Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Red riding je zapalila kucu. Sta se kod nje desavalo pitaj boga. Ocu da kazem da nista nije slucajno pa ni nesvesni gafovi.

- - - - - - - - - -

Destruktivni ste gospodjo. Meni ne smeta sve dok ide preko vaseg tela, a psovka odrazava karakter i vaspitanje.

e dobro je
ublazila majica verovatno

joj saljic je zakon...samo mu je i cena takva...al mnogo je bolji od jekoderma....dobro me podseti da uzmem, nisam odavno, srecom dugo traje pa se prezivi cena
od jekoderma je bolji i didermal...samo to je vec ozbiljniji lek pa prvo treba znati dal imas neke nezeljene reakcije na njegove komponente....jeftin je pa moze svako da ga ima u kucnoj apoteci za ne daj boze

Meni su i jekoderm i jomelop super.
Jednom prigodom sam totalno rasterećeno (i naravno totalno dekoncentrisano) uronila prste u sveže otopljenu čokoladu, mislila sam da će mi nokti otpasti, osećaj kad sam namazala jekoderm je bio bolji od svakog orgazma, moglo bi se uporediti još jedino sa piškenjem posle nekih tri do šest sati trpljenja :)))))
Ok, i možda češanjem nekog posebno svrbljivog mesta :))))
Jedino što smrducka blago, a jomelop miriši na lavandulu, krasno, krasno <3

Jednom prigodom sam totalno rasterećeno (i naravno totalno dekoncentrisano) uronila prste u sveže otopljenu čokoladu, mislila sam da će mi nokti otpasti, osećaj kad sam namazala jekoderm je bio bolji od svakog orgazma, moglo bi se uporediti još jedino sa piškenjem posle nekih tri do šest sati trpljenja :)))))
kako si nam ćefila,sad i meni dodje da turam prste u vrelo i da trcim po jekoderm:zper:

jekoderm je kul, jomelop mi nije nista pomogao, cak je napravio i onu mrtvu kozu kako se zove. kasnije sam kupio normalan preparat za oziljke, i nestalo je sve.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back