Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa malo je skuplji, ali i 50 minuta ka svima zmaci i kosta vise kad si na pripejd, a i mozes da zoves samo svoju mrezu, ovo mozes sve i fixnu.

ima i za pripejd ponude za sve mreze
za 200 din dobijem 20 min van mreze i neograniceno u svojoj mrezi, i neku gomilu poruka ka svim mrezama neki trocifren br ni ne obracam paznju, i mb za net, 7 dana
mada ja aktiviram pakete za 100 din u svojoj mrezi minute i sms ka svima najcesce

Poslednja izmena:
ima i za pripejd ponude za sve mreze
za 200 din dobijem 20 min van mreze i neograniceno u svojoj mrezi, i neku gomilu poruka ka svim mrezama neki trocifren br ni ne obracam paznju, i mb za net, 7 dana
mada ja aktiviram pakete za 100 din u svojoj mrezi minute i sms ka svima najcesce

...da znam da ima to ali je to malo....20 minuta prodje za cas, a mozes samo jednom u nedelji da aktiviras tu opciju...pa ako potrosis onda mora da cekas da ti odobre ponovo,
imam rodjaku koja to koristi, ali recimo meni vise ovo odgovara, jer mogu da zovem majku na fixni koliko god hocu puta za tih 200 minuta u toku meseca..nekad cak zbog nje
dokupim 50 minuta dodatnih za 190 dinara i opet mi je povoljnije nego da mi je ostao i fixni telefon...

pa ti dee mozes neki smart na paket....ako ti je toliko potreban da prekratis vreme na poslu
samo robija je ugovor
nekad je bilo na manje, sad nema ispod dve god (uz aparat)
vidim telenor daje sad neke nove pakete da mozes da menjas fon i pre isteka ugovora
da, ali tamo gde mi je net na telefonu poželjan, telenor ima loš signal i za razgovor, a kamo li za internet
nema veze, videćemo...možda jednog dana

...da znam da ima to ali je to malo....20 minuta prodje za cas, a mozes samo jednom u nedelji da aktiviras tu opciju...pa ako potrosis onda mora da cekas da ti odobre ponovo,
imam rodjaku koja to koristi, ali recimo meni vise ovo odgovara, jer mogu da zovem majku na fixni koliko god hocu puta za tih 200 minuta u toku meseca..nekad cak zbog nje
dokupim 50 minuta dodatnih za 190 dinara i opet mi je povoljnije nego da mi je ostao i fixni telefon...
mozes da aktiviras svaki dan, u telenoru nema ogranicenja
mts smara sa ogranicenjima
kome sta odgovara
meni je za sada to potaman....ti imas drugacije potrebe tebi to ne bi odgovaralo

- - - - - - - - - -

da, ali tamo gde mi je net na telefonu poželjan, telenor ima loš signal i za razgovor, a kamo li za internet
nema veze, videćemo...možda jednog dana

pa dobro mts
proguglaj sta daju pa ako ti je poso siguran mozes da se kockas

Nego zna li neko nesto o mom problemu ili cemo do sutra o smartovima :(

Afro, ja imam taj telenorov dobijen uz paket, stari i nikakav, ali evo ga radi i u Kanadi. I isto sam imala taj problem sa memorijom, pozalila se mom pametnom detetu i on ga resio: sve to sto ima sistemski ugradjeno ne mozes da brises, a od onog sto nije sistemski najvise memorije vuce viber, koji je i tebi i meni najpotrebniji. Problem je resen tako sto je viber sa memorije telefona prebacio na karticu i jos mi skinuo i skype i isto stavio na karticu. Sad fercera samo tako, nista mu vise ne fali... Ako znas sama to da uradis, uradi, ako ne daj nekom detetu koje se razume u te tehnike da ti tako opravi...

Afro, ja imam taj telenorov dobijen uz paket, stari i nikakav, ali evo ga radi i u Kanadi. I isto sam imala taj problem sa memorijom, pozalila se mom pametnom detetu i on ga resio: sve to sto ima sistemski ugradjeno ne mozes da brises, a od onog sto nije sistemski najvise memorije vuce viber, koji je i tebi i meni najpotrebniji. Problem je resen tako sto je viber sa memorije telefona prebacio na karticu i jos mi skinuo i skype i isto stavio na karticu. Sad fercera samo tako, nista mu vise ne fali... Ako znas sama to da uradis, uradi, ako ne daj nekom detetu koje se razume u te tehnike da ti tako opravi...

cek da preteknem sveznajuceg:
imas telefon u toj subarktickoj vukojebini?

