Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ma nije ni u Bg ne rade sve banke...ja danas otisla kad pise ne radimo subotom, pa onda obavestenje gde i koje rade...i tako nista pre srede,
sva sreca pa tamo gde idem ta banka ima expozituru....ludaci nisu normalni...a moze im se da ne rade za drzavne praznike...samo oni ostala
sirotinja raja kod privatnika ima da radi i da pita jel da ostanemo jos koji sad duze....katrastrofa od drzave u kojoj neki mogu da ne rade,a neki moraju....

ovo je komercijalna
pise na sajtu samo jedna u delta sitiju na celu srbiju
pa ima da ih sameljem u sredu ebes mi mater
ionako sam im vec pretila da cu povuci pare iz njih jer nisu normalni koliko lose rade...treba pet expozitura da obidjem za jedan izvestaj na enegleskom jer salterusa nema pojma da ima ta opcija, a ima u svim bankama...... ja vise sa njima da ispravljam krive drine ne mogu

a svi koji rade za 150e ima da rade ne samo od ponedeljka nego i za vikend....ova govvna ce da lenduju

ovo je komercijalna
pise na sajtu samo jedna u delta sitiju na celu srbiju
pa ima da ih sameljem u sredu ebes mi mater
ionako sam im vec pretila da cu povuci pare iz njih jer nisu normalni koliko lose rade...treba pet expozitura da obidjem za jedan izvestaj na enegleskom jer salterusa nema pojma da ima ta opcija, a ima u svim bankama...... ja vise sa njima da ispravljam krive drine ne mogu

a svi koji rade za 150e ima da rade ne samo od ponedeljka nego i za vikend....ova govvna ce da lenduju

...pa sve ostalo je roblje sem onih koji rade u bankama, postama i drzavnim institucijama....kao da to nisi do sad znala...eeee...pa nisam ja uzalud 1001x ponovila da je uzalud
onoliki svet izginuo boreci se protiv obe gamadi koja se opet namnozila (citaj privatnici/kapitalisti)...

- - - - - - - - - -

...sta li sam instalirala sami bog zna...ajd stari dobri avast ce da otkrije i odkloni vuruse..al sta cu sa ovim insaliranim kojekakvim antivrius programima...neka ih pa neki
drugi put, cu da ih brisem nisam sad raspolozena za to...

ja sam pre imala avast nije los, u poslednje vreme furam aviru cini mi se bolje mi radi
a najbolji mi je bio norton, al sad ne uspevam da nadjem besplatno
afro boka ti lepo kaze biju se medjusobno moras jedan da imas

tako sam ja u svojim počedcima kompjuterizovanija tamo negde dveiljadite dveiljadeprve imo kasperski i norton i još jedan pride da mi ne bude malo kojim slučajem, nek' ima :confused:

360 qihoo..avast ne radi nista osim sto jede leba za dzabe.

http://www.360safe.com/

ovaj qiho jos i krpi bezbednosne rupe...skenira, nadje rupe i ode po zakrpe, a ne pita ko avast o poreklu windowsa nista. meni pokrpio 14 rupa. inace ima tema na pdf softveri decku je avast provalio da mu je windows krekovan. :lol:

a jos qihoo jos usput i cisti i multifunkcionalan je ko i svaki kinez...:mrgreen:

- - - - - - - - - -

...pa sve ostalo je roblje sem onih koji rade u bankama, postama i drzavnim institucijama....kao da to nisi do sad znala...eeee...pa nisam ja uzalud 1001x ponovila da je uzalud
onoliki svet izginuo boreci se protiv obe gamadi koja se opet namnozila (citaj privatnici/kapitalisti)...

- - - - - - - - - -

...sta li sam instalirala sami bog zna...ajd stari dobri avast ce da otkrije i odkloni vuruse..al sta cu sa ovim insaliranim kojekakvim antivrius programima...neka ih pa neki
drugi put, cu da ih brisem nisam sad raspolozena za to...

samo jedan antivirus treba da radi, a povremeno pokreni neki anti malver da skeniras komp ili nesto tipa adw cleaner.

360 qihoo..avast ne radi nista osim sto jede leba za dzabe.

http://www.360safe.com/

ovaj qiho jos i krpi bezbednosne rupe...skenira, nadje rupe i ode po zakrpe, a ne pita ko avast o poreklu windowsa nista. meni pokrpio 14 rupa. inace ima tema na pdf softveri decku je avast provalio da mu je windows krekovan. :lol:

a jos qihoo jos usput i cisti i multifunkcionalan je ko i svaki kinez...:mrgreen:

- - - - - - - - - -

samo jedan antivirus treba da radi, a povremeno pokreni neki anti malver da skeniras komp ili nesto tipa adw cleaner.

