Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Doziveo sam da motorista, koji skrece na uslovno zeleno, da mi dobacuje, uz sve psovke - da prelazim na crveno. Bilo je zeleno u punom jeku. Tesko ucesnicima u saobracaju, gde naidje takva osoba, sa neresenom raskrsnicom u glavi.

3 prelaza dalje, gdza u Punutu me "juri" po pesackom prelazu, a 5m dalje mora da stane.

Zakljucak je da ne znam da prelazim ulicu.

Sinoc i nocas sam povracala od lekova, umesto da mi bude bolje...poludecu vise od ovog gripa..:dash:
Па пази рекла си да волиш парадајз чорбу.
Убундаш се комплет са све чарапама као на теми о вуненим чарапама, хулахопкама(дугачке гаће су боље!), тренеркама, мајицама, кошуљама џемперима и баде мантилом + капа, нема везе дужина косе, капа је битна!
И направиш нпр 1,5л парадјз чорбице, посрчеш пола литре топле колико можеш да поднесеш... и ознојиш се као у песми: Ради у руднику и живот јој није лак.
Поновиш кроз сат, сат и по с још пола литре... па опет доцније испразниш остатак чорбе.
Све поновиш после подне.
Вируси крепавају од повишене температуре.
Истушираш се тек увече и у топли кревет.
Мсм не може да омане.

ja glavobolju lecim crnim vinom ili pivom ako nema vina, nista meni ne popusta bolnu glavudzu ko malo alhokola...doduse ni ne uzimam nikakve lekove, al eto od ovoga mi odma lakse...

samo ti je alkohol i enormno veliki penis u glavi!
sto ti ne padne na pamet meditacija, odlazak u crkvu!
sramota, buduca supruga i majka pa tako prica!
e kad smo kod meditacije trazim negde da idem na meditaciju posto sam pritajeni zivac i onda nekad od stresa ne mogu da spavam ili ako i spavam sanjam svakakve gluposti pa aj kao da krenem malo i ja ammmmmmmm :cool: i nasla se sa nekim drugaricama trebalo tu negde kod parka da bude, i sve to lepo medjutim zavrsismo mi nekako na pivu i burritosima i tako do duboko u noc :sad2: inace da, krecem uskoro na meditaciju ipak sam ja postena zenica i buduca majka brojnih junaka :manikir:

e kad smo kod meditacije trazim negde da idem na meditaciju posto sam pritajeni zivac i onda nekad od stresa ne mogu da spavam ili ako i spavam sanjam svakakve gluposti pa aj kao da krenem malo i ja ammmmmmmm :cool: i nasla se sa nekim drugaricama trebalo tu negde kod parka da bude, i sve to lepo medjutim zavrsismo mi nekako na pivu i burritosima i tako do duboko u noc :sad2: inace da, krecem uskoro na meditaciju ipak sam ja postena zenica i buduca majka brojnih junaka :manikir:

i ja cu poslije n.g ako mi zene dozvole, par njih me skolilo, ko ce znati oce li me rascerupati :sad2:

kaka je to potraznja uskoro ces morati da unajmis bodigardove :zper:
ti i zenice ko kevin i vitni!

pri ber ce ovako, ko gadafi :smeker:

a7c62fe905a1185dffa34c97-1.jpg

article-0-18efb947000005-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back