Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ostali su ok. Zemljoposednici ne, da im se oduzme zemlja i da nama siromašnima :mrgreen:

Evo, ja ću dati, samo ko hoće da radi. Baba mm govorila da njiva neće molitvu, nego motiku.

A kako su krenuli sa ovih 10% smanjivanja, tako mogu i da procene koliko je dovoljno zemlje za pristojan život, a ostatak oduzmu i podele bezemljašima. Ali ja neću kukati, manje zemlje, manje posla.

Je l` i dalje o subpolarnim područjima? :malav:
Ja sam za.

Inače, što se tiče veš mašine za pranje i sušenje, nesam školovala, a što se tiče smanjenja plata u javnom sektoru, povećanja poreza i generalne krađe, imam da izjavim "Advokati su u pravu" :cool:
ti bi trebalo da podrzavas prosvetne radnike, a ne advokate:kafa:

Ideja za transparent na kontramitingu: ''Advokati mrš u Kanadu''

Moze univerzalno da se primenjuje:

"Ciganim nars u Kanadu"
"P*deri, mars u Kanadu"

itd.

Moram da bežim, jure me dušmani. :mrgreen:
A ti pazi , al bila ta prosla NG , msm, znaš ono :lol: ...

Sta da pazim? Ne kapiram. Ako mislis na moju proslavu od sinoc - apsolutno dzenlmenski sam se ponasao. Mada sam trebao j*bati kuvaru mamu s´obzirom kako je zasrao onu pastrmku...znaci lik veze nema sa kuvanjem. Bar je piva bilo, pa sam iskulirao. :mrgreen:

Evo, ja ću dati, samo ko hoće da radi. Baba mm govorila da njiva neće molitvu, nego motiku.

A kako su krenuli sa ovih 10% smanjivanja, tako mogu i da procene koliko je dovoljno zemlje za pristojan život, a ostatak oduzmu i podele bezemljašima. Ali ja neću kukati, manje zemlje, manje posla.
auu domacice pa ti izgleda nisi naebala u komunisticko vreme, pa bi sad a :lol:
neka ja ne bih da se vrate ta vremena oduzimanje uspesnima zarad neuspesnih
neka svako stekne svoje i ostavi tudje na miru
ko oce da poklanja je vec nesto drugo, al oduzimanje ne pominji :pljus:

Ostali su ok. Zemljoposednici ne, da im se oduzme zemlja i da nama siromašnima :mrgreen:
Ма ти што су добили земљу 45. добили су и стоку да је узгајају... и одмах поклали телад да се наједу месине, требал' да неко накнадно дође па им одузме додељено!:hahaha:
После су их тетке водиле у Острајх да се наливају пивом, маштају о субполарним вукоебинама и причају риболовачке приче.
:cepanje:
:tambalamba:

zezajte se vi al nama vecina doktora vec ode za subarkticku vukojebinu u evropi....ko ce da nas leci ljudi moji :sad2: ovo je stvarno za rupu

Nemoj se potresati previse...isti slucaj je i ovde i u Nemackoj. Zavrse ovde fakultet i pale za Skandinaviju, gde su im i plate i ostali uslovi za rad deset puta bolji.

Da ti odgovorim jos na pitanje: lecice vas (i nas ovde ako ne uspem da kidnem odavde) mesari. Ja sam od nedavno privatni pacijent, ali za kvalitetno ti treba lova. Juce dao 90 jura za dve inekcije. Ali j*bi ga...bar me iole detaljno pregledaju vrhunski lekari, a ne mesari po drzavnim bolnicama i ordinacijama za siroke mase.

auu domacice pa ti izgleda nisi naebala u komunisticko vreme, pa bi sad a :lol:
neka ja ne bih da se vrate ta vremena oduzimanje uspesnima zarad neuspesnih
neka svako stekne svoje i ostavi tudje na miru
ko oce da poklanja je vec nesto drugo, al oduzimanje ne pominji :pljus:

Pa ja se nadovezala na kuknjavu o oduzetih 10%.

Meni je žalosno što mojoj mami ne oduzimaju tih 10% jer ima penziju 15 260 dinara. A tati oduzimanju podleže samo jedna crvena. :( Ukupno imaju 65 godina radnog staža, a nemaju penzije od kojih bi im oduzimali 10%.

Nemoj se potresati previse...isti slucaj je i ovde i u Nemackoj. Zavrse ovde fakultet i pale za Skandinaviju, gde su im i plate i ostali uslovi za rad deset puta bolji.