:lol:

e kad pominjete kanadu,moja sestra ostala bez posla pa sad dok trazi novi ponovo raznosi novine kao u pocetku(inace uzela je posao od dece,oni to rade vec godinama)
minus 30,ona nosa novine i kaze,pa dobro nije to nista strasno,nama je to normalno :lol:

z

:lol:z:lol: zamisli imam!!! i jos telenorov i jos radi!!! A i stvarno nije tako jezovito hladno kao sto se pretpostavlja....

nemoguce....ma to mora da je neka zavera....mora da si strani placenik
pa tamo samo bele mecke furaju mobilni
propratni efekti da zapecate glupost::cepanje::tambalamba:

- - - - - - - - - -

e kad pominjete kanadu,moja sestra ostala bez posla pa sad dok trazi novi ponovo raznosi novine kao u pocetku(inace uzela je posao od dece,oni to rade vec godinama)
minus 30,ona nosa novine i kaze,pa dobro nije to nista strasno,nama je to normalno :lol:

eto vis....da je otisla u majcicu rusiju sad bi profitirala od rubalja :tambalamba:

zasu :lol:
stace zena, mora se nesto raditi, i ja bi sigurno nesto radio da imam potrebu :)))))))))))))

zasu :lol:
stace zena, mora se nesto raditi, i ja bi sigurno nesto radio da imam potrebu :)))))))))))))

zapravo ona volontira a to joj ide i u praksu,brzinski je stukla dve godine koledza u jednu da se prekvalifikuje za socijalnog radnika,rad sa osobama sa posebnim potrebama.
koliko sam cula prica od nje o ljudima koje sam tamo upoznala,niko tamo ne sedi skrstenih ruku kao kod nas,putuju po dva sata do posla,idu na kurseve,prekvalifikuju se,iz kancelarije im nije problem da predju u cevapdzinicu kad ostanu bez posla...

zapravo ona volontira a to joj ide i u praksu,brzinski je stukla dve godine koledza u jednu da se prekvalifikuje za socijalnog radnika,rad sa osobama sa posebnim potrebama.
koliko sam cula prica od nje o ljudima koje sam tamo upoznala,niko tamo ne sedi skrstenih ruku kao kod nas,putuju po dva sata do posla,idu na kurseve,prekvalifikuju se,iz kancelarije im nije problem da predju u cevapdzinicu kad ostanu bez posla...

Није проблем ни овде радити све и свашта али је многима испод части. Лакше је жицкати паре и зајмити у круг.

pa nisu se uvostili u sistem radio ne radio svira ti radio 50 god
nista nije sramota raditi....uostalom znaju da je privremeno...ovde bi vecno rostiljala i lecila jedino pljeske od trauma na ckari :lol:

mozda je stvar sto tamo nema starosedelaca,svi su dodjosi i zato su svi i domaci.i tamo baba sera,nije baba sera,tamo je gospodja koja odrzava higijenu u wc i vrlo je postovana,kao i drugi
nase drustvo je tako da cemo da pljunemo na svakog.dosao si sa sela,radis kao kasirka,oblacis se kod kineza....jaoooo fuj...

Није проблем ни овде радити све и свашта али је многима испод части. Лакше је жицкати паре и зајмити у круг.
Најгори су они што нажицкају парице па утекну у разне субполарне вукоебине све обећавајући ,,ће ти с камту вратим".
Додуше срећна околност данас је што је сад процес апликације само 10 година па има форе да се преваранти ухвате за гегу и избљују кинту назад, а не ко пре, узму лову и здиме преко баре.
:cepanje:
:tambalamba:

Sta bi, naisla gripcuga? Ja sam iz ocaja poceo da se radim belim lukom, oko mene svi kukaju, samo cekam kad ce moj red. :confused:

hebe me surla...:rida:

namerno je ona to,znam je ko zlu paru...:histericna:

- - - - - - - - - -

Sutra sam sama sa bebom ceo dan.. :(

meni najlepše bilo kad sam ostajala sama s klincima...milinaaaaaa...:zaljubljena:

nema bre niko da ti popuje,da pametuje,da traži ovo ono...sve smo lepo sami organizovali...:zskace:

Volela bih da je bar mm kuci..
Volim i ja slobodu i samocu, ali ona je beba nmg ja nesto puno sa njom :)
A veruj mi niko mi ne popuje itt samo ruzno kad si sam,nemas odraslu osobu za razgovor. :(

E Boko, nisa bez tebe :zag: Znam ja to i bio mi je viber jedno vreme na kartici ali je jednom iz ne znam kog razloga zakocio i ni makac, ha vratila u telefon, mislila to koci zato sto je na kartici. Ako te ne mrzi pitaj deta kako se azurira kad je na kartici i da li je uopste to azuriranje potrebno svaki cas?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back