Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nedelja, hladno je. Ovakav jutarnji vazduh mi bas prija.
Извини, али ја кад ујутро одем у друго двориште да нараним Џивину сва је накострешена од зиме... а онда кад у валов сунем топло меће(прикрупа заметена с топлом водом + размутим на кабо од 10Л једну кафену кашикицу гаженог креча да коке имају калцијума за љуске јаја) све се премећу једни преко других!

9445979_orig.jpg

Jel si ti ovo pomesao ovu temu sa Pohvalite se ? :D

Извини, али ја кад ујутро одем у друго двориште да нараним Џивину сва је накострешена од зиме... а онда кад у валов сунем топло меће(прикрупа заметена с топлом водом + размутим на кабо од 10Л једну кафену кашикицу гаженог креча да коке имају калцијума за љуске јаја) све се премећу једни преко других!
Volim minus, volim da osetim u vazduhu da ce uskoro sneg...
A sad zivina, k'o zivina.. Sa vrucom vodom mekinje, popodne im bacis okinje i mir [emoji6] Stavi rukavice.

Ne volim decembar. Tako mi tesko pada...

Волим децембар.

Стиже Нова година, јееееее!

(И после се чудим што моје дете одмах после славе Св. Архангела Михаила кити јелку :zcepanje:).

pun mi je kuras svih vas
posebno tebe,kralju svih egoista na planeti
ali ne zaostajete ni vi tirani i stipse,posebno napirlitani head&shoulders ficfiric,ako mislite da mene slomite,veliki zaheb!
onda moralisti koji drzite drugima lekcije a svoje greske zaboravljate i sebi lako prastate
prodane duse i qrve koje bi prodale svoju kevu za bolje mesto

mozda se vratim i popunim listu :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back