...jedan sam imala pa nije radio, pa skinla drugi pa nisam nista razumela...onda skinula avast i skenirala celi komp...ona dva obrisala...

Sudopera opet zapušena,cevi stare i uske
o hebem te zivote...a nema ni dvaes dana
kako smo je otpušili:dash:

...u onim PSV radnjama, kupis Cevol (kod njih je najjeftiniji) uvece kad krenete na spavanje sipas celu flasu i stavis tako,
ujutro ugrejes vodu do kljucanja u nekom velikom loncu i sipas u sudoperu , ali brzo, procistice garantovano, provereno...

- - - - - - - - - -

evo je tema...:lol:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/717823-Sve-se-obrisalo-!

ja sma imala avasta do pre neki dan, a vec dugo mislila da ga deinstaliram, posto nisma videla svrhu njegovog postojanja na mom kompu i na kraju mu ovih dana presudila...qihoo naso ono sto avast nije.

...imala sam ga godinama i nisam nikad imala takav problem....

...u onim PSV radnjama, kupis Cevol (kod njih je najjeftiniji) uvece kad krenete na spavanje sipas celu flasu i stavis tako,
ujutro ugrejes vodu do kljucanja u nekom velikom loncu i sipas u sudoperu , ali brzo, procistice garantovano, provereno...

- - - - - - - - - -

ne znam...ja sam ga sutnula...pogotovo sto qihoo nalazi bezbednosne rupe i ode do majkrosofta pokupi zakrpe i sredi sve. plus ima i da optimizuje sistem pogasi sve nepotrebne porcese...ne moram vise operi da prckam po folderu i pravim joj gresku da se ne bi automatski apdejtovala (nema mogucnost da joj se to regularno iskljuci), negu joj je qihoo sam zabranio to i sa dmora da pita dal moze da se apdejtuje. :lol:

Sudopera opet zapušena,cevi stare i uske
o hebem te zivote...a nema ni dvaes dana
kako smo je otpušili:dash:

a da tebe ne ebe komsija ako delite odvodnu do one glavne
ili vas ebe glavna al to zovi infostan

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

cek afro jel to neka kiselina?
njena starogradnja metalne cevi ne sme ta kiselina (ako je kiselina)
to samo novije zgrade pvc cevi ako su u zgradi
kod starogradnje ide otpusivanje sajlom ....

a da tebe ne ebe komsija ako delite odvodnu do one glavne
ili vas ebe glavna al to zovi infostan

- - - - - - - - - -

cek afro jel to neka kiselina?
njena starogradnja metalne cevi ne sme ta kiselina (ako je kiselina)
to samo novije zgrade pvc cevi ako su u zgradi
kod starogradnje ide otpusivanje sajlom ....

..e hbg ne znam, pise na flasi....to je sredstvo za odpusavanje, odmascivanje i odlicno je, a nije skupo...
..moze i flasa od 2l koka kole da odradi posao...kazu ljudi koji su probali...

kad se tako ponavlja to je verovatno komsija ili zajednicka/glavna
imala sam slicnu situaciju...i kad je treci put zapusilo odem kod komsinice tako i tako daj da podelimo da nas prodzaraju sa obe strane (delimo odvodne cevi)...svasta su izvukli, masnoca, soc od kafe, kese, cackalice za usi (boga pitaj sta se radilo tu) al smo mirni od tad....isli i do glavne cevi (vertikale) i tu se zeznemo umesto da jurimo infostan da oni cackaju glavnu za dz, a mi privatno puknemo 4 soma sve da odrade ....mogli smo jeftinije da prodjemo da nismo mi dirali glavnu
kucni savet bolelo uvo ko po obicaju da se organizuje kompletno ciscenje glavne cevi na svim spratovima, to je dz al treba skupstina da juri

