Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
naravno uvek se tezi boljem, to je prirodno
nego mene iz radoznalosti interesovalo, ipak ces ti kao neko ko zivi tu bolje da mi kazes u cemu je caka nego da citam prezvakano u nasim novinama (nemacki ne znam pa ne mogu da pratim)
auu pa jeste malo ta plata sunce ti, nisam znala da je tako mala....

Ma i manje zaradjuju cesto sam procitao negde, znaci uzas. Ovde su vec primetili da doktori beze iz drazave, ali nisam jos primetio da su preduzeli neke konkretne mere akko bi to sprecili.

Odo´ da napisem ovoj zeni odgovor, da zakazemo randevu sto se kaze.

Sad ce poznavaoc da te opravi " sta ces na floridi, tropske oluje, odnece ti uragan slamnati krov kuce u koju ce US robovlasnik da te smesti, moze neki aligator dete da ti izede, to tamo ide ulicama, a tek crnci kad nagrnu iz detroita", sa suzom u oku probace da te vrati u domovinu, gde pripadas al ti si glyp i sebican pa ne kapiras dobronamerne savete.

Ma i manje zaradjuju cesto sam procitao negde, znaci uzas. Ovde su vec primetili da doktori beze iz drazave, ali nisam jos primetio da su preduzeli neke konkretne mere akko bi to sprecili.

Odo´ da napisem ovoj zeni odgovor, da zakazemo randevu sto se kaze.

ovde vucic javno pricao o odlasku doktora, ali rec nije reko da ce da uradi nesto da ostanu :lol: strasno

Sad ce poznavaoc da te opravi " sta ces na floridi, tropske oluje, odnece ti uragan slamnati krov kuce u koju ce US robovlasnik da te smesti, moze neki aligator dete da ti izede, to tamo ide ulicama, a tek crnci kad nagrnu iz detroita", sa suzom u oku probace da te vrati u domovinu, gde pripadas al ti si glyp i sebican pa ne kapiras dobronamerne savete.
Јбте натрунио си ту гомилу глоопости и омашио до коске!
:cepanje:
:tambalamba:
Кубанци....

- - - - - - - - - -

Треба да тужите град и узмете им кинту.
Тако се то овде ради.

Poslednja izmena:
O tome se da filozofirati. Ne treba biti pohlepan, rekli bi mnogi. Mada, meni se ne radi o tome. Rekao sam zeni da bih prihvatio i manju zaradu, samo da zivim na Floridi. Dakle, ne radi mi se iskljucivo o kinti (****** kintu, nju cu lako napravim :mrgreen: ).

Nego, malopre mi stigao mejl. Zvuce zainteresovano. Sad cu da zakazem termin na skype-u, a ako hoce face to face morace da se ispruze za avio kartu, minimum. :mrgreen:

"My name is XXXXXXX. I am a Recruiter with New York Life. Mr. John Whitmire, Managing Partner of the Greenville, SC General Office is currently hiring and on review of your resume I believe you could be a great fit for the Financial Services Professional/ Financial Advisor Rep career at New York Life.
New York Life is an industry leader. Although we focus on insurance, we also offer investment planning, asset planning and full service portfolio and financial planning. We have set the industry standard in training and developing top notch reps in the field and as looking for individuals from different backgrounds and skillsets that would enhance our already diversified team.
If you are interested in learning more information about this career we would love to sit and talk with you. Our initial interview is a one on one exchanging of information. It is an open forum that allows you to seek the answers you need to determine if we are a right fit for you.
If you want to learn more, please respond to this email and we will schedule an interview with you to meet Mr. XXXXXXX"

:klap:
ako ti je to zelja udri...pa da nam kucas sa floride

kad pomenusmo kanadu i floridu znas onu foru pismo bosanca iz kanade pa onda iz floride :zcepanje:

:cmok:

- - - - - - - - - -

"Ja volim Kanadu" :mrgreen:

Poznavaoc se razume i u Floridu. :worth::worth::worth:

Aj bar Kanadu malo da pusti na miru. Kakav lik... :rotf:
Dobro da si se ti nama vratio u jednom komadu pored aligatora i kubanskih krimosa, ali nije lepo što si otoič uništio snove Jakovu rekavši da bi ,,prihvatio i manju zaradu samo da živiš na Floridi", a on uvek teži boljem?
Kanada je naravno ostala nepromenjena... obična arktička vukoebina bez novih elemenata.

