Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sigurno to nisam rekla.odem na more u sredinom juna,vratim se krajem avgusta i tamo jedem neke zelene kajsije za 3 evra :(
ove godine sam dosla na kratko u julu i kupila par kila koje sam strpala u zamrzivac da pravim pekmez
bas bih mogla i da ga napravim,jer ce docekati leto
Ти бре ниси сасвим ни сигурна шта си рекла под тим сунцем медитерана и с црногоричном ценом зелених кајсија од 3 евАра.:sad2:
Те кајсије што си купила у јулу у НС биле су испод 100динџи по кили што је испод 1 евАр... требала си тога купити више и обезбедити се... или да си купила кеви да те обезбеди с нпр пекмезом за крофне које су, јел непревазиђене у тој комбинацији.

Ти бре ниси сасвим ни сигурна шта си рекла под тим сунцем медитерана и с црногоричном ценом зелених кајсија од 3 евАра.:sad2:
Те кајсије што си купила у јулу у НС биле су испод 100динџи по кили што је испод 1 евАр... требала си тога купити више и обезбедити се... или да си купила кеви да те обезбеди с нпр пекмезом за крофне које су, јел непревазиђене у тој комбинацији.

istina je da ja nikad ne znam ne samo sta sam rekla nego ni sta sam juce rucala:lol:
moracu da izvadim jedno pakovanje pa da ga napravim,a ko ce da ga jede?ja debela,muz ne voli,mladji ima kandidu,samo ovaj stariji da se doji pekmezom
a krofne nisam u zivotu napravila.kod mene kvasac samo na kosu

istina je da ja nikad ne znam ne samo sta sam rekla nego ni sta sam juce rucala:lol:
moracu da izvadim jedno pakovanje pa da ga napravim,a ko ce da ga jede?ja debela,muz ne voli,mladji ima kandidu,samo ovaj stariji da se doji pekmezom
Још да нам речеш како ниси ни јела исте и не волиш их па да те упаримо са ЗД у друштво пробирачица!

Ti kuvaj pekmez.

wa5yu1.jpg

Новокомпонована треш храна ме не занима - крофна је крофна и кроасан је кроасан, који ће ми к***ц чоколада.

Чекам пицу са чоколадним преливом па да се бесим.

krofne su i prije prelivane, nadjevane...posipane secerom...
al ti volis bit iskljuciva pa to ti je

sto se mene tice - nesto i ne jedem krofne
al fritule volim
one najobicnije s grozdjicama

krofne su i prije prelivane, nadjevane...posipane secerom...
al ti volis bit iskljuciva pa to ti je

sto se mene tice - nesto i ne jedem krofne
al fritule volim
one najobicnije s grozdjicama

Код нас се крофне надевају џемом. Америчке глупости не признајем.

Зна се шта је кулинарски шунд.

pa sto te onda brine pizza c cokoladom
missim, to nije jelo s ovih prostora
nek rade s njom sta god zele :lol:

И највећа белосвеЦка глупост се брже боље запати и код нас.

Кад дође лето, не могу да дишем од огавног прахшећерноуљастомасног мириса оних америчких крофница.

И највећа белосвеЦка глупост се брже боље запати и код нас.

Кад дође лето, не могу да дишем од огавног прахшећерноуљастомасног мириса оних америчких крофница.

meni se bas svidio jedan recept tih nekih krofni
jer se peku u rerni, a ne prze u ulju
mada to nije ono sto mi podrazumijevamo pod krofnom

meni se bas svidio jedan recept tih nekih krofni
jer se peku u rerni, a ne prze u ulju
mada to nije ono sto mi podrazumijevamo pod krofnom

Волим најтрадиционалније могуће крофне, по могућству празне. Чим крену да додају и да преправљају проверене ствари, ту среће нема.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back