Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e Rgina,izvini,ali moram još samo ovo i završavam...
jel si kačila slike iz svog stana???? jesi...
jesi li pričala kako štediš sa strujom,ne uključuješ rernu za jedan hleb jer ti se ne isplati da trošiš struju...??? jesi...
jesi li kačila slike sa mOgren ili koje već plaže i to neki dan kako piješ kaficu??? jesi...
jel pričaš javno kako ideš kod dece i unukice koju obožavaš?????jesi...
čak si i njene sličice kačila na DWD....
jesi li skoro pričala kako imaš majstore u kući i sređuješ terasu???? jesi...
i šta sam ja sad iznela iz privatnih razgovora,ajde molim te prosvetli me...
:dash:

prvo se seti šta si sve rekla pa me onda blati i ocrni...ovako,treba tebe da je sramota što mi ovako podvaljuješ...

toliko od mene...

...nadji mi gde sam posala na forumu o sredjivanju stana, "adaptaciji" kako ti kazes, i tom zatvaranju terase??
...ajde molim te nadji mi to...
...jel ti neces da ides kod svoje dece jednom kad odu negde da zive? jel ti neces da ides da vidis svoje unuke sutra
gde god bili?
....jel ti ne sednes nigde da popijes kafu, ne putujes, ne jedes nista, ne stedis nista?
...sta je probolem? to sto idem na plazu? branim li ja tebi da ti ides? jesma li ja nekad negde nesto iznela o tebi licno
bilo na kojoj temi bilo o cemu?
...kacila si i ti slike po belom svetu, pa ti ja ne rekoh eto lako ti je putujes, neka putuj ko to brani, hvala bogu da mozes,
i svaki put sam ti cestitala na uspehu, ne vidim zasto mesas babe i zabe?

Jos jedan post i brisem celu prepisku + krecem da kaznjavam jer ste upozoreni.

Sto je mnogo mnogo je, a vec smo poceli da se vrtimo u krug sa postovima.

Hocu i ja da letim na mesec, pa mi rekli u NASA da ne moze.

Sramota bre bez zevesa...još ako se svlaciš kod prozora:lol:
pravim bioskop :zper:

jel verujes da tamo nisam stavljala kod sebe u sobi, keva jeste.....znas zapad je bio pa mi svako svetlo znacilo
nije se direktno mnogo videlo
e ovde sad trenutno moram, direktno se vidi....ali je svetlije pa ne gusi mnogo...
ali ona moja to stavlja svuda pa nam ona pravi feste sa skidanjem
a kod tebe tu ja isto skidala keva sebi kacila a i sad svi kace....a realno nema potrebe niko ne vidi

jel verujes da tamo nisam stavljala kod sebe u sobi, keva jeste.....znas zapad je bio pa mi svako svetlo znacilo
e ovde sad trenutno moram, direktno se vidi....ali je svetlije pa ne gusi mnogo...
a kod tebe tu ja isto skidala keva sebi kacila a i sad svi kace....a realno nema potrebe niko ne vidi

ja sam utrenirala muža da skida i postavlja zavese...:zper:
ko zna,zna...:manikir:

jel i tebi pomaže???
ja sam oduševljena njime...:ok:
Imam jako velike usne.. I kad dodje zima onei poplave.. Ako namazem labelo u boji, promeni se boja.
Jedino ih taj balzam stiti. U zivotu, nikad nikad nisam imala groznicu.
Kao klinka kad sam bila mama ga je kupovala..
A i on je zakon za posekotine,zuljeve, suvu kozu na laktovima, ..
Ma svuda..

ok.i ja sam na spratu...nisu zgrade blizu,a meni zavesa daje osecaj topline a kod cere je zgrada prekoputa, dušu dala za špijanje:mrgreen:

Imam jako velike usne.. I kad dodje zima onei poplave.. Ako namazem labelo u boji, promeni se boja.
Jedino ih taj balzam stiti. U zivotu, nikad nikad nisam imala groznicu.
Kao klinka kad sam bila mama ga je kupovala..
A i on je zakon za posekotine,zuljeve, suvu kozu na laktovima, ..
Ma svuda..
Ako nisi dosad ni nećeš...tako mm, u zivotu nije a ja jesam a kad dobiješ jednom imaš ga celog zivota samo čeka priliku:evil:

Taj aciklovir meni nije odradio posao.... bez obzira na mackanje, bila sam ******a dve nedelje, no pretpostavljam da ovisi i kad se počne sa mazanjem... ja sam ga nabavila tek kad su mehurići već izašli.

...cerka kupila za malecku neki eos...sa ukusom maline, prvi put da joj celog dana ne pucaju usne kad namazemo ujutro pre vrtica....raspitaj se mozda ti to pomogne...

meni smanjuje prostor....cini mi se veca soba bez nje
volem veliko :zper:
:lol:
a pa idemo kod cere na jeftin bioskop
jok:nono2:turila i tamo zavesu...

- - - - - - - - - -

A cek zar ne mozes kad osetis da izlazi da namazes kaladont odma?
mogu i ništa,meni aciklovir pomaze...to ne moze da se zaustavi, msm mora da izbije e sad malo ta maza smanji one mehurice da baš ne budem krastava:lol:

jok:nono2:turila i tamo zavesu...

- - - - - - - - - -

mogu i ništa,meni aciklovir pomaze...to ne moze da se zaustavi, msm mora da izbije e sad malo ta maza smanji one mehurice da baš ne budem krastava:lol:

svaki organizam je drugačiji...
u principu treba svako sam da pronađe šta mu najbolje odgovara i da to koristi...

Ma da svi smo mi drugaciji.. Mm kad "oseti" kako on kaze da izbija on odmah namaze kaladontom koji mu sluzi samo za to. I nista, ni ne izbije.
Izbije kad ne namaze odmah, ako nije kuci i to..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back