- Poruka
- 50.279
...a oni ce da uvaze zdravstvenu knjizicu, m?
Mamina drugarica vise platila zubara u drzavnom domu zdravlja nego sto bi platila privatniku... Sa sve knjizicom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...a oni ce da uvaze zdravstvenu knjizicu, m?
nisam mislila na to da neko ima para a greota je dati privatnomDa izvineš , kad je biti ili ne biti , izeš pare.
Meni je samo da ne moram kod naših lekara.
Da mi nađu neku tešku bolest za operaciju , ne bih se ni lečila.
nisam mislila na to da neko ima para a greota je dati privatnom
svako ko ima para treba kod privatnog tu spora nema
ja sam mislila na one slucajeve koji nemaju para....ako fizicki ne posedujes dovoljno para za privatnu hitnu nema ti druge nego kod drzavnih da se dogegas kako znas i umes
Mamina drugarica vise platila zubara u drzavnom domu zdravlja nego sto bi platila privatniku... Sa sve knjizicom...
...ja znam da ne mogu kod privatnog ni krv da vadim...znaci to mi je sto mi je, samo molim Boga da svaki put kad mi nije dobro,mogu da odem kod lekara
u DZ...pa kakvi su takvi su...nemam izbora, ako bude nekad moglo kod njih sa knjizicom kao sto se prica, to je vec druga stvar....
Ova zubarka je odlicno zavrsila posao, nego je poenta bila u tome da se zena prevrnula kada joj je ispostavljen racun... A ima knjizicu...
vec sam pisala
odes tamo gde vadis knjizicu na svojoj opstini i dobices potvrdu za besplatnog zubara
traje do sledece overe knjizice
sa tom potvrdom ides u dz na svojoj opstini i njihov zubar ce ti uzeti tu potvrdu odraditi pregled i zakazati popravke i lecenje vadjenje i sl
ne vazi za protetiku i estetske zahvate sto je i logicno
super aj ih posalji za bg posto od juce niko jos nije dosao,na terenu je 1 od retarda posle pola 2 da zovemja svečano izjavljujem da ima izuzetaka u hitnoj...
doduše ne govorim o Beogradskoj hitnoj...
Noćas uopšte nisam spavala.
Ni sat. Ni minut. Niš-ta.
Sad kljucam kao kokoška, oči su mi tri broja veće i neko je isisao svu vlažnost iz njih.
Zaista ne znam kako roditelji podnose te konstantne umore i neispavanosti, ja posle jedne noći nisam normalna.
podnose tako sto lazu
ustanu u 3h,malo nunaju do 4 i kao nisam spavao celu noc
ja legnem u 4 odem na posao u 10 i slogirana sam spavama na foteljama
je l imamo nesto da ti cestitamo?![]()
podnose tako sto lazu
ustanu u 3h,malo nunaju do 4 i kao nisam spavao celu noc
ja legnem u 4 odem na posao u 10 i slogirana sam spavama na foteljama
je l imamo nesto da ti cestitamo?![]()
Класично претеривање. Онда кукају како су опрале две машине веша, укључиле бојлер, миксер и ринглу.
jao pa ti istu muku mucis kao jaNe, osim ako računamo neurotičnost, onda ima svašta))))))
Bre, kao zombi sam.
I još me žmu napenali negde oko pola pet, kad sam taman ustala da napravim kafu i da počnem da se spremam za posao, kao što ne spavaš, šta glumiš ludilo, inatiš se kao dete.
Mislim se kad te zainatim jednom po tom hrkljivom nosu videćeš, spavam pored nilskog konja i ok sam sa tim i onda još počne da me proziva, tenkre![]()
i dve masine sudova
nahranila decu (stavila burek na tanjir)
smislila sta ce za sutra (i to se racuna u posao)
i radila domaci sa starijim (provera da li je 5+5=10)
![]()
Ne, osim ako računamo neurotičnost, onda ima svašta))))))
Bre, kao zombi sam.
I još me žmu napenali negde oko pola pet, kad sam taman ustala da napravim kafu i da počnem da se spremam za posao, kao što ne spavaš, šta glumiš ludilo, inatiš se kao dete.
Mislim se kad te zainatim jednom po tom hrkljivom nosu videćeš, spavam pored nilskog konja i ok sam sa tim i onda još počne da me proziva, tenkre![]()
i dve masine sudova
nahranila decu (stavila burek na tanjir)
smislila sta ce za sutra (i to se racuna u posao)
i radila domaci sa starijim (provera da li je 5+5=10)
![]()