Da ti odgovorim jos na pitanje: lecice vas (i nas ovde ako ne uspem da kidnem odavde) mesari. Ja sam od nedavno privatni pacijent, ali za kvalitetno ti treba lova. Juce dao 90 jura za dve inekcije. Ali j*bi ga...bar me iole detaljno pregledaju vrhunski lekari, a ne mesari po drzavnim bolnicama i ordinacijama za siroke mase.

jel, cek sad ozbiljno a zasto beze odatle, zvanicno vi se dobro jos dzite, dokle pitanje je :lol: al opet...ok veca plata ali je tamo visok standard, mnogo su skuplji od ostatka evrope i za hranu i za sve....pitanje je koliko ustvari zaradis vise kad ti je i sve skuplje

ovde se ubise doktori od bezanja u skandinaviju, imam druga koji im daje privatne casove svedskog, ja ga vecito zezam bre poducavas pobegulje a ti venes ovde begaj bre....jos se ne da...kaze videce

tuzno je to, mi im placamo skolovanje a onda smugnu pa tamo placaju poreze, mi dzaba placali
a sa druge strane kako da mu zabranis, ne bezi on jer se pali na sneg, no da napokon dobije neku platu

Pa ja se nadovezala na kuknjavu o oduzetih 10%.

Meni je žalosno što mojoj mami ne oduzimaju tih 10% jer ima penziju 15 260 dinara. A tati oduzimanju podleže samo jedna crvena. :( Ukupno imaju 65 godina radnog staža, a nemaju penzije od kojih bi im oduzimali 10%.
da te zemljoradnicke penzije su tek rasprava za sebe, bruka i sramota :dash:

ma mene ziga kad neko pomene komunizam i oduzimanje, sa obe strane porodice su mi ostecene, jedna strana cak zestoko....pa tad gubim smisao za humor :lol:

- - - - - - - - - -

То скраћује обијање прагова по амбасадама за целу годину клиничког ми сеизмолога!

pa kad ne umeju online da apliciraju pa akaju cipele...vis kako ljudi ne znaju da stede obucu, nego se razbacuju ko da na drvecu raste :deda2:

jel, cek sad ozbiljno a zasto beze odatle, zvanicno vi se dobro jos dzite, dokle pitanje je :lol: al opet...ok veca plata ali je tamo visok standard, mnogo su skuplji od ostatka evrope i za hranu i za sve....pitanje je koliko ustvari zaradis vise kad ti je i sve skuplje

ovde se ubise doktori od bezanja u skandinaviju, imam druga koji im daje privatne casove svedskog, ja ga vecito zezam bre poducavas pobegulje a ti venes ovde begaj bre....jos se ne da...kaze videce

tuzno je to, mi im placamo skolovanje a onda smugnu pa tamo placaju poreze, mi dzaba placali
a sa druge strane kako da mu zabranis, ne bezi on jer se pali na sneg, no da napokon dobije neku platu
Интерапт локација.
После препливају до Гренланда, потом до Канаде и ако их не поједе бела мечка часом заврше медицински факс у субполарној пустоши и са 7 банки су отворили приватну праксу.
После моШ' и да умру!

da pripremim raslje znaci, imam ideju za bisnis, pare da namlatim bre, prodajem granjke iz dvorista ko raslje za poznavaoce ruske medicine, sidu leci :deda:
Da si završila primenjenu teologiju sa komparativnom hermeneutikom, kao ja, znala bi da za to ne može da se koristi bilo kakvo granje, nego samo ono sa drveta zasađenog muškom rukom sina prvenca i blagosloveno Premijerom, Kačavendom i glodurom Politike, tim redom.

da te zemljoradnicke penzije su tek rasprava za sebe, bruka i sramota :dash:

ma mene ziga kad neko pomene komunizam i oduzimanje, sa obe strane porodice su mi ostecene, jedna strana cak zestoko....pa tad gubim smisao za humor :lol:

- - - - - - - - - -

pa kad ne umeju online da apliciraju pa akaju cipele...vis kako ljudi ne znaju da stede obucu, nego se razbacuju ko da na drvecu raste :deda2:
После оду гологоози и босоногее у ту зиму и 'ладноћу и срамоте нас.

Lecice nas Don Karlos i Don Juan iz Havanskog tropskovukoyebnog Univerziteta.

A mozda i Rusi produze prugu Piccka materina - Sibir do Lajkovca pa stigne onaj medicinski voz sto stanovnicima ruskih subarktickih vukoyebina, jednom nedeljno dovede lekara opste prakse.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back