- Poruka
- 122.253
kad smo kod subarkticke vukojebine...kako bre ovi kucici leze pored pecke.....ja sedim blizu nje ocu da umrem....ebo ti zimsko kuce...jedino ako labrador oblast postoji u tropima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)))
....znam da nije sve isto iako je javni sekotor, znam da je "nekima upala sekira u med" bez nekog razloga, tek onako, znam i naravno da nemoraju svi da nemaju ako neko nema,
ali znas i ti da je takvih kao sto si ti (to sve sto si naborjala ja mogu da ti se divim i da ti cestitam, na znanju, trudu, volji, znanju) nema mnogo i da drzava hoce na kraju krajeva
moze da odvoji pojedince kao sto odvaja u mnogo cemu ali to ne radi...
....nikad nisam rekla da zato sto ja nesto nemam ne treba niko da ima, ali jesam da mi nekad previse kuknjave od onih koji imaju redovan prihod u odnosu na ostali svet..
Пси и мачке су ОК, али Џивина кад добије прикрупу заметену с топлом водом!!!Zali mi se klijentkinja pre neki dan da njen malamut ne izbija od pecke, neprekidno je uz nju, dok su bili oni smrzovi prosle nedelje jedva je izlazio napolje da obavi sta ima i trk nazad do peci, sve je poludjelo pa i psi)))

Zali mi se klijentkinja pre neki dan da njen malamut ne izbija od pecke, neprekidno je uz nju, dok su bili oni smrzovi prosle nedelje jedva je izlazio napolje da obavi sta ima i trk nazad do peci, sve je poludjelo pa i psi)))
Пси и мачке су ОК, али Џивина кад добије прикрупу заметену с топлом водом!!!
Све се премећу једни преко других да се набобају из валова топле клопе.
Иначе имам три џукца и три мачке сви авлијанери, пси мужјаци спавају у једној кућици, а женка у другој... и онда увече само полако и опрезно све три мачке се увуку код женке и легну преко ње!!!:hahaha:

Желим фотографију тог призора!![]()

То је у шупи, а усто су кућице за псе само с отвором величине мало преко псеће главе.Желим фотографију тог призора!![]()
sirotih zivotinja koje spavaju napolju u sred decembra?
mislis da te sirote macke legnu kod tih sirotih kucica jer im je dosadno
ne nego da se greju medjusobno jer im je hladno
to treba prijaviti ko maltretiranje, al jjebena drzava pa nista ne bi uradili
al zato u subarktickim oblastima takvi puknu pare za kaznu i oduzmu im se zivotinje![]()

Природа није замислила да животиње користе кревет и постељину.

Ali nije ni iživljavanje nad njima, ako si im ti vlasnik, primer![]()
Сестро слатка мачке су присутне на отвореном и у таквим приполарним вукоебинама као Норге, Канада, Финска... где дрво пуца од зиме, а камоли овде где уживају.sirotih zivotinja koje spavaju napolju u sred decembra?
mislis da te sirote macke legnu kod tih sirotih kucica jer im je dosadno
ne nego da se greju medjusobno jer im je hladno
to treba prijaviti ko maltretiranje, al jjebena drzava pa nista ne bi uradili
al zato u subarktickim oblastima takvi puknu pare za kaznu i oduzmu im se zivotinje![]()
Природа није замислила да животиње користе кревет и постељину.

priroda nije zamislila ni covek da spava u mesinganom krevetu pa ne vidim da spavas pod otvorenim nebom
ako hoces da raspravljamo sta je sve priroda zamsila a sta sve covek krsi, udri, al pazi neces pobediti
tako mozes da kazes da ne volis dovoljno druga ziva bica i da te bas briga kako zive, to je ok, imas pravo na to
al ne mesaj priropdu jer sedis za kompom pelcovana![]()
О чему ти то?
О чему ти то?

o tome da priroda nije ni zamislila da ti pas bude ljubimac
mislim ako cemo o zamisli prirode

O tome da ako si vlasnik dotične životinje koja se zamrzava na minusu, dužan si da odgovaraš za njeno zdravlje i život. Za to su u svetu kazne visoke.
Сестро слатка мачке су присутне на отвореном и у таквим приполарним вукоебинама као Норге, Канада, Финска... где дрво пуца од зиме, а камоли овде где уживају.

pa znamШто се мене тиче, пас уопште не мора ни да постоји.![]()

o tome da priroda nije ni zamislila da ti pas bude ljubimac
mislim ako cemo o zamisli prirode
Што се мене тиче, пас уопште не мора ни да постоји.![]()

Сада има преко 10 степени.
А шта ћемо са луталицама, мачкама и псима? За њих те боли она ствар?
E ovo je itekako tačno, ali eto, neki ljudi ih imaju za ljubimce.
Koliko je ovoi surovo, koliko ljude ti možeš da mrziš?![]()
- - - - - - - - - -
To možda kod tebe, kod nas je oko 0 do 1 stepen u plusu....

Лова на бушотинама је 3000 евра нето +.a tek ruske macke, iz subarktickih vukojjebina majcice rusije, da vidis tamo tek koliko macaka
a tek nasi radnici na busotinama, oni pogotovo uzivaju u plodovima majke rusije
al to je rusija ona je svetinja, oni se greju na ljubav prema srbima
ostale zemlje severne hemisfere propadaju
![]()