"Ja volim Kanadu" :mrgreen:

Poznavaoc se razume i u Floridu. :worth::worth::worth:

Aj bar Kanadu malo da pusti na miru. Kakav lik... :rotf:

taj mrtav ladan ide na temu zivot u kanadi gde pisu ljudi koji zive tamo ovima koji treba da odu, i odgovara na pitanja upucena onima sto zive tamo :zcepanje:
brisu ga al ne vredi, ko bubasvaba je uporan...srecica

grtalica se zaglavila :zcepanje:
i nezberzni krokodil u bazenu ....never smile at the crocodile :lol:

Dobro da si se ti nama vratio u jednom komadu pored aligatora i kubanskih krimosa, ali nije lepo što si otoič uništio snove Jakovu rekavši da bi ,,prihvatio i manju zaradu samo da živiš na Floridi", a on uvek teži boljem?
Kanada je naravno ostala nepromenjena... obična arktička vukoebina bez novih elemenata.

Frustrirane covece, tebi bas nije lako.

Ja "bolje" ne definisem iskljucivo po visini plate. I da, rado cu i manje zaradjivati a za uzvrat imati neke druge stvari koje su mi za kvalitet mog zivota bitnije. A sad odabi vise...nisi mrdnuo iz svog sela a sve ti znas. Smesan si.

taj mrtav ladan ide na temu zivot u kanadi gde pisu ljudi koji zive tamo ovima koji treba da odu, i odgovara na pitanja upucena onima sto zive tamo :zcepanje:

Zezas me?
Hahahaha...koje psihicke probleme moras da imas, bokte... :eek: :rotf:

Тамо је концентрација лажова апсолутна.
Како су те искулирали за информације ко мало дете!:hahaha:
Нпр И Пад је имао сеансу убеђивања у потребу конзумирања ГМО и да Срби једва чекају да је пробају док се скрцају у С.Америку, а ако не тамо онда да се увезе за овде.
А то је заступао и на другим ПДФ-овима.
Идиот.

Ja "bolje" ne definisem iskljucivo po visini plate. I da, rado cu i manje zaradjivati a za uzvrat imati neke druge stvari koje su mi za kvalitet mog zivota bitnije. A sad odabi vise...nisi mrdnuo iz svog sela a sve ti znas. Smesan si.

Zezas me?

Evo vidi

http://forum.krstarica.com/showthread.php/548341-Zivot-u-Kanadi-pitanja-i-odgovori

Ladno je 4 na listi poslatih postova, vise od onih sto u Kanadi zive, zna cak i vremensku prognozu :lol:

Zezas me?
Јок.
Сам си се погубио у контрадикцијама ко пиле у кучине.
Него шта ти овде радиш по пола дана тако успешан и неколико светлосних година испред нас у Србији из које те по једној верзији одвела тетка, а по другој си одувек тамо... ајд да се одлучиш која је тачна?

Ипак сте их "закључали" :lol:

А што се сад ишчуђавају?

То обично оставе за крај године :think:

imaš neke roditelje koji kao po nekom nepisanom pravilu počnu da prevrću po školi dve do tri nedelje pre završetka...dal polugodišta dal kraja godine...takvi su i nema druge...
a naravno da s eiščuđavaju jer je jedna priča servirana kući,a druga se dešava u školi...a roditelju ne pada na pamet da obiđe koji put u toku polugodišta školsku zgradu ne bi li bar bacio pogled na ocene svog deteta...:fdlan:

da, mi zakljucujemo...ništa ne znamo,niko ništa ne javlja,Srbija ide po drugom kalendaru pa može ladno da nam utera,tako da jbga...
radili smo 4 meseca i mi i deca..ne bi bilo fer ni prema kome da se ne zaključe ocene...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back