Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A i drogiras se. Tuga... :sad2:

Cuj ga, lupeta o verzijama, tetkama nekim, hahaha...koliko si se pogubio, jadni covece. :lol:

ja kazem, covek ima tefter i sve belezi
pise-u-mraku-1.gif

ja kazem, covek ima tefter i sve belezi
pise-u-mraku-1.gif
Daj бWе???
Ne služi glava da kiša ne pada u stomak, pamti se, samo kolega nam je ciljno zaboravan, a možda i zbog života na visini, redak vazduh i tako to.
Ti mala isto da paziš da se ne smrzneš u toj ledenoj pustoši gde te nagovorio žabac.

- - - - - - - - - -

Da bar belezi kako treba. Belezi ono sto je utripovao.
A da nije sav svoj, to smo vec konstatovali. :lol:
Сав си ми за констатовање, још мало па ћеш се сам себи обраћати са ви.:cmok:
Него одох да обавим нешто, буди фин и без лоопетања.
:cepanje:
:tambalamba:

Daj бWе???
Ne služi glava da kiša ne pada u stomak, pamti se, samo kolega nam je ciljno zaboravan, a možda i zbog života na visini, redak vazduh i tako to.
Ti mala isto da paziš da se ne smrzneš u toj ledenoj pustoši gde te nagovorio žabac.

- - - - - - - - - -

Сав си ми за констатовање, још мало па ћеш се сам себи обраћати са ви.:cmok:
Него одох да обавим нешто, буди фин и без лоопетања.

tuga ako ti glava sluzi da istripuje pa onda upamti zivot forumasa :mazi:
tuzan je i takav zivot
samo me nesto empatija nece danas pa me boli desni guz za tvoje zivotne frustracije i traume sa severa

Tetku na videlo, i imas kartu do nesudjene drage u Torontu...rekao sam ti vec.
U suprotnom (posto nema nikakve tetke) red bi bio da se bar izvines (kad vec neces strucnu pomoc kod psihijatra) za sirenje izmisljotina i lazi o drugim forumasima.

U suprotnom (posto nema nikakve tetke) red bi bio da se bar izvines (kad vec neces strucnu pomoc kod psihijatra) za sirenje izmisljotina i lazi o drugim forumasima.

pa on kad bi krenuo da se svima ovde izvinjava o sirenju lazi i gluposti docekali bi 2021....taj film neces gledati
znas za foru kvaka 22.....da ludak zna da je lud ne bi bio lud
tako ni nas severac, ne zna da je bezobrazan, jer ne bi bio

Samo pozuri, oce guza da mrzne u ravnici, siba vetar. Il se isprsi za poljsku klonju

dodaje na kvarno fusnote :lol:

tuga ako ti glava sluzi da istripuje pa onda upamti zivot forumasa :mazi:
tuzan je i takav zivot
samo me nesto empatija nece danas pa me boli desni guz za tvoje zivotne frustracije i traume sa severa

pa on kad bi krenuo da se svima ovde izvinjava o sirenju lazi i gluposti docekali bi 2021....taj film neces gledati
znas za foru kvaka 22.....da ludak zna da je lud ne bi bio lud
tako ni nas severac, ne zna da je bezobrazan, jer ne bi bio
Одем на непун сат и они ко пуштени с ланца дочекали да се размашу ко да света нису видели.
Ова Метлица покрила 60% постова екипице!!!
Провинцијалци.

http://en.wikipedia.org/wiki/Acid_rain
Eto, pa hajd' lagano... Znam da nije baš zanimljivo kao Treće Oko, ali nije do mene...

A što si ti, Mašinka, dao stranicu na engleskom?

To isto može da se pročita i na srpskom.

Dobro, sad, nije baš zanimljivo kao na engleskom jeziku, koji će u ovom slučaju pokazati da ti, kao svi intelektualci, stručnu literaturu čitaš isključivo na stranim jezicima.

A što si ti, Mašinka, dao stranicu na engleskom?

To isto može da se pročita i na srpskom.

Dobro, sad, nije baš zanimljivo kao na engleskom jeziku, koji će u ovom slučaju pokazati da ti, kao svi intelektualci, stručnu literaturu čitaš isključivo na stranim jezicima.
Менсић је клинички сеизмограф и близак му је тај манир, а себе види као Дон Кихота у борби против свеЦких теорија завера.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back