Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1423919332839.jpg
Treba mi pomoc, zna li neko kako da resim ovaj problem?

I used stephens link and found revo uninstaller very usefull
http://malwaretips.com/download-revouninstaller
Windows Manager Protect, definetely is a malware program. I Installed winzip and didnt notice the adware/malware because of the installers very genious layout, where i have to decline the EULA to only install winzip.
Windows Manager Protect came along with the program sweet-cake which apparently also is a malware program. I uninstalled both programs with revo uninstaller, because standard uninstall wasn't working.

evo ovde sta bi mogao da bude...ja sma ga ostavila u karantinu. skeniraj komp sa anti malverom. ja comodo nisma koristila.

http://answers.microsoft.com/en-us/protect/forum/protect_defender-protect_scanning/windows-manager-protect-2000772/4c6c84e3-9587-4f95-b991-5644d2eccbce

...hvala...da bar gledam serije ili nesto, znaci Krsta, FB i mail...nista drugo i opet zeza :dash:

- - - - - - - - - -

I used stephens link and found revo uninstaller very usefull
http://malwaretips.com/download-revouninstaller
Windows Manager Protect, definetely is a malware program. I Installed winzip and didnt notice the adware/malware because of the installers very genious layout, where i have to decline the EULA to only install winzip.
Windows Manager Protect came along with the program sweet-cake which apparently also is a malware program. I uninstalled both programs with revo uninstaller, because standard uninstall wasn't working.

..pa sta cu ssa ovim kad ne znam engleski :rida:

kakav crni napredni korisnik...htela da ekstahujem neki softver ili kako vec tjah da napravim patch i lepo sve uradila i antivirus qiho 360 vrisnuo TR.Droper.Gen7..i strpao ga u karantin. dobila sma malvera, a ne program. :huh: :lol:
Pa kad džaraš piratske sajtove.Ako to voliš,stavi još jedan hard,sistemski koji koristiš isključi a na tome instaliraj sistem i radi šta hoćeš.Ili stavi neku live distribuciju na cdu i neki flash disk i isključi sistemski.

mater vam jjebam neradnicku :evil:
pola grada obidjosmo jurimo banke sve zatvorene, nisu do 2 nego do 1 gospoda rade
ponedeljak utorak neradni dani nista ne radi
pa piccka vam materina lenjivci jedni nenormalni nikad nam bolje biti nece
dusa mi u nosu pola grada prepesacih predinfarktno stanje, jedva se oporavih, sve da poljubim vrata :besna:
retard iz poste trebao je pre 12 da donese paket...to idiote znaci tipa u 9,10...idiot dolazi bukvalno u 5 do 12 :dash: i tako nas sjjebe za banke koje su odlucile da ipak nece do 2 nego do 1 da rade idioti, znam da su u bg do 2 :dash:
jjebem vam mater svimaaaa

...ma nije ni u Bg ne rade sve banke...ja danas otisla kad pise ne radimo subotom, pa onda obavestenje gde i koje rade...i tako nista pre srede,
sva sreca pa tamo gde idem ta banka ima expozituru....ludaci nisu normalni...a moze im se da ne rade za drzavne praznike...samo oni ostala
sirotinja raja kod privatnika ima da radi i da pita jel da ostanemo jos koji sad duze....katrastrofa od drzave u kojoj neki mogu da ne rade,a neki moraju....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back