електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Hocu cizme, hocu cizme, hocu cizme![]()
BN-Boss - види тамо. Изгледа да су цене јако повољне.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hocu cizme, hocu cizme, hocu cizme![]()
BN-Boss - види тамо. Изгледа да су цене јако повољне.

Bila, nisam odusevljena modelima... Ima u office shoes-u jedne za 7 i nesto hiljada mislim da cu na kraju te da uzmem... Ove druge sto mi se svidjaju jos su skuplje...
Bila, nisam odusevljena modelima... Ima u office shoes-u jedne za 7 i nesto hiljada mislim da cu na kraju te da uzmem... Ove druge sto mi se svidjaju jos su skuplje...

Aj nam pokazi kakve su i jedne i druge.Ozbiljno se razmisljam da uzmem te od 7 i nesto... Koza, dobar model, moze i na suknju i na farmerke... Imam vec neku office obucu i jako sam zadovoljna...
Aj nam pokazi kakve su i jedne i druge.

..lepe su i jedne i druge, i da je srece, da se moze pa da uzems oboje, jer svake bi imale svoju namenu....al ocito nije...![]()

Blago vama sto cete se ponoviti.
Ja nisam kupovala obucu od 2008.
Nemojte nista da me pitate... ali je moguce.
koji broj nosiš?
redž..ove su sjajne..ima po BG puno takvih da se raspametiš...da mogu ravno da nosim-stvarno ne znam koje bih izabrala
![]()

Ove prve cu... Taj model mi je hitniji...
A za ove druge trazim sponzora![]()

Ove prve cu... Taj model mi je hitniji...
A za ove druge trazim sponzora![]()
)))Jel proradilo?
kitten je kineski uzas od obuce, ne uzimaj to ako imas drugu opciju
recimo steve madden - uzela sam ih prosle godine
kozne, lagane, udobne...
ako mi se ovogodisnji modeli svide uzecu opet te
Kod Daichman cipela sto se kod nas prodaju mozes lepak da vidis golim okom 
...ukapirala sam, nego rekoh da je srece....ajd srecno sa sponzorima
- - - - - - - - - -
...ti kao moja dece, uvek "me nerviraju" toliko obuce ostaje ne iznoseno...a ja 38, cak i 39 ako je manji kalup![]()

A koje nije kineski uzasKod Daichman cipela sto se kod nas prodaju mozes lepak da vidis golim okom
![]()

za druge bih razmislila..ima lepših za te pare
- - - - - - - - - -
Regg..ti imaš divne listove i duge none..ovakav model je stvoren za tebe...![]()
Jer takve bih za prolece fazon...Код Дајхмана купујем само папуче за плажу и то ћерки.![]()