Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
koju pa sad aplikaciju za useljenje
ti si nesto opasno pobrko tamo dok si spijunirao temu i pokusavao da odgovoris kako je to ziveti u kanadi :lol:
Што јел пропао план за ,,одлазак у неку земљу енглеског говорног подручја. Зато смо гледали Канаду, или Аустралију, али за Аустралију треба више новца.".
Тако ти је то сестро слатка кад ниси богата земљопоседница, ебга сваки посао има свој временски прозор....
:cmok:

Apliciro za Bocvanu, oce dide tamo da leci zirafe, poznaje ih.

Ma da tako to taji :huh:

- - - - - - - - - -

Што јел пропао план за ,,одлазак у неку земљу енглеског говорног подручја. Зато смо гледали Канаду, или Аустралију, али за Аустралију треба више новца.".
Тако ти је то сестро слатка кад ниси богата земљопоседница, ебга сваки посао има свој временски прозор....

Ima merika :lol: Ona je superiška :D

pali se na trope, oce da pripoji kubu rusiji
Ово је једино тачно што си рекла у целој конверзације.
Ебо зиму и оног ко је воли, жели, нада јој се треба му.

- - - - - - - - - -

Ma da tako to taji :huh:

- - - - - - - - - -

Ima merika :lol: Ona je superiška :D
Јасно бре, онли Детроит.
Јел стигла струја?

ti bre ne razlikujes dva osnovna pojma
apalicirati za useljenje u neku zemlju, i za studije nije uopste isto, ne radi se ni na istom mestu, niti se tretira isto, niti je postupak isti, ma nista nije isto
drkas pojmove

Ово је једино тачно што си рекла у целој конверзације.
Ебо зиму и оног ко је воли, жели, нада јој се треба му.

- - - - - - - - - -

Јасно бре, онли Детроит.
Јел стигла струја?

i ja to kazem
al sto kaze hica oni bre u tropima mnogo lenji od tolikog lencarenja na suncu, pa su slabo i razvijene zemlje :aha:

ti bre ne razlikujes dva osnovna pojma
apalicirati za useljenje u neku zemlju, i za studije nije uopste isto, ne radi se ni na istom mestu, niti se tretira isto, niti je postupak isti, ma nista nije isto
drkas pojmove
Бркаш појмове, дедер културе мало.
Чекаћеш 10 година док ти не реше апликацију и студирати 5 година са 50 година бићеш у најбољој кондицији за пос'о?
Ради нешто, за 15 година се може доћи до нормалног живота и кинте уместо левитирања у безнађу маште.

Бркаш појмове, дедер културе мало.
Чекаћеш 10 година док ти не реше апликацију и студирати 5 година са 50 година бићеш у најбољој кондицији за пос'о?
Ради нешто, за 15 година се може доћи до нормалног живота и кинте уместо левитирања у безнађу маште.

pa ti ni zikinu dinastiju ne poznajes poznavalac :(
s tobom ne vredi ni zezanje
vracam ti veto na snagu :aha:

a što stavlja ovaj tambalamaba smajlić :huh:

Pa valjda zbog bratske veze Dzibuti-Srbija. :lol:

Metlo, da ne duzim. Austrija je ispred Srbije par svetlosnih godina po svemu…to uopste ne moze da se poredi jedno sa drugim, ni po cemu.
E sad, Austrija je po nekim stvarima ispred po nekim drugim iza nekih drugih drzava (normalno, poredim Austriju sa drugim zemljama u njenom rangu, a to su zemlje Skandinavije, Kanada, SAD, Australija, Holandija, Danska i jos neke). Sto se konkretno tice zdravstvenog sistema, situacija ti je takva kakvu sam ti je opisao. Normalno da neko ko je zavrsio medicinski fakultet ovde nije zadovoljan sa platom od 1700 EUR i brdom neplacenih prekovremenih sati koje mora da odradjuje kada moze da ode u Svedsku, Norvesku itd., da zaradjuje duplo vise, da su mu prekovremeni sati placeni itd. Daleko da je tom apsolventu medicinskog fakulteta lose, da nema sta da jede itd., ali uvek mora da se gleda i poredi relativno. Nece se on porediti sa nekim iz Srbije, vec sa mogucnostima koje ima u vec pomenutim zemljama.

