Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bila, nisam odusevljena modelima... Ima u office shoes-u jedne za 7 i nesto hiljada mislim da cu na kraju te da uzmem... Ove druge sto mi se svidjaju jos su skuplje...

ne znam koji ti je limit ali u ofisu sam uzala palladijum sa garancijom, divne su udobne savija se djon, prvi put kad sam ih nosila bilo je na dugo hodanje a i trcanja je bilo i nigde me nisu nazuljale......za svaku su preporuku :D
jos da ih probam po kisi da proverim garanciju pa ako se i tu pokazu dobre ima da pevam
godinama nisam nosila ovako udobnu cizmu.....naravno individualno je meni su ko setnja po oblacima nekome mozda ne, isto ko sto je nekome timberland udoban a ja bi sa njim samo eksere zakucavala koliko su mi tvrde
najveca mana im je cena :aha:

Blago vama sto cete se ponoviti.
Ja nisam kupovala obucu od 2008. :rumenko:
Nemojte nista da me pitate... ali je moguce.

koji broj nosiš?

redž..ove su sjajne..ima po BG puno takvih da se raspametiš...da mogu ravno da nosim-stvarno ne znam koje bih izabrala

ride_blk.jpg

@ tema...smrzla se najstrašnije kod skupštine..busa nema ceo sat...a još nije počelo da ledi..stomak ozebao..sve boli....kako će tek sa jakim minusom biti :sad2:

Ja sam prosle zime u Safranu kupila cizmice(mozda cak i pretprosle), kao 2 lica fazon.Mogu biti do kolena, a kad ih spustis na pola izbacis krzno dobijes skroz novi model.
Tople su, ali me svi zezaju da sam ih kupila u beba kidsu. :D

kitten je kineski uzas od obuce, ne uzimaj to ako imas drugu opciju

recimo steve madden - uzela sam ih prosle godine
kozne, lagane, udobne...
ako mi se ovogodisnji modeli svide uzecu opet te

Poslednja izmena:
kitten je kineski uzas od obuce, ne uzimaj to ako imas drugu opciju

recimo steve madden - uzela sam ih prosle godine
kozne, lagane, udobne...
ako mi se ovogodisnji modeli svide uzecu opet te

A koje nije kineski uzas :lol: Kod Daichman cipela sto se kod nas prodaju mozes lepak da vidis golim okom :lol:

- - - - - - - - - -

...ukapirala sam, nego rekoh da je srece....ajd srecno sa sponzorima :mrgreen:

- - - - - - - - - -

...ti kao moja dece, uvek "me nerviraju" toliko obuce ostaje ne iznoseno...a ja 38, cak i 39 ako je manji kalup :(

Znas li ti koji ja problem imam da nadjem odgovoarajuci kalup neki put mi dodje da idem u papucama :besna:

za druge bih razmislila..ima lepših za te pare

- - - - - - - - - -

Regg..ti imaš divne listove i duge none..ovakav model je stvoren za tebe...:heart:

Ili da nadjem takve za manje pare :lol: Jer takve bih za prolece fazon...

- - - - - - - - - -

Код Дајхмана купујем само папуче за плажу и то ћерки. :lol:

Totalni krs od obuce, i to sam od vise ljudi cula :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back