gost 365191
Zainteresovan član
- Poruka
- 427
jos jedan isprazandan prepucavanjanaforumu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A što si ti, Mašinka, dao stranicu na engleskom?
To isto može da se pročita i na srpskom.
Dobro, sad, nije baš zanimljivo kao na engleskom jeziku, koji će u ovom slučaju pokazati da ti, kao svi intelektualci, stručnu literaturu čitaš isključivo na stranim jezicima.

Ja isključivo latinski i sanskrit, a vikendom se opuštam na francuskom. Ovo sa engleskim sam ti izašao u susret.

Ono kad opereš fin veš na ruke, pa staviš da se suši na radijator, pa ti dođe dugodlaka mačka i legne na isti da spava.

Crne čipkane gaće sa belim dugačkim mačjim dlakama bi predstavljale situaciju za koju bi moja baba rekla nešto tipa "Bože, da sad neko pokuša da me siluje i dođe mi do gaća, odustao bi"![]()
evo ti savjet dana
nabavi odma nekoliko komada
jer ako sucipkane gatjetu samo pranje ne pomaze![]()

...не иде на радијатор.Ono kad opereš fin veš na ruke, pa staviš da se suši na radijator, pa ti dođe dugodlaka mačka i legne na isti da spava.

...не иде на радијатор.
Неупућена једна!

Tačno... sa samim radijatorom i gaćama na istom nema problema, mačka na gaćama i na radijatoru je već problemnisu se gatje skupile nego odlakavile tj problem nije u radijatoru![]()

nisu se gatje skupile nego odlakavile tj problem nije u radijatoru![]()

Ono kad opereš fin veš na ruke, pa staviš da se suši na radijator, pa ti dođe dugodlaka mačka i legne na isti da spava.
onda je dočekaš na volej
... u fudbalu taj volej onoaj bre izraz, aj Dilajt.kao ono kad operes napokon crni auto, a macka ti se popne na haubu i pre toga iseta po celom

da, volej...ne znam drugi izraz

spin, al to ?