- - - - - - - - - -

a ja ne znma cime da zamenim one brojeve dal nulama...da bih otpakoval program. tesko ovo programiranje. :(

skida se kod sa neta, onih sajtova za pirateriju

kad se tako ponavlja to je verovatno komsija ili zajednicka/glavna
imala sam slicnu situaciju...i kad je treci put zapusilo odem kod komsinice tako i tako daj da podelimo da nas prodzaraju sa obe strane (delimo odvodne cevi)...svasta su izvukli, masnoca, soc od kafe, kese, cackalice za usi (boga pitaj sta se radilo tu) al smo mirni od tad....isli i do glavne cevi (vertikale) i tu se zeznemo umesto da jurimo infostan da oni cackaju glavnu za dz, a mi privatno puknemo 4 soma sve da odrade ....mogli smo jeftinije da prodjemo da nismo mi dirali glavnu
kucni savet bolelo uvo ko po obicaju da se organizuje kompletno ciscenje glavne cevi na svim spratovima, to je dz al treba skupstina da juri

- - - - - - - - - -

skida se kod sa neta, onih sajtova za pirateriju

ne trazim taj kod nego moj sopstveni u mom programu.

@metla
pa ne znam,moguće...ko da ide sad već kasno
a sva ta ssranja stavljala ništa ne pomaze
znači sutra radničke rukavice,sajla i guslaj:evil:
obaška sto muz pizdi,kaze ja sam kriva,upadaju
mi špageti kad ih cedim:eek:

@metla
pa ne znam,moguće...ko da ide sad već kasno
a sva ta ssranja stavljala ništa ne pomaze
znači sutra radničke rukavice,sajla i guslaj:evil:
obaška sto muz pizdi,kaze ja sam kriva,upadaju
mi špageti kad ih cedim:eek:

spageti ne mogu biti krivi kazi muzu logika rastvaraju se u vodi vremenom ;)
ako znas da delis cev (horizontalnu, onu sto ide do glavne vertikalne) sa jos nekim sutra zvvvr ajde komsija po pola da platimo vodoinstalatera sa pravom profi sajlom
ako i to ne pomogne onda idi u gradsko stambeno u svetogorskoj ulici, sa one strane de je atelje, udje se u prolaz pa iza u nekoj kucic ebem li ga sta je....tu su mene slali, al meni bilo kasno mi vec odradili nece da refundiraju kad sa privatnikom cackas vertikalu

spageti ne mogu biti krivi kazi muzu logika rastvaraju se u vodi vremenom ;)
ako znas da delis cev (horizontalnu, onu sto ide do glavne vertikalne) sa jos nekim sutra zvvvr ajde komsija po pola da platimo vodoinstalatera sa pravom profi sajlom
ako i to ne pomogne onda idi u gradsko stambeno u svetogorskoj ulici, sa one strane de je atelje, udje se u prolaz pa iza u nekoj kucic ebem li ga sta je....tu su mene slali, al meni bilo kasno mi vec odradili nece da refundiraju kad sa privatnikom cackas vertikalu
Hvala za info,ajd videcemo sutra sa domaćom sajlom...moguce da delimo sa susednom zgradom,msm taj zid je zajednicki.čuje se voda ponekad sa česme kroz zid,e baš sam ppoppizdila:evil:

Hvala za info,ajd videcemo sutra sa domaćom sajlom...moguce da delimo sa susednom zgradom,msm taj zid je zajednicki.čuje se voda ponekad sa česme kroz zid,e baš sam ppoppizdila:evil:

neko u zgradi verovatno zna kako idu cevi, u kucnom savetu, samo da ih nagazis da ti kazu s kim delis

probaj tu domacu, i ja sam se njom uvrtala, al nama nije pomogla (al dobro napisah i razlog sto, sta je sve izvuceno), ona profi je bolja, ona i vibrira i uvrce
probaj ti da vibriras i uvrec mozda ti uspe :zcepanje: sad te zamisljam u toj sceni :zcepanje:

neko u zgradi verovatno zna kako idu cevi, u kucnom savetu, samo da ih nagazis da ti kazu s kim delis

probaj tu domacu, i ja sam se njom uvrtala, al nama nije pomogla (al dobro napisah i razlog sto, sta je sve izvuceno), ona profi je bolja, ona i vibrira i uvrce
probaj ti da vibriras i uvrec mozda ti uspe :zcepanje: sad te zamisljam u toj sceni :zcepanje:
Ma zezej zezaj...znam vec postupak sa uvrtanjem:mrgreen:a i tu profi znam.msm odrali mi jednom kožu s ledja,videcemo sutra bice veselja...viš kako to zaljubljeni rade,od ljubavi otekoše jajca:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back