Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...slomilaaaaaa zuuuuuuuuuuuuuuuub :rida::rida: i kud cu sad ovakvaaaaa :rida: :dash::dash: i odakle pare da to sredim, odakleeee ***** ti srecu sva
se sranja samo sirotinji desavajuuuuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :rida::rida::dash:

...pa moze to po nekad, ja imam jedinicu na koju su mi stavljali belu plombu i sve to lepo sredjivalai izgleda kao moj zub, a utvari imam samo malo tu svog zuba
sve je plomba, i evo je stoji i sad uradjena pre jedno 3 godine...a ovo je se slistilo do korena :rida:ovde nema plombee koja ce to da sanira ni privremenooooo:rida:

...pa moze to po nekad, ja imam jedinicu na koju su mi stavljali belu plombu i sve to lepo sredjivalai izgleda kao moj zub, a utvari imam samo malo tu svog zuba
sve je plomba, i evo je stoji i sad uradjena pre jedno 3 godine...a ovo je se slistilo do korena :rida:ovde nema plombee koja ce to da sanira ni privremenooooo:rida:

Sredi to zubar, nisam ni bila svesna kako se potrude za novac, mislim od ovog zuba ništa, a posle zubara ko nov :)

Tema: Navika da posetim Rupu :sad2:

meni dete svaki dan trazi kolace i ja stalno nesto pravim i onda pojedem pola tepsije,posto muz nista ne voli sta ja napravim ,a mladji ne sme,a stariji se najede kod devojke,pa ja stucem sve u slast,sto pocelo da se odrazava na moju sirotu vagu
i danas odem u poslasticarnicu i kupim starijem kolac,da se zasladi,a da ne jedem ja.
sad on nije kod kuce,ja ja obilazim oko kolaca...dal da ga malo skratim...?
bar da mu nisam rekla da ga ceka kolac:neutral:

....ne diraj detetu kolac...

- - - - - - - - - -

Sredi to zubar, nisam ni bila svesna kako se potrude za novac, mislim od ovog zuba ništa, a posle zubara ko nov :)

Tema: Navika da posetim Rupu :sad2:

...znam da sredi samo treba imati para za to, a ja bas nesto ne stojim najbolje sa parama...a trebalo bi da idem da nosim CV-i na nekoliko mesta, i kako krezava...ne mogu...hebote
hoce li me neko sranje zaobici....:dash::rida:

Affro, znam da je tesko, ali nadam se da ces sto pre da nekako nadjes novac za popravku zuba.
Znam kako je to, bila sam u takvoj situaciji. Ne dozvoli da odugovlacis, moras da pozajmis od nekoga, jer sto duze cekas ne valja.
Kako mi je ishrana takva kakva je, ne smem sebi da dozvolim da se zezam i da mi se to desi sa zubima.
Sve dok nismo usli u nazovi soc-kapitalizam (ne znam vise kako da nazovem ovo drustvo tj. drzavu), nesto se i moglo uciniti sto se tice protetike, ali sada bez 400-500 evra po zubu ne moze covek da sredi jedan jedincati zub.
Sramota za drzavu, ako se moze nazvati drzavom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back