Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

...u drzavi prevaranata, hokstaplera, mufljuza, lopova, krimnalaca, i da ne nabrajam dalje...prvi put u zivotu danas mi je bilo zao sto nisam musko
da bi jednoj svinji muskoj slomila glavu...al neka naletece taj vec na nekog jaceg...pa ce da mu napalti i sve ono sto radi onima koji mu se ne mogu
suprodstaviti....bar ne na isti nacin....uuuhhhhh....
...mnogo sam besna, mnoooogooo...

Чим адвокати престану са штрајком, надерали сте! Ђубрад обична, неспособни лопови!
Е, тако!
А за остало, ко ме тер'о уз Мораву, кад не знам да пливам.. :)

Dibro bre moze li mene koje sranje da zaobidje... \Aaaaaaaaaaaaaaaaaa..... Vertigo, vertigio se, maaarssss....ajd malo me preskoci ko sto me prihodu poreskacu...aaaaaaaaaaa. :rida::rida:

jao sto je strasno :sad2:
kad god dodjem u park sa bobijem prikaci mi se neka devojka:dash: totalno neinteresantna.cim me vidi odmah mi iznese svoj plan,kako cemo da setamo(ne ja bih stajala i bacala lopticu)ok i ona ce,kako cemo da sednemo(ne ja bih da setam) i ona ce,kako ce da me prati do kuce:rida:
ne pomaze sto sam pocela da cutim,cuti i ona
mnogo mi zao,vidim da je svi izbegavaju,al ne mogu ja da trpim gnjavazu

:confused: Опет исто?

Afro, pa je l imaš još neke simptome osim vrtoglavice?
Glavobolju, mučninu, neke druge bolove, malaksalost?

Obavezno idi do lekara, nemoj se zezati.

...da opet isto..:(

..bila kod lekara, uradili mi test za sluh, (nemam pojma sad kako se to strucno zove :rumenko:), sve u svemu, sluh mi popusta,
a dijagnza jeste vertigo, dobila sam da pijem Vestibo 16mg 2x1 dnevno, prvi mesec dana, posle po 1 uvece, inace ni taj lek
ne moze na recept,, znaci roknucu se od cena lekova i od nepravde u ovoj drzavi:sad2:

.nije mi bilo ni muka niti me ista bolelo, samo mi se vrti sve oko mene, ali kad legnem na desnu stranu...eto to je to..

...da opet isto..:(

..bila kod lekara, uradili mi test za sluh, (nemam pojma sad kako se to strucno zove :rumenko:), sve u svemu, sluh mi popusta,
a dijagnza jeste vertigo, dobila sam da pijem Vestibo 16mg 2x1 dnevno, prvi mesec dana, posle po 1 uvece, inace ni taj lek
ne moze na recept,, znaci roknucu se od cena lekova i od nepravde u ovoj drzavi:sad2:

.nije mi bilo ni muka niti me ista bolelo, samo mi se vrti sve oko mene, ali kad legnem na desnu stranu...eto to je to..

А да ти урадиш доплер тест крвних судова? М? Како стојиш са циркулацијом?

Svaki put kad mi dodje mama, toliko hrani Zuleta da mucenik ima stomacnih problema...kaze zao joj da ne ostae gladan, sad smo joj zabranili da mu ista daje bez naseg pristanka :ljutka:

- - - - - - - - - -

..pa radila sam, ja ima povrsnsku trombozu i za to pijem 2 leka Detralex 2x1 dnavno +kardiopirin 100mg 1x1...pa eutirox 75 mg, pa sad ovo , znaci skoro 40e mesecno
meni treba za lekove :dash::dash:

Operacija ?

..pa radila sam, ja ima povrsnsku trombozu i za to pijem 2 leka Detralex 2x1 dnavno +kardiopirin 100mg 1x1...pa eutirox 75 mg, pa sad ovo , znaci skoro 40e mesecno
meni treba za lekove :dash::dash:

A jesi zdravstveno osigurana? Imaš zdr.knjižicu valjda? I ako imaš tu , bilo koju dijagnozu od specijaliste , dobijaš lek na recept... sada svaki ide na recept ... +100 dinara kao participacija, ali to nije ništa u poređenju sa cifrom koju si malopre napisala. A jedino kupujš valjda lek, ako ga u Srbiji nema? Ma ludara je ovde i što je najgore, prvo zdravlje ode ...

A jesi zdravstveno osigurana? Imaš zdr.knjižicu valjda? I ako imaš tu , bilo koju dijagnozu od specijaliste , dobijaš lek na recept... sada svaki ide na recept ... +100 dinara kao participacija, ali to nije ništa u poređenju sa cifrom koju si malopre napisala. A jedino kupujš valjda lek, ako ga u Srbiji nema? Ma ludara je ovde i što je najgore, prvo zdravlje ode ...

...pa nije tako draga moja, nije tako...lekovi koje prepisuju lekari nisu na listi, ako nije na listi, lek se placa, dzaba ti recept koji doduse ni ne pisu jer i sami znaju da taj lek ne moze
na recept, pa da ne trose papir...sve gore navedeno je van liste...i to ako imas kupis, ako nemas nikom nista....jesam osigurana, ne placam ja te participacije, ali sta to vredi
kad me lek kosta vise nego sve sto bi danas dala za participaciju....eto tako, ako ne verujes imas gore spisak pa proveri....

- - - - - - - - - -

Svaki put kad mi dodje mama, toliko hrani Zuleta da mucenik ima stomacnih problema...kaze zao joj da ne ostae gladan, sad smo joj zabranili da mu ista daje bez naseg pristanka :ljutka:

- - - - - - - - - -

Operacija ?

...cega operacija?

Verujem Affro....

..e pa eto...
..lekovi za vene ne idu na recept jer se to kaze dr na vaskularnoj klinici, smatra estetskim lecenjem:eek:, ovi izgleda smatraju da je glupo sto ces da pijes da ti se ne vrti,
kad imas dzaba ringispil:evil:...a ovaj za stitnu, ne bih znala da definisem zasto ne moze...sve u svemu ili kupi ili nemoj....a opet kad ja to protumacim da samo bogati
mogu da se lece i imaju pravo na zdravlje ljute se na mene...pa neka bas me briga, ali to je jedna velika strasno ruzna cinjenica koju niko ne moze da pobije...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back