gost 365118
Iskusan
- Poruka
- 5.268
ja čekam starijeg das vrati iz provoda...
oči volike![]()
Nisi ni prva ni poslednja mama koja je to morala, ne brini bre, bice sve ok, momcina je to.
Vezbaj ti za ulogu sveki, to ce za koju godinicu postati aktuelno. Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oči volike![]()
Vezbaj ti za ulogu sveki, to ce za koju godinicu postati aktuelno. Nisi ni prva ni poslednja mama koja je to morala, ne brini bre, bice sve ok, momcina je to.Vezbaj ti za ulogu sveki, to ce za koju godinicu postati aktuelno.
![]()

oči volike![]()

Moj upravo stigo, bilo dosadno pa poranio.![]()

nek bude barem za 10 godina...nemoj ranije...![]()
Moj upravo stigo, bilo dosadno pa poranio.![]()
oću,boleće me q...E pa sad, kao da to zavisi od maminih zelja, kad se delija zagleda u neku finu malu Madjaricicu ko ce mu zapovedati, ima bre da letis oko snajice sa sve "tesik" i da blistas od srece.
- - - - - - - - - -

Моја ћерка се данас у подне вратила после двадесетчетворочасовног избивања. Има момка, колегу, па као заједно раде семинарски.
Мош мислити.
vredna deca...samo da se ne zarade...
Ћути, главно да су сад сви код куће. А ја потпуно пореметила ноћни сан. Заправо су сви будни.
aj da dojimo...
Може. Узећу и фотоапарат.
E komsija tako je i moja tetka D. mislila i gundjala pre nego sto je dobila zeta i snajku, pa se sestra udade za Madjara, a brat se ozeni Madjaricom, sestra i zet su vec baka i deka, stigli unucici, a tetka D. uziva, drzala ih ipak kao malo vode na dlanu i vracaju joj, paze je i maze pod starost.E komsija tako je i moja tetka D. mislila i gundjala pre nego sto je dobila zeta i snajku, pa se sestra udade za Madjara, a brat se ozeni Madjaricom, sestra i zet su vec baka i deka, stigli unucici, a tetka D. uziva, drzala ih ipak kao malo vode na dlanu i vracaju joj, paze je i maze pod starost.

ja ću prvo levu sisu...a ti?????
može samo neku miradžiku da upeca...ostale ne dolaze u obzir...
a ima ih ovden,bogu fala...:trljaruke:

Ја ћу ко Јованка Орлеанка.
a kako to????Ја ћу ко Јованка Орлеанка.
a kako to????
može samo neku miradžiku da upeca...ostale ne dolaze u obzir...
a ima ih ovden,bogu fala...:trljaruke:
Као да је Чичак позирала господину Делакроа.![]()

izgiboh cekajuci, dobro da se smilovao.pa zašto mom nikad nije dosadnooooooo....![]()

Velika devojka, tako smo i mi, seti se.Моја ћерка се данас у подне вратила после двадесетчетворочасовног избивања. Има момка, колегу, па као заједно раде семинарски.
Мош мислити.

vas dve ste potpuno poblesavile
ja se podojih mlekom i coko pahuljicama ...spava mi se al ja cekam godoa
al cuj rade seminarski....to se sad tako zove![]()

vas dve ste potpuno poblesavile
ja se podojih mlekom i coko pahuljicama ...spava mi se al ja cekam godoa
al cuj rade seminarski....to se sad tako zove![]()

koji je tebi q da si budna u ovo doba...![]()

I seminarski metlo " i "![]()
e tad treba se zabrinuti