- Poruka
- 63.764
Уморна сам 
И пао ми шећер.
Али за то друго имам решење.
Послала сам колеге да купе колаче за све нас

И пао ми шећер.
Али за то друго имам решење.
Послала сам колеге да купе колаче за све нас

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

diklofen duo u usta...biofriz na bolna mesta i miruj...![]()
diklofen duo u usta...biofriz na bolna mesta i miruj...![]()

izvinjavam se sto upadam i smetam, samo da se pozalim da me opet boli glava![]()
Da ne trpam nista ja u usta![]()
i sutra treba da budem opravljena![]()
Cim Nemce vidim na fotkama znam kakva terapija bi joj odgovarala - fizikalna, znaci samo masaza sestro, masaza, masaza i opet masaza.
- - - - - - - - - -
Isto masaza, moze preko reda, hitan je slucaj.![]()

Masaza, tako je, samo cvrst stisak tu pomaze![]()
Nudila mi neka tetka Madjarica da mi pomogne bioenergetskim tretmanom, kao ona zraci dok me masira. Nisam smeo da prihvatim, toliko je zracila da bi se tretman pretvorio u oslobadjanje moje energije, sva je prilika da bih ja nju izmasirao i to dzab dzabe, ne bih joj naplatio ni filera. 

Vid' njih. "Nije lepo smejati se tudjoj nesreci." 

Vid' njih. "Nije lepo smejati se tudjoj nesreci."
![]()
![]()

Ma ko se smeje ja bi stavila drugi smajli al ne smem

Opusteno Ticojka, zezam se.Ma ko se smeje ja bi stavila drugi smajli al ne smem

ma da a moje muke, i ja bio pre 15 g u madjarskoj, tako dok ovi u shoping ja odo do masaze...ulazi madjica bas onako dobra, sta treba, reko celokupna masaza..ima, nema vremena ma odluci ona al ne sat vec pola sata, kako sam lego na stomak pritisne tu na zavrsetku kicma, neka vatra, sve gori...oce, nece da masira, sve gleda okolo, treba gazdarica da dodje da zatvori, bilo knap, i eto stize gazdarica, kaze ona meni, dodji sutra opet al ranije na masazi, a ja sam oputovao posle malo kanije![]()
![]()
![]()
Ali ovo "dodji sutra opet, al ranije" je vrh! 
Opusteno Ticojka, zezam se.![]()
![]()
meci ga

Opusteno Ticojka, zezam se.![]()
I kako ovo nazvati, ne da te riba ispalila nego te napalila, ili potpalila.Ali ovo "dodji sutra opet, al ranije" je vrh!
![]()

Od unutrasnje ..danas su nas fino usoljavali
i ovde kome god to da pomeneš svi te gledaju belo iz čijeg pogleda se čita pazi debila

iz sektora unutrasnje kontrole mislo..oni vole da posole.šta unutrašnje
sad mi je saradnica javila da su joj nasli tumor u dojci
kaze da joj je dr rekao kad je pregledao UZom da je ona cetvrta u nizu od sedam pacijentkinja koje su danas imale zakazano, kojoj je tumor dijagnostikovan
mora hitno na onkologiju na opeaciju
jebeni ameri!
Погледај небо....Jezivo... Tuga, u poslednje vreme se naslušah ovakvih priča, mahom mladi ljudi, ne daj Bože i deca. I to sve neki invazivni i netipični oblici...
iz sektora unutrasnje kontrole mislo..oni vole da posole.