina ide zbog toga, pa ti sad vidi koliko ludaka
treba desetkovati broj upisanih, promeniti sistem, kriterijume, a ne svaka budala provuce se sa bednim ocenama i preko veze obuce mantil

a ne da njima sujeta to
oni misle imam diplomu (a ono sve 6) i sad sam dr pr mr i sad mi svi popusite
i onda ide i ubija ljude svojim neznanjem
mnogo treba da si poremecen da ides na medicinu samo zbog prefiksa, a vecina ide zbog toga, pa ti sad vidi koliko ludaka
treba desetkovati broj upisanih, promeniti sistem, kriterijume, a ne svaka budala provuce se sa bednim ocenama i preko veze obuce mantil
Уствари многи су потпуно оперисани од математике и самим тим отпадају сви факсови техничких и природноматематичких наука.

Уствари многи су потпуно оперисани од математике и самим тим отпадају сви факсови техничких и природноматематичких наука.

А, па нису баш оперисани од математике.

Да видиш како брзло срачунају проценат од фармако компанија и да ли је пацијент ушао колико треба :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back