Cvetna
Poznat
- Poruka
- 9.335
I da se skupe dobrovoljni prilozi da se advokatska bagra koja se usudila štrajkovati nikada više ne vrati iz subpolarnih kanadskih bespućaIdeja za transparent na kontramitingu: ''Advokati mrš u Kanadu''

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I da se skupe dobrovoljni prilozi da se advokatska bagra koja se usudila štrajkovati nikada više ne vrati iz subpolarnih kanadskih bespućaIdeja za transparent na kontramitingu: ''Advokati mrš u Kanadu''

Ostali su ok. Zemljoposednici ne, da im se oduzme zemlja i da nama siromašnima![]()
Kad sam glumpava, a od onog videa što si mi rekla su mi se samo prijeli kolačiNemaš pakleni plan![]()
![]()

ti bi trebalo da podrzavas prosvetne radnike, a ne advokateJe l` i dalje o subpolarnim područjima?
Ja sam za.
Inače, što se tiče veš mašine za pranje i sušenje, nesam školovala, a što se tiče smanjenja plata u javnom sektoru, povećanja poreza i generalne krađe, imam da izjavim "Advokati su u pravu"![]()

Pa dobro, ja kao profesorica matematike, sociologije i psihologije imam razumevanja za sve društvene struktureti bi trebalo da podrzavas prosvetne radnike, a ne advokate![]()

zezajte se vi al nama vecina doktora vec ode za subarkticku vukojebinu u evropi....ko ce da nas leci ljudi mojiIdeja za transparent na kontramitingu: ''Advokati mrš u Kanadu''
ovo je stvarno za rupuIdeja za transparent na kontramitingu: ''Advokati mrš u Kanadu''
Moram da bežim, jure me dušmani.![]()
A ti pazi , al bila ta prosla NG , msm, znaš ono...

Lečiće nas poznavaoci, zdravstvenim rubrikama u Informeru i Kuriru.zezajte se vi al nama vecina doktora vec ode za subarkticku vukojebinu u evropi....ko ce da nas leci ljudi mojiovo je stvarno za rupu
auu domacice pa ti izgleda nisi naebala u komunisticko vreme, pa bi sad aEvo, ja ću dati, samo ko hoće da radi. Baba mm govorila da njiva neće molitvu, nego motiku.
A kako su krenuli sa ovih 10% smanjivanja, tako mogu i da procene koliko je dovoljno zemlje za pristojan život, a ostatak oduzmu i podele bezemljašima. Ali ja neću kukati, manje zemlje, manje posla.

Lečiće nas poznavaoci, zdravstvenim rubrikama u Informeru i Kuriru.

Nijedan klinički psiholog ne bi izneo ovakav stav - dakle, ti nisi klinički psiholog, u pravu je poznavalacImam migrenu, nemam razumevanja. Sve bih ja to po kratkom.

Ма ти што су добили земљу 45. добили су и стоку да је узгајају... и одмах поклали телад да се наједу месине, требал' да неко накнадно дође па им одузме додељено!Ostali su ok. Zemljoposednici ne, da im se oduzme zemlja i da nama siromašnima![]()

zezajte se vi al nama vecina doktora vec ode za subarkticku vukojebinu u evropi....ko ce da nas leci ljudi mojiovo je stvarno za rupu
Lečiće nas poznavaoci, zdravstvenim rubrikama u Informeru i Kuriru.

auu domacice pa ti izgleda nisi naebala u komunisticko vreme, pa bi sad a
neka ja ne bih da se vrate ta vremena oduzimanje uspesnima zarad neuspesnih
neka svako stekne svoje i ostavi tudje na miru
ko oce da poklanja je vec nesto drugo, al oduzimanje ne pominji![]()
Ukupno imaju 65 godina radnog staža, a nemaju penzije od kojih bi im oduzimali 10%.То скраћује обијање прагова по амбасадама за целу годину клиничког ми сеизмолога!da pripremim raslje znaci, imam ideju za bisnis, pare da namlatim bre, prodajem granjke iz dvorista ko raslje za poznavaoce ruske medicine, sidu leci![]()
Nemoj se potresati previse...isti slucaj je i ovde i u Nemackoj. Zavrse ovde fakultet i pale za Skandinaviju, gde su im i plate i ostali uslovi za rad deset puta bolji.
Da ti odgovorim jos na pitanje: lecice vas (i nas ovde ako ne uspem da kidnem odavde) mesari. Ja sam od nedavno privatni pacijent, ali za kvalitetno ti treba lova. Juce dao 90 jura za dve inekcije. Ali j*bi ga...bar me iole detaljno pregledaju vrhunski lekari, a ne mesari po drzavnim bolnicama i ordinacijama za siroke mase.
al opet...ok veca plata ali je tamo visok standard, mnogo su skuplji od ostatka evrope i za hranu i za sve....pitanje je koliko ustvari zaradis vise kad ti je i sve skupljeNijedan klinički psiholog ne bi izneo ovakav stav - dakle, ti nisi klinički psiholog, u pravu je poznavalac![]()
da te zemljoradnicke penzije su tek rasprava za sebe, bruka i sramotaPa ja se nadovezala na kuknjavu o oduzetih 10%.
Meni je žalosno što mojoj mami ne oduzimaju tih 10% jer ima penziju 15 260 dinara. A tati oduzimanju podleže samo jedna crvena.Ukupno imaju 65 godina radnog staža, a nemaju penzije od kojih bi im oduzimali 10%.

То скраћује обијање прагова по амбасадама за целу годину клиничког ми сеизмолога!

Интерапт локација.jel, cek sad ozbiljno a zasto beze odatle, zvanicno vi se dobro jos dzite, dokle pitanje jeal opet...ok veca plata ali je tamo visok standard, mnogo su skuplji od ostatka evrope i za hranu i za sve....pitanje je koliko ustvari zaradis vise kad ti je i sve skuplje
ovde se ubise doktori od bezanja u skandinaviju, imam druga koji im daje privatne casove svedskog, ja ga vecito zezam bre poducavas pobegulje a ti venes ovde begaj bre....jos se ne da...kaze videce
tuzno je to, mi im placamo skolovanje a onda smugnu pa tamo placaju poreze, mi dzaba placali
a sa druge strane kako da mu zabranis, ne bezi on jer se pali na sneg, no da napokon dobije neku platu
Da si završila primenjenu teologiju sa komparativnom hermeneutikom, kao ja, znala bi da za to ne može da se koristi bilo kakvo granje, nego samo ono sa drveta zasađenog muškom rukom sina prvenca i blagosloveno Premijerom, Kačavendom i glodurom Politike, tim redom.da pripremim raslje znaci, imam ideju za bisnis, pare da namlatim bre, prodajem granjke iz dvorista ko raslje za poznavaoce ruske medicine, sidu leci![]()
После оду гологоози и босоногее у ту зиму и 'ладноћу и срамоте нас.da te zemljoradnicke penzije su tek rasprava za sebe, bruka i sramota![]()
ma mene ziga kad neko pomene komunizam i oduzimanje, sa obe strane porodice su mi ostecene, jedna strana cak zestoko....pa tad gubim smisao za humor
- - - - - - - - - -
pa kad ne umeju online da apliciraju pa akaju cipele...vis kako ljudi ne znaju da stede obucu, nego se razbacuju ko da na drvecu raste![]()