Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi smo minimalno moguće. Sestra mi njenu venčanicu pozajmila,bez muzike,samo najuža rodbina.
Pre par meseci sam bila na svadbi kod prijatelja, zenili su sina. Zapravo, sam se zenio, jer je sa devojkom sam sve orgnizovao i platio, a roditelji su im bili pozvani kao i sve ostale zvanice. Prisutni samo dragi im ljudi (iz familije i prijatelji) sa kojima su takoreci svakodnevno u kontaktu i to se reflektiralo na energiju u prostoriji. Bilo je predivno vece uz zivu muziku, bez pojacala, mikrofona dernjave.

...ja volim da idem na svadbe, i volim i da igram i da pevam i da se veselim a bogami i da lumpujem:lol:
...a znam sto posto da ce one moje ako bude srece hteti svadbu, pa nisu valjda lude da propuste tako dobar provod
na kome su one zvezde veceri
, ljubi ih majka:heart:

e da i ovo koliko god smesno zvuci je istinito.to je jedini dan u zivotu gde ce se njih 100 ljudi okupiti samo radi tebe i gde ce sve biti okrenuto samo tebi
doduse,zaboravila sam na sahranu :lol:

Znas kako, salu na stranu, meni su tradicionalne svadbe stvarno bezveze jer niti mi je ta muzika, nit' hrana ali sam se dosta puta dobro provela jer sam bila sa ljudima koje volim.

Ono sto mi nekako nije to je teranje inata, cemu svadba, cemu proslava, cemu ovo cemu ono...tako mozemo da banalizujemo ceo zivot i cemu onda zivot kad cemo da umremo na kraju.
Shvatas logiku...jedna banalnost vodi drugoj i onda je sve banalno i glupo i smorno i bespotrebno...njah...

Ako se Metli ne pravi, to je ok...ja bih licno volela da osetim pesak i lepu haljinu i vetric u sumrak...to mi je bas nekako za mene...i volela bih da mi je tu sestra i da mi je kuma najbolja prijateljica i da imam lepu sliku koju cu staviti u jos lepsi ram...banalno, mozda ali ako mene cini srecnom onda ne moze biti banalno jer me ispunjava...

Очигледно имате вишак лове. Мени је то потпуно страно.

evo zbog ovog...jedan je bre život...
i jedna je moja majka i moj otac koji me napraviše i svašta pregrmeše zbog mene...
iako im ja iskazujem poštovanje i ljubav svakog dana,jednostavno iz priče znam koliko će ovo da im znači i ima da im napravim...tačka

a i sinove oću da poženim ljudski...
neću da ih ženim pijući kafu sa komšinicom...šlus

al uz tamburaše....bez struje,mikrofona i ozvučenja...pa na uvce....:zaljubljena:

evo zbog ovog...jedan je bre život...
i jedna je moja majka i moj otac koji me napraviše i svašta pregrmeše zbog mene...
iako im ja iskazujem poštovanje i ljubav svakog dana,jednostavno iz priče znam koliko će ovo da im znači i ima da im napravim...tačka

a i sinove oću da poženim ljudski...
neću da ih ženim pijući kafu sa komšinicom...šlus

al uz tamburaše....bez struje,mikrofona i ozvučenja...pa na uvce....:zaljubljena:

А имаш и вишак лове, јасно.

Није то терање ината, то је живот по властитој мери и укусу.

Насупрот бахаћењу, кичу, фарбаним тортама, ковертама са еврима и слично.

Ma vole ljudi...i neka ih, sve dok me ne primoravaju slobodna volja...ko sam pa ja da drzim kako oni treba da trose svoje pare...obicno imam misljenje ali tu sam galantna, hoces svadbu, nema problema, kupicu ti poklon, oduvacu prasinu sa stikli, smejacu se i igrati celo vece...samo nemoj da ocekujes isto od mene...tako i za babine, jel pod jastuk, jeste, evo ti, kako kazes tako je...ako ne kazes odoh u lepu radnju da ti kupim poklon jer i ti za mene pravis veceru...

e da i ovo koliko god smesno zvuci je istinito.to je jedini dan u zivotu gde ce se njih 100 ljudi okupiti samo radi tebe i gde ce sve biti okrenuto samo tebi
doduse,zaboravila sam na sahranu :lol:

...pa to ti pricam, i neka i treba tako da bude...ko nece ne mora, tako ni oni sto ne vole ni ne idu na takva dogadjanja...ja volim..smao se nesto razredile te svadbe..

...pa to ti pricam, i neka i treba tako da bude...ko nece ne mora, tako ni oni sto ne vole ni ne idu na takva dogadjanja...ja volim..smao se nesto razredile te svadbe..

na nekoliko njih gde sam bila,nisam dugo ni ostala zbog preglasne muzike i ozvučenja...
ja volim nežnije svadbe...gde možeš i da popričaš sa ljudima,i da igraš i da pevaš i svašta tako...
uf,jednom smo bili i ne jednoj odličnoj mađarskoj svadbi kod naših prijatelja...
extraaaaaaaaaa sam se provela...

