Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Ko je pisao da voli lisce po trotoarima?
Razbila sam se danas na ulici, 5 minuta mi je trebalo da ustanem. Polomila kisobran, a koleno me jos uvek boli.
Čičak.

Pisala je da ne razume zbog čega se to skuplja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je pisao da voli lisce po trotoarima?
Razbila sam se danas na ulici, 5 minuta mi je trebalo da ustanem. Polomila kisobran, a koleno me jos uvek boli.

...jos ljulja i vrti, al kao manje...i sta sad da se nadam da ce da prestane, ili da se plasim da izadjjem na ulicu jer moze da me srusi negde
...bem ti srecu i sve![]()

...jos ljulja i vrti, al kao manje...i sta sad da se nadam da ce da prestane, ili da se plasim da izadjjem na ulicu jer moze da me srusi negde
...bem ti srecu i sve![]()
pa lezi afro par dana,nemoj izlaziti.smirice ti se to![]()

Ako ne prođe do sutra,trebalo bi posetiti lekara.
ali bar si ziva i zdrava.juce kad je dosla vest da je bila eksplozija u jednom hotelu u londonu,prvo sam se za tebe uplasila
afro,sigurno imas neko testo ili krompir u kuci,skuvaj to,i gotovo

Boli me koleno jos uvek, ocekujem crnu modricu ujutru

Hvala Afro, al sam na poslu i to sama radim
Kakav je hotel?

Мајку им Пољску, треба Руси да им још једном олупају главу!jeb.eni put i jeb.ena poljska
umesto jutro u 9-stiglei smo u htel u pola dva!. sleteli prvo u krakov zbog magle pa onda cekali u avionu 3 sata i nazad za varsavu![]()
Па у томе је квака!Hvala Afro, al sam na poslu i to sama radim

Na " prvoj pomoći" za motocikl postoji rok trajanja...do 07.15. Pa zar i tome ističe rok, a kupljena je u prodavnici prošle godine i skupo plaćena. Sad moram da vidim da li i ona u kolima ima rok trajanja i da li ce to biti novi zakon na pomolu, da redovno menjamo bespotrebne kutije prve pomoći...

Na " prvoj pomoći" za motocikl postoji rok trajanja...do 07.15. Pa zar i tome ističe rok, a kupljena je u prodavnici prošle godine i skupo plaćena. Sad moram da vidim da li i ona u kolima ima rok trajanja i da li ce to biti novi zakon na pomolu, da redovno menjamo bespotrebne kutije prve pomoći...