Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 240.570
opet brijanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i kud cu sad ovakvaaaaa

i odakle pare da to sredim, odakleeee ***** ti srecu sva 

ovde nema plombee koja ce to da sanira ni privremenooooo
...slomilaaaaaa zuuuuuuuuuuuuuuuubi kud cu sad ovakvaaaaa
![]()
i odakle pare da to sredim, odakleeee ***** ti srecu sva
se sranja samo sirotinji desavajuuuuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()

Ajoj mukice![]()

...pa moze to po nekad, ja imam jedinicu na koju su mi stavljali belu plombu i sve to lepo sredjivalai izgleda kao moj zub, a utvari imam samo malo tu svog zuba
sve je plomba, i evo je stoji i sad uradjena pre jedno 3 godine...a ovo je se slistilo do korenaovde nema plombee koja ce to da sanira ni privremenooooo
![]()

100-120 evra ako valja koren.Sredi to zubar, nisam ni bila svesna kako se potrude za novac, mislim od ovog zuba ništa, a posle zubara ko nov
Tema: Navika da posetim Rupu![]()

Sredi to zubar, nisam ni bila svesna kako se potrude za novac, mislim od ovog zuba ništa, a posle zubara ko nov
Tema: Navika da posetim Rupu![]()

....ne diraj detetu kolac...
- - - - - - - - - -
...znam da sredi samo treba imati para za to, a ja bas nesto ne stojim najbolje sa parama...a trebalo bi da idem da nosim CV-i na nekoliko mesta, i kako krezava...ne mogu...hebote
hoce li me neko sranje zaobici....![]()

zalijepi zvaku i go go girl!![]()

...lako ti je mene da zezas, nema veze ima vremena i tebe ce mladji...![]()

pa nek me zezaju, sta fali, na mladima svijet ostaje, kakvi su takvi su, nasi su.
Muza ne mozes tako lako da se resis, nije isto