гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
pa dobro, samo se sjecam, davno je to bilo, sad vjerovatno ni ne bi uzeo, to bi vako prelomio
))
))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))pa dobro, samo se sjecam, davno je to bilo, sad vjerovatno ni ne bi uzeo, to bi vako prelomio))
Ovladao si veštinom nekom? Al ozbiljno?
Sinoc i nocas sam povracala od lekova, umesto da mi bude bolje...poludecu vise od ovog gripa..![]()
jedi nesto jadno dete..kako da ti ojaca imunitetПа пази рекла си да волиш парадајз чорбу.Sinoc i nocas sam povracala od lekova, umesto da mi bude bolje...poludecu vise od ovog gripa..![]()

))))))
)))
ja glavobolju lecim crnim vinom ili pivom ako nema vina, nista meni ne popusta bolnu glavudzu ko malo alhokola...doduse ni ne uzimam nikakve lekove, al eto od ovoga mi odma lakse...
ja glavobolju lecim crnim vinom ili pivom ako nema vina, nista meni ne popusta bolnu glavudzu ko malo alhokola...doduse ni ne uzimam nikakve lekove, al eto od ovoga mi odma lakse...
e kad smo kod meditacije trazim negde da idem na meditaciju posto sam pritajeni zivac i onda nekad od stresa ne mogu da spavam ili ako i spavam sanjam svakakve gluposti pa aj kao da krenem malo i ja ammmmmmmmsamo ti je alkohol i enormno veliki penis u glavi!
sto ti ne padne na pamet meditacija, odlazak u crkvu!
sramota, buduca supruga i majka pa tako prica!
i nasla se sa nekim drugaricama trebalo tu negde kod parka da bude, i sve to lepo medjutim zavrsismo mi nekako na pivu i burritosima i tako do duboko u noc
inace da, krecem uskoro na meditaciju ipak sam ja postena zenica i buduca majka brojnih junaka 
e kad smo kod meditacije trazim negde da idem na meditaciju posto sam pritajeni zivac i onda nekad od stresa ne mogu da spavam ili ako i spavam sanjam svakakve gluposti pa aj kao da krenem malo i ja ammmmmmmmi nasla se sa nekim drugaricama trebalo tu negde kod parka da bude, i sve to lepo medjutim zavrsismo mi nekako na pivu i burritosima i tako do duboko u noc
inace da, krecem uskoro na meditaciju ipak sam ja postena zenica i buduca majka brojnih junaka
![]()

kaka je to potraznja uskoro ces morati da unajmis bodigardovei ja cu poslije n.g ako mi zene dozvole, par njih me skolilo, ko ce znati oce li me rascerupati![]()
3 kafetina i jos me boli glava.![]()
kaka je to potraznja uskoro ces morati da unajmis bodigardove![]()
ti i zenice ko kevin i vitni!

kaka je to potraznja uskoro ces morati da unajmis bodigardove![]()
ti i zenice ko kevin i vitni!

preporucujem izbegavanje ovog saveta po svaku cenu.slusalice, korn-here to stay
do daske
preporucujem izbegavanje ovog saveta po svaku cenu.
))))))))))Bas. Ovde je 1 stepen.jebemti vreme da ti *****