Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.742
Prošle nedelje crkla veš mašina - 33000.
Jutros procurio bojler u kupatilu - 12000.
Šta je sledeće?

Šta je sledeće?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ово се мени, мојим и родитељима моје жене, као ни икоме кога познајем није десило.Prošle nedelje crkla veš mašina - 33000.
Jutros procurio bojler u kupatilu - 12000.Šta je sledeće?
![]()
Prošle nedelje crkla veš mašina - 33000.
Šta je sledeće?
![]()
Ово се мени, мојим и родитељима моје жене, као ни икоме кога познајем није десило.
УнишО шеИтан у кућу?!?
Pa nista,moraces da pregledas instalaciju,narocito nulu,a i uticnice.Jer,ako uticnice imaju slab kontakt,salju slabiji napon i dolazi do pregrevanja el.uredjaja.

samo se pitam kako cu prolaziti pored takvog coveka, a da ga ne pljunem, kako??? 

То је у домену научне фантастике, што би разни љубетељи празноверја рекли ,,карма".Šta se nije desilo, da procuri bojler? Ako ti nisi čuo da se dešava, ne znači da se ne dešava.
Nema to veze sa instalacijama, kazan na bojleru je procurio. A mašini crkao lager, amortizer i programator, pa nismo hteli da je popravljamo, nego kupili novu.

Šta se nije desilo, da procuri bojler? Ako ti nisi čuo da se dešava, ne znači da se ne dešava.
Nema to veze sa instalacijama, kazan na bojleru je procurio. A mašini crkao lager, amortizer i programator, pa nismo hteli da je popravljamo, nego kupili novu.
То је у домену научне фантастике, што би разни љубетељи празноверја рекли ,,карма".![]()
Lager i amortizer se lako nabave po jeftinoj ceni.A za programator imam jednog coveka koji ih uspesno remontuje,ali ne znam koliko naplacuje.
U svakom slucaju,kad jednom pocnu da zahebavaju te ves masine,isplativije je kupiti novu,pa makar i najjeftiniju ali da je nova.
P.s.programator moze crci,narocito kod novijih masina jer se cesto na masinu ostavi mokar ili vlazan peskir.Onda se sa mokrog vesa voda neprimetno slije sa gornjeg poklopca pravo na programator![]()
Јесте.Mi (naša kuća) mora da imamo mnogo lošu karmu, jer za 22 godine koliko sam ovde, ovo je drugi da je procurio. Mi smo kao oni iz " Bele lađe" Pantići, kada Kića kaže :"Pantići su baksuzi".
Upravo zbog toga je nismo ni popravljali. Odslužila je za 15 godina, više nego nečija za 50. Hvala joj.
Ово се мени, мојим и родитељима моје жене, као ни икоме кога познајем није десило.
УнишО шеИтан у кућу?!?
Могуће да је код тебе неки опак састав воде?Dobro, ja znam još neke kojima je procurio bojler, tako da se tešim da nisamo jedini na svetu kojima je đavo zaposeo kuću. :sad: Jer ako se to nije desilo ni tvojo, ni porodici tvoje žene, pa čak ni onima koje poznaješ, stvarno mora biti da je to veoma retka pojava.![]()

Могуће да је код тебе неки опак састав воде?![]()
Да га пазите, мазите и чувате, а не да казан опет фијукне.Ma sve je moguće. Bilo kako bilo, majstor je namestio nov bojler, eno ga, već ugrejao vodu.
Да га пазите, мазите и чувате, а не да казан опет фијукне.

Не сме температурно да се напреже типа искључен 12 сати па укључен 6 сати и сл.Kako? Nauči me.![]()

Не сме температурно да се напреже типа искључен 12 сати па укључен 6 сати и сл.
Код мене је увек укључен, барем онај велики од 120 Л и трофазним грејачем... у главном купатилу и мали бојлер у кухињи.

Не сме температурно да се напреже типа искључен 12 сати па укључен 6 сати и сл.
Код мене је увек укључен, барем онај велики од 120 Л и трофазним грејачем... у главном купатилу и мали бојлер у кухињи.
Nikda ne isklučujemo bojlere. Ni kod nas u kupatilu i kuhinji, ni kod sveki & sveki u kupatilu.
Moji roditelji, kao afro, uključuju samo noću dok im je niža tarifa, i prošle godine su promenili bojler koji je namešten kada je kuća napravljena, 1969. godine.
А па некад су правили ствари да трају, не бофлове ко данас.Nikda ne isklučujemo bojlere. Ni kod nas u kupatilu i kuhinji, ni kod sveki & sveki u kupatilu.
Moji roditelji, kao afro, uključuju samo noću dok im je niža tarifa, i prošle godine su promenili bojler koji je namešten kada je kuća napravljena, 1969. godine.
А па некад су правили ствари да трају, не бофлове ко данас.
))))))))))))