Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bih volela da ljudi budu stalno uz mene a ne svadba i sahrana tu su da jedu i piju.Cemu to?Gde je drustvo sa proslava i zaljenja u svakodnevnom zivotu?Nigde ili su tu reda radi-cast izuzetcima.

Ako pravis pravu svadbu od 100 do 500 evra ide pevaljki od svakog gosta,to se slavi.Odakle mi te pare i zasto bi ih dala muzici?Itd.

Gade mi se ljudi koje vidjas po sahranama i svadbama a u realnom zivotu nece ni da se jave na fon ni da dodju u goste.Cemu to?

Bahacenja i bahanalije su super a od cega ces ziveti posle?Tuga.

Vencanje u opstini,rucak sa kumovima,pare se potrose na kupovinu stana/kuce ako ih ima i to je to-razumno,ljudski,normalno.

Sirotinjski mentalitet je da puknu brdo love na proslavu a posle zive na pastetama.

Poslednja izmena:
Суштина је у прикупљању евради, ја да ти кажем.

Они то рационализују потребом за танцовањем и весељем.

После ноћу броје паре и оговарају рођаке који су дали мало.

ma ima ljudi koji izgaraju da budu u centru paznje pa tako i sopstvene svadbe prave zbog toga
znas one fore po tupavim filmovima kad kokoska mlada kaze ovo je moj dan....ja da sam mladozenja ja bih joj rekla sad se udaj sama za sebe narcisoidna kvocko...pa tako i u rl imitiraju te kvazi filmove
sta bre jednina...pa valjda vas dan...ako ga vec obelezavas i slavis onda bez mladozenje tesko da ces

nego ne udaju se niti prave vdselje radi proslave ljubavi nego da se pokazu i sto ti kazez da skupe poklone
ko pravi feste iz ljubavi ok....neko voli...neko na to gleda kao na dan proslave ljubavi i aj to cu i da skontam....al takvih je manje

- - - - - - - - - -

a zašto se beše ono ti udaješ?????

pa zbog salterusa :lol:
zajeban je postupak dokazivanja vanbracne zajednice....tj mi nemamo to sto se trazi kao dokaz vanbracne zajednice....pa je onda sigurnije dati vencani list i niko te vise nista ne pita

ma ima ljudi koji izgaraju da budu u centru paznje pa tako i sopstvene svadbe prave zbog toga
znas one fore po tupavim filmovima kad kokoska mlada kaze ovo je moj dan....ja da sam mladozenja ja bih joj rekla sad se udaj sama za sebe narcisoidna kvocko...pa tako i u rl imitiraju te kvazi filmove
sta bre jednina...pa valjda vas dan...ako ga vec obelezavas i slavis onda bez mladozenje tesko da ces

nego ne udaju se niti prave vdselje radi proslave ljubavi nego da se pokazu i sto ti kazez da skupe poklone
ko pravi feste iz ljubavi ok....neko voli...neko na to gleda kao na dan proslave ljubavi i aj to cu i da skontam....al takvih je manje

- - - - - - - - - -

zajeban je postupak dokazivanja vanbracne zajednice....tj mi nemamo to sto se trazi kao dokaz vanbracne zajednice....pa je onda sigurnije dati vencani list i niko te vise nista ne pita

a jes vala...to se zovu zakonski propisi...
znači venčavaš se zbog zakona,ne iz ljubavi?????...:flert:

- - - - - - - - - -

...pa kad se niste slikovali i ostavljali ljubavne poruke po fb...nego ovde po krsti...i to one brezobraznez:shock:

- - - - - - - - - -

ahahhahahahha...stigla maca na vratanca? cestitam
iduce godine u ovo doba objasnjavacemo ti kako da obuzdas gorushicu
i ne, ne mogu bademi z:lol:

pa da...kaze pare joj ne ttrebaju nego stvariz:shock:

pare decu kvare
sto da se muci da ide da kupuje kad mogu drugi :lol:
pametno

- - - - - - - - - -

nemash
vjeruj mi na rijec
pojma nemas sta je gorushica
ni o knedlama-stopalima broj 12 u grlu nemas pojma
al polako :lol:

ja imam gastritis vec 7 god
tako da gorusica od par meseci nije nista u odnosu na bolest
uzivaj

pare decu kvare
sto da se muci da ide da kupuje kad mogu drugi :lol:
pametno
hahaha...mda,zato smo mi svi neiskvareni:zkez:

- - - - - - - - - -

numeju srpski da citaju :rida: inace bi to bio odlican dokaz
:lol:
ko je investiro u dobar fotoaparat da izbacuje datume u stampi taj je dobro investiro....ne mora da se vencava :zcepanje:
zajebavam se
pa da,ima istine...čitam na onoj temi kao slike sa datumom su itekakav dokaz...

Jest da je Rupa, i a treba da se kuka, ali sam došla da stanem na stranu malobrojnih obožavalaca velikih svadbi.

Naša svadba je bila onakva kako sam je ja zamislila. Venčanica kakvu sam želela, šešir na glavi, bele cipele, mladoženja u teget odelu...Tortu nam pravio profesionalac, takvo nešto nije bilo viđeno na ovim prostorima. Seljanka sam najgora, priznajem, ali sam htela samo tako, i nikako drugačije. Kao dokaz, prilažem sliku.

IMG_3567.jpg

edit: U moje vreme nisu bile popularne koverte. Dobili smo uglavnom poklone, keša jako malo.

Poslednja izmena:
Jest da je Rupa, i a treba da se kuka, ali sam došla da stanem na stranu malobrojnih obožavalaca velikih svadbi.

Naša svadba je bila onakva kako sam je ja zamislila. Venčanica kakvu sam želela, šešir na glavi, bele cipele, mladoženja u teget odelu...Tortu nam pravio profesionalac, takvo nešto nije bilo viđeno na ovim prostorima. Seljanka sam najgora, priznajem, ali sam htela samo tako, i nikako drugačije. Kao dokaz, prilažem sliku.

nije to nista
da vidis moje slike s maturalnog sa sve sarmicama ili sta mi je ono vec bilo na glavi z:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back