Није то терање ината, то је живот по властитој мери и укусу.

Насупрот бахаћењу, кичу, фарбаним тортама, ковертама са еврима и слично.

ima ljudi koji vole kic...sta ces im

meni su oni postenijih od onih sto prave lumperaje jer to tako kao treba...pa udju u minis samo da ne pukne bruka u komsiluk...e takvi jesu za podsmevanje....moralne karikature

ko to od srca radi neka radi sta mu volja....sto kaze freja njima nije banalno

pa ne znam.ti to nisi imala,pa ne znas o cemu pricam
meni ne smeta sto nisi imala,tako ste zeleli,al ne kapiram zasto pljujes po onima koji vole tanderbal,a ja ga volim.uzivam u proslavama u okupljanju ljudi u tome da obucem vencanicu,u bidermajeru u tome da me je izveo dever u tome da su u ledincima svi izasli pred moju kapiju da me pozdrave kad su me odvodili svatovi.ispostovali smo neke obicaje,jer su nam bili lepi
razliciti smo ljudi,kakve veze ima
do sutra jedni mogu pljuvati,a drugi pricati kako im je to super

kao ni za tako zajedljivim pitanjima...

ama ženo,svako ima prava da voli ili ne voli nešto...
ne moraju svi da dele tvoje mišljenje...

Питања су конкретна. И моји су у браку већ 55 година и никада нису правили трандибал око тога.

Зато се и чудим људима који себи толико дају на значају.

Питања су конкретна. И моји су у браку већ 55 година и никада нису правили трандибал око тога.

Зато се и чудим људима који себи толико дају на значају.

pa neko to voli i uživa u tome...
nasuprot tebi kojoj je to nepotrebno...

bilo bi stvarno dosadno na ovoj planeti da svi delimo ista interesovanja i mišljenja...

Pre par meseci sam bila na svadbi kod prijatelja, zenili su sina. Zapravo, sam se zenio, jer je sa devojkom sam sve orgnizovao i platio, a roditelji su im bili pozvani kao i sve ostale zvanice. Prisutni samo dragi im ljudi (iz familije i prijatelji) sa kojima su takoreci svakodnevno u kontaktu i to se reflektiralo na energiju u prostoriji. Bilo je predivno vece uz zivu muziku, bez pojacala, mikrofona dernjave.

I za našu su svi komentari bili super pozitivni. Ljudi se lepo upoznali,ispričali,veselili uz muziku s kompjutera. Svima bilo lepo.
Ni na kraj pameti mi ne bi palo drugi da nam plaća.

Poslednja izmena:

e a ja recimo ne kontam one koji prave feste al svekr da plati
cekaj bre konjino umes da ebes umes da se zenis uz skupe haljine torte i kafane ne umes da zaradis za sopstvenu lumperajku nego roditelji da plate....pa motka
e to je blam
mene bi bio blam da mi je keva platila i onu taksu od 400 din za sutra....ne daj sv kravo svekr da mi plati rucak za kumove...pa ne bi se vencala da mi sto puta treba papir
ebes muza i mamu za suknju vuces simultano :bljuc:
al 90% tako radi....

- - - - - - - - - -

Који ће ми к**** окупљање ради МЕНЕ. Који је то трип, јбт.

to su tek posebne price
uzas
al to vecina tako objasnjava

Znas kako, salu na stranu, meni su tradicionalne svadbe stvarno bezveze jer niti mi je ta muzika, nit' hrana ali sam se dosta puta dobro provela jer sam bila sa ljudima koje volim.

Ono sto mi nekako nije to je teranje inata, cemu svadba, cemu proslava, cemu ovo cemu ono...tako mozemo da banalizujemo ceo zivot i cemu onda zivot kad cemo da umremo na kraju.
Shvatas logiku...jedna banalnost vodi drugoj i onda je sve banalno i glupo i smorno i bespotrebno...njah...

Ako se Metli ne pravi, to je ok...ja bih licno volela da osetim pesak i lepu haljinu i vetric u sumrak...to mi je bas nekako za mene...i volela bih da mi je tu sestra i da mi je kuma najbolja prijateljica i da imam lepu sliku koju cu staviti u jos lepsi ram...banalno, mozda ali ako mene cini srecnom onda ne moze biti banalno jer me ispunjava...

Upravo. To se radi zbog mladenaca, a ne zbog mame i tate i rodbine koju nisam nikada pre upoznala. Ja sam se uzasnula koliko je ljudi bilo na svadbi moje sestre, a da pojma nisam imala koji su, niti su oni znali koja se od nas udaje, koja je koja po imenu...jer se moja srednja sestra pre mene udala i vecina je za nju mislila da sam ja, kontam da neki i danas misle da su mi bili na svadbi. :lol:
Prikladno veselje sa bliskim osobama, da, sve ostalo u "mega" stilu nema nikavog smisla.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back