Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A nije bas tako, napisasmo memoare na tu temu ovde. Ok postala je postapalica "ko hoce uvek ima posla", ja licno sam traza da cistim, skolu, bolnicu, vrtic, pa ne moze, kazu treba urgencija iz ministsrstva..pa sta bi bilo da sam trazila olovku, za st sam sr skolovala i sto sam radila??? kad za metlu i zoger treba veza..i onda ispada da je bolje traziti vezu pa to raditi negde preko ako iksko moze,bar su vece pare..
Za vecinu poslova ovde treba veza, posto je konkurencija velika. Tamo gde ne treba veza sa ogromnom verovatnocom se moze sumnjati u postojanje neke mucke, da rad nece biti placen. Jedan moj kafanski prijatelj je zavrnuo nekoliko stotina radnika u preduzecu kojim je decenijama rukovodio, rec je o neisplacenim platama za godinu i po, izmedju ostalog je zeznuo i svog najblizeg komsiju koga je upravo on primio u firmu na svoje brke, on je komsiji bio veza. Tog komsiju naravno svakodnevno srece, i kad jadnicko povremeno zakuka i zatrazi pare ovaj mu kaze: "Sta hoces, jesam li ti ucinio uslugu, zaposlio te, ni rodjenom bratu ne bih tako izasao u susret." I sta ce komsija, prihvata to kao sustu istinu, zna da niko rodjenog brata ne bi tako prevario. :D

Ima svakakvih shema, smicalica, namestaljki, mutljavine i petljavine koja se ne moze opisati. Mene je pre nekoliko godina zavlacio neki dripac najdebilnijim forama, javim se na oglas, a on mi nekoliko puta odlaze termin za razgovor, posle saznadoh da redom tako njaka narod, da je firma neozbiljna, da im niko ni ne treba. Bolesnici neki.

Pa nismo deca, zna se kako se muva na netu, neprimetno, ja kad smekam forumasicu ni ona sama to ne moze da skonta, zato i ne uspevam nikada. :lol:

:hahaha: idi bre komšija...pravi si laloš...:rotf:
ste vi primetili neku lošpu karmu večeras na forumu..???
mnogo se nešto svi prepucavaju i piččkaraju...idi bre...meni mi mlogo zanimljivo da sedim tj.ležim i umirem im od smeha čitajuči nadmudrivanje...:hahaha:

Kako me je sastavilo sve, ovako da ne mogu oci da drzim otvorene
da me boli glava a ne znam od cega,
ramena i ledja k'o da nisu moja :neutral:
ruka kako sednem za komp boli, i to se sve vise siri bol :roll:

a u 3 p.l.m. sve ...

:hahaha: idi bre komšija...pravi si laloš...:rotf:
ste vi primetili neku lošu karmu večeras na forumu..???
mnogo se nešto svi prepucavaju i piččkaraju...idi bre...meni mi mlogo zanimljivo da sedim tj.ležim i umirem im od smeha čitajuči nadmudrivanje...:hahaha:

Ma nacepao sam se luka da jedva gledam, a i neku anketu uporedo popunjavam, sto se kaze jednim okom forumasim... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back