Isto tako, meni ama bas nista ne fali ovde. Ali nisam u fazonu da budem uvaljen kao bubreg u loju, nego gledam da li postoji nesto jos bolje za mene i moje. Necu propasti ako ostanem ovde, ali neke stvari mi se ne svidjaju i zato gledam da li postoji nesto bolje.

Metlo, da ne duzim. Austrija je ispred Srbije par svetlosnih godina po svemu…to uopste ne moze da se poredi jedno sa drugim, ni po cemu.
E sad, Austrija je po nekim stvarima ispred po nekim drugim iza nekih drugih drzava (normalno, poredim Austriju sa drugim zemljama u njenom rangu, a to su zemlje Skandinavije, Kanada, SAD, Australija, Holandija, Danska i jos neke). Sto se konkretno tice zdravstvenog sistema, situacija ti je takva kakvu sam ti je opisao. Normalno da neko ko je zavrsio medicinski fakultet ovde nije zadovoljan sa platom od 1700 EUR i brdom neplacenih prekovremenih sati koje mora da odradjuje kada moze da ode u Svedsku, Norvesku itd., da zaradjuje duplo vise, da su mu prekovremeni sati placeni itd. Daleko da je tom apsolventu medicinskog fakulteta lose, da nema sta da jede itd., ali uvek mora da se gleda i poredi relativno. Nece se on porediti sa nekim iz Srbije, vec sa mogucnostima koje ima u vec pomenutim zemljama.

Isto tako, meni ama bas nista ne fali ovde. Ali nisam u fazonu da budem uvaljen kao bubreg u loju, nego gledam da li postoji nesto jos bolje za mene i moje. Necu propasti ako ostanem ovde, ali neke stvari mi se ne svidjaju i zato gledam da li postoji nesto bolje.

U ljudskoj je prirodi da hoce vise, samo potpuna budala je uvek zadovoljna onim sto ima.

naravno uvek se tezi boljem, to je prirodno
nego mene iz radoznalosti interesovalo, ipak ces ti kao neko ko zivi tu bolje da mi kazes u cemu je caka nego da citam prezvakano u nasim novinama (nemacki ne znam pa ne mogu da pratim)
auu pa jeste malo ta plata sunce ti, nisam znala da je tako mala....

:hahaha:
То бре објасни нама неукима како један стручњак с Ентерпрајза тако екстра живи да не може да макне са срБског форума пола дана.

U ljudskoj je prirodi da hoce vise, samo potpuna budala je uvek zadovoljna onim sto ima.

O tome se da filozofirati. Ne treba biti pohlepan, rekli bi mnogi. Mada, meni se ne radi o tome. Rekao sam zeni da bih prihvatio i manju zaradu, samo da zivim na Floridi. Dakle, ne radi mi se iskljucivo o kinti (****** kintu, nju cu lako napravim :mrgreen: ).

Nego, malopre mi stigao mejl. Zvuce zainteresovano. Sad cu da zakazem termin na skype-u, a ako hoce face to face morace da se ispruze za avio kartu, minimum. :mrgreen:

"My name is XXXXXXX. I am a Recruiter with New York Life. Mr. John Whitmire, Managing Partner of the Greenville, SC General Office is currently hiring and on review of your resume I believe you could be a great fit for the Financial Services Professional/ Financial Advisor Rep career at New York Life.
New York Life is an industry leader. Although we focus on insurance, we also offer investment planning, asset planning and full service portfolio and financial planning. We have set the industry standard in training and developing top notch reps in the field and as looking for individuals from different backgrounds and skillsets that would enhance our already diversified team.
If you are interested in learning more information about this career we would love to sit and talk with you. Our initial interview is a one on one exchanging of information. It is an open forum that allows you to seek the answers you need to determine if we are a right fit for you.
If you want to learn more, please respond to this email and we will schedule an interview with you to meet Mr. XXXXXXX"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back