Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јок.
Сам си се погубио у контрадикцијама ко пиле у кучине.
Него шта ти овде радиш по пола дана тако успешан и неколико светлосних година испред нас у Србији из које те по једној верзији одвела тетка, а по другој си одувек тамо... ајд да се одлучиш која је тачна?

A i drogiras se. Tuga... :sad2:

Cuj ga, lupeta o verzijama, tetkama nekim, hahaha...koliko si se pogubio, jadni covece. :lol:

A i drogiras se. Tuga... :sad2:

Cuj ga, lupeta o verzijama, tetkama nekim, hahaha...koliko si se pogubio, jadni covece. :lol:
Немој тако о теткама, некад си показивао више захвалности.
Изгледа да си погубио нит шта си и кад лагао да одаш утисак баје... још оно кад кукаш шта све мораш да донесеш кад долазиш у Србију.:sad2:

Изгледа да си погубио нит шта си и кад лагао да одаш утисак баје... још оно кад кукаш шта све мораш да донесеш кад долазиш у Србију.:sad2:

:worth:

- - - - - - - - - -

jao Dacho <3
pozdrav za obojicu
mi smo se u medjuvremenu razmnozili i sad nas je troje :D

Ček ček, koji Dača?

Kod psihijatra, hitno. Mada ni taj ne pomaze protiv osiromasenog uranijuma. :sad2:

Daj iskopaj tu famoznu tetku koju si utripovao, daj svi da vide gde sam spominjao neku tetku, haha.... Placam ti let do Toronta, da ti srce zelju mine, jos jednom samo da je vidis, aj svega ti. :rotf::rotf::rotf:

Ma nisam ja baja nikakav. Ti si obisdao svet i znas sve, razbijas biznis u Srbiji i tako to. :worth:

Jes´, bez slanine iz Srema zivota mi nema, buahaha...daj bre, prestani da pijes tu brlju, ludace, hahah.

Kod psihijatra, hitno. Mada ni taj ne pomaze protiv osiromasenog uranijuma. :sad2:

Daj iskopaj tu famoznu tetku koju si utripovao, daj svi da vide gde sam spominjao neku tetku, haha.... Placam ti let do Toronta, da ti srce zelju mine, jos jednom samo da je vidis, aj svega ti. :rotf::rotf::rotf:

Ma nisam ja baja nikakav. Ti si obisdao svet i znas sve, razbijas biznis u Srbiji i tako to. :worth:
Боље пазари чварака, иначе нужан ми је ко по балеге у џепу.
Шта има на Ентерпрајзу на неколико светлосних година далеко?
:cepanje:
:tambalamba:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back