Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Новокомпонована треш храна ме не занима - крофна је крофна и кроасан је кроасан, који ће ми к***ц чоколада.

Чекам пицу са чоколадним преливом па да се бесим.
slatka pica vec postoji, razlicite kombinacije, izmedju ostalog sa cokoladom ili nutelom sta god vec...

inace ne volim krofne nikako, osim princes krofni ako moram neke da izaberem, meni nikakvi testaste poslastice nisu prihvatljive kao dezerti, konkretno krofna je za mene lebac, i to tolko hleba kolko za nedelju dana ne pojedem :neutral: i kad sam bila mala jedino su mi krofne sa puuuuuuno dzema ili cokolade bile prihvatljive, inace ih ne bih ni pogledala....ne pamtim kad sam poslednji put jela krofne inace. kod mene bi to moglo da stoji u kuci dok se ne ubudja...

• Podržavam
Reactions: Tol
E, je..negde sam zapisao na salveti telefon koji treba da pozovem i odnda sam ga smuljao i ne znam gde je...u kanti ima slinavih maramica i tona salveta.

Tako jednom, jedna sada javna ličnost, nešto smo kao radili malo zajedno...idemo mi sa posla kad ona viri iz pola kontejnera. Šta je bilo - greškom sam bacila ličnu kartu haha...tako ti je to, iznenadne situacije gubitna koje mogu da nas dovedu u neprijatnu situaciju...

- - - - - - - - - -

Našao sam hehe jupi-du :aruleafareafantarulamare:

Platila račune u petak (u pošti) još uvek mi nisu uključili fon. Ne stiže poruka da je prošla uplata. :sad2: Ebem ti Telenor i to njihovo isključivanje za dan kašnjenja.

Aj i briga me za telefon, nego se tripujem da nešto nije u redu i sa ostalim uplatama, a cifra nije mala uopšte.

Odem kod dise da uplatim za ovu moju koriscenje manjeza na hopodromu i disa mi kaze da mora da ima mikrocip po zakonu. I ja mu lepo objasnim da se to odnosi na izlozbenu i priplodnu krupnu stoku, i da nas granski savez ne trazi mickrocip za nastupe na domacim takmicenjima i da mi kobila ima sve potrebne veterinarske papire (za razliku od kojekakvih po tom istom hipodromu)... Opet on zakon pa zakon... Da znam zakon... Ali bla bla bla... Onda nadjemo kompromisno resenje da platim za ovaj mesec, ali da za sledeci moram da je mikrocipujem... Dobro, hocu ajd zdravo...

Nemam problem da je mikrocipujem, ali gomila kojekakvih drzi konje po hipodromu bez ikakvih papira, ali mene je nasao da hebe... Ma neces da majci....

Odem kod dise da uplatim za ovu moju koriscenje manjeza na hopodromu i disa mi kaze da mora da ima mikrocip po zakonu. I ja mu lepo objasnim da se to odnosi na izlozbenu i priplodnu krupnu stoku, i da nas granski savez ne trazi mickrocip za nastupe na domacim takmicenjima i da mi kobila ima sve potrebne veterinarske papire (za razliku od kojekakvih po tom istom hipodromu)... Opet on zakon pa zakon... Da znam zakon... Ali bla bla bla... Onda nadjemo kompromisno resenje da platim za ovaj mesec, ali da za sledeci moram da je mikrocipujem... Dobro, hocu ajd zdravo...

Nemam problem da je mikrocipujem, ali gomila kojekakvih drzi konje po hipodromu bez ikakvih papira, ali mene je nasao da hebe... Ma neces da majci....

to ti uvek tako...ako nisi vezista naebes

cipuj je jeste bolje i sigurnije...nikad ne znas sta moze da se desi

slatka pica vec postoji, razlicite kombinacije, izmedju ostalog sa cokoladom ili nutelom sta god vec...

inace ne volim krofne nikako, osim princes krofni ako moram neke da izaberem, meni nikakvi testaste poslastice nisu prihvatljive kao dezerti, konkretno krofna je za mene lebac, i to tolko hleba kolko za nedelju dana ne pojedem :neutral: i kad sam bila mala jedino su mi krofne sa puuuuuuno dzema ili cokolade bile prihvatljive, inace ih ne bih ni pogledala....ne pamtim kad sam poslednji put jela krofne inace. kod mene bi to moglo da stoji u kuci dok se ne ubudja...

postoji, ja je zovem pichica <3333

- - - - - - - - - -

@ tema, poginuo covjek u autu sto sam ga prodao, nije lijepo saznanje

- - - - - - - - - -

imam crne rupe, nekovece bila mi neka kres shema, i tako, isprangijao ja nju onako bas solidnjak, i drug mi poslo neku produkciju da preslusam
i slusam ja tako u fotelji, i odjednom ja pogleda nema cure..
i stacu, usto, vicem, dozivam je po stanu, udjoh u wc, reko da nije srezala vene (posto su ove danasnje zene labilne), kad ono nije.
ja za kvaku, ono vrata zakljucana. ja na balkon, reko da se nije surduknula sa petog, nije. a vrata zakljucana sa unutrasnje strane. kakva skeri scena.
sutradan sam cito crnu hroniku, aj dobro je, nema je tamo. :lol:
izgleda da sam je ja ispratio a pojma nisam imao :)))

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

imam crne rupe, nekovece bila mi neka kres shema, i tako, isprangijao ja nju onako bas solidnjak, i drug mi poslo neku produkciju da preslusam
i stacu, usto, vicem, dozivam je po stanu, udjoh u wc, reko da nije srezala vene (posto su ove danasnje zene labilne), kad ono nije.
ja za kvaku, ono vrata zakljucana. ja na balkon, reko da se nije surduknula sa petog, nije. a vrata zakljucana sa unutrasnje strane. kakva skeri scena.

il si samo sanj'o da si jebavo:mrgreen:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

sad jos da napises ispovest za trece oko i zaradis koju paru da castis!!! :zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back