- Poruka
- 122.254
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izasao mi herpes![]()
Taj univerzalni balzam je zakon!e ja sam sebi pronašla rešenje za te herpese...
jest blesavo al meni izuzetno pomaže...
iz onog blesavog Oriflejma ima univerzalni balzam...malecna neka kutijica,rozla...
čim osetim izlazak te muke,ja odma turam balzam i rešim problem u dva dana...
eto,ako može da pomogne...
Taj univerzalni balzam je zakon!

e Rgina,izvini,ali moram još samo ovo i završavam...
jel si kačila slike iz svog stana???? jesi...
jesi li pričala kako štediš sa strujom,ne uključuješ rernu za jedan hleb jer ti se ne isplati da trošiš struju...??? jesi...
jesi li kačila slike sa mOgren ili koje već plaže i to neki dan kako piješ kaficu??? jesi...
jel pričaš javno kako ideš kod dece i unukice koju obožavaš?????jesi...
čak si i njene sličice kačila na DWD....
jesi li skoro pričala kako imaš majstore u kući i sređuješ terasu???? jesi...
i šta sam ja sad iznela iz privatnih razgovora,ajde molim te prosvetli me...
prvo se seti šta si sve rekla pa me onda blati i ocrni...ovako,treba tebe da je sramota što mi ovako podvaljuješ...
toliko od mene...
pravim bioskopSramota bre bez zevesa...još ako se svlaciš kod prozora![]()

pravim bioskop
jel verujes da tamo nisam stavljala kod sebe u sobi, keva jeste.....znas zapad je bio pa mi svako svetlo znacilo
nije se direktno mnogo videlo
e ovde sad trenutno moram, direktno se vidi....ali je svetlije pa ne gusi mnogo...
ali ona moja to stavlja svuda pa nam ona pravi feste sa skidanjem
a kod tebe tu ja isto skidala keva sebi kacila a i sad svi kace....a realno nema potrebe niko ne vidi

Imam jako velike usne.. I kad dodje zima onei poplave.. Ako namazem labelo u boji, promeni se boja.jel i tebi pomaže???
ja sam oduševljena njime...![]()
ok.i ja sam na spratu...nisu zgrade blizu,a meni zavesa daje osecaj topline a kod cere je zgrada prekoputa, dušu dala za špijanjepravim bioskop
jel verujes da tamo nisam stavljala kod sebe u sobi, keva jeste.....znas zapad je bio pa mi svako svetlo znacilo
nije se direktno mnogo videlo
e ovde sad trenutno moram, direktno se vidi....ali je svetlije pa ne gusi mnogo...
ali ona moja to stavlja svuda pa nam ona pravi feste sa skidanjem
a kod tebe tu ja isto skidala keva sebi kacila a i sad svi kace....a realno nema potrebe niko ne vidi

Imam jako velike usne.. I kad dodje zima onei poplave.. Ako namazem labelo u boji, promeni se boja.
Jedino ih taj balzam stiti. U zivotu, nikad nikad nisam imala groznicu.
Kao klinka kad sam bila mama ga je kupovala..
A i on je zakon za posekotine,zuljeve, suvu kozu na laktovima, ..
Ma svuda..

Taj aciklovir meni nije odradio posao.... bez obzira na mackanje, bila sam ******a dve nedelje, no pretpostavljam da ovisi i kad se počne sa mazanjem... ja sam ga nabavila tek kad su mehurići već izašli.aciklovir
pretpostavljam da znas
Ako nisi dosad ni nećeš...tako mm, u zivotu nije a ja jesam a kad dobiješ jednom imaš ga celog zivota samo čeka prilikuImam jako velike usne.. I kad dodje zima onei poplave.. Ako namazem labelo u boji, promeni se boja.
Jedino ih taj balzam stiti. U zivotu, nikad nikad nisam imala groznicu.
Kao klinka kad sam bila mama ga je kupovala..
A i on je zakon za posekotine,zuljeve, suvu kozu na laktovima, ..
Ma svuda..

UNiverzalni balzam iz Oriflamea. Mala ruzicasta kutijica. Okrugla.sta vam je taj balzam sta ima u sebi
meni lako ispucaju usta zimi i balzami oni klasicni mi ne rade, jedino pantenol al je tubetina nezgodna za nosenje
ok.i ja sam na spratu...nisu zgrade blizu,a meni zavesa daje osecaj topline a kod cere je zgrada prekoputa, dušu dala za špijanje![]()

Taj aciklovir meni nije odradio posao.... bez obzira na mackanje, bila sam ******a dve nedelje, no pretpostavljam da ovisi i kad se počne sa mazanjem... ja sam ga nabavila tek kad su mehurići već izašli.
A cek zar ne mozes kad osetis da izlazi da namazes kaladont odma?Ako nisi dosad ni nećeš...tako mm, u zivotu nije a ja jesam a kad dobiješ jednom imaš ga celog zivota samo čeka priliku![]()
sta vam je taj balzam sta ima u sebi
meni lako ispucaju usta zimi i balzami oni klasicni mi ne rade, jedino pantenol al je tubetina nezgodna za nosenje
jokmeni smanjuje prostor....cini mi se veca soba bez nje
volem veliko
a pa idemo kod cere na jeftin bioskop
turila i tamo zavesu...mogu i ništa,meni aciklovir pomaze...to ne moze da se zaustavi, msm mora da izbije e sad malo ta maza smanji one mehurice da baš ne budem krastavaA cek zar ne mozes kad osetis da izlazi da namazes kaladont odma?

jokturila i tamo zavesu...
- - - - - - - - - -
mogu i ništa,meni aciklovir pomaze...to ne moze da se zaustavi, msm mora da izbije e sad malo ta maza smanji one mehurice da baš ne budem krastava![]()
Taj aciklovir meni nije odradio posao.... bez obzira na mackanje, bila sam ******a dve nedelje, no pretpostavljam da ovisi i kad se počne sa mazanjem... ja sam ga nabavila tek kad su mehurići već izašli.