Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.295
Umorna sam kao pas, ubijaju me ove subote 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma ostaće više vama.ne znam da sam skoro bila ovako razocarana.ceo dan juce mesim ,pecem,seckam za detetov rodjendan,hebem se sa onom glupavom tortom,a on mi jutros javi,ej mi zaboravili da imamo tortu u frizideru,nismo se setili da je iznesemo gostima
pa lepo

Nego, Smokvo, **** tortu. Kapiram ja trud i sve, ali **** tortu. Ipak je to, na kraju krajeva, hrana koja, kao i svaka hrana, protrči kroz digestivni trakt. Svakako se neće baciti, a reci mi da je nisi pravila samo da bi te gosti hvalili?
Pa dobro, sama si onomad rekla da ti voliš da im ugađaš i prinosiš i odnosiš.ma sto se mene tice bolje bi bilo da su se njom mazali po genitalijama nego sto su zaboravili da stoji u frizideru.kakav si to covek,dodje ti drustvo,donesu poklone,a ti zaboravis da im posluzis tortu??
a onda kad nesto prebacim,on kerene ja sam odrastao covek...ma jesi,al da nema moje ruke da ti brise dupe,jos bi sedeo usran na nosi
ma sto se mene tice bolje bi bilo da su se njom mazali po genitalijama nego sto su zaboravili da stoji u frizideru.kakav si to covek,dodje ti drustvo,donesu poklone,a ti zaboravis da im posluzis tortu??
a onda kad nesto prebacim,on kerene ja sam odrastao covek...ma jesi,al da nema moje ruke da ti brise dupe,jos bi sedeo usran na nosi
pa volim.al nisu mi dali sinoc da i ja sedim na rodjendanuPa dobro, sama si onomad rekla da ti voliš da im ugađaš i prinosiš i odnosiš.

vala bas.a neki sa 20 godina vec rade,imaju decu...Као да имају сламу уместо мозга понекад.
pa volim.al nisu mi dali sinoc da i ja sedim na rodjendanu
vala bas.a neki sa 20 godina vec rade,imaju decu...
Kakav čovek? Zaboravan čovek. Ti imaš malo više od 20 pa još nisi naučila da muškarci imaju neke druge prioritete za angažovanje mentalnih kapaciteta. Torte, važni datumi i menjanje čarapa su na dnu te liste. Tako je vazda bilo i biće, amin.ma sto se mene tice bolje bi bilo da su se njom mazali po genitalijama nego sto su zaboravili da stoji u frizideru.kakav si to covek,dodje ti drustvo,donesu poklone,a ti zaboravis da im posluzis tortu??
sveznammojsinjeistitakav
Jesi li kuvala ćega sa 20?ja sam menjala carape sa dvadeset.a da...nisam musko![]()
Pa da.iskuvavala? na sporetu?![]()

I sa 20 si bila domaćica za primer.sa sve krpama za sudove![]()
Idi i traži svoja prava, MM nema problem sa tim, on nije osećao ni trunke neprijatnosti što se te grabulje raspale od rada, a nedavno je kupio kabel za punjač za tablet, vratio ga je posle 15 dana zato što ne može da napuni tablet za 2 sata, nego mu treba 5. I toliko je bio siguran da ima pravo na to , da su mu vratili novac jer drugačiji kabel nisu imaliTako sam juce popizdio opet crklo tacnije raspalo se sijalicno grlo, nije trajalo tri dana. Vise trosim njih nego sijalice, bacio sam racun a inace bih trazio da mi daju novo plus pare za majstora a i ovako cu otici da im ***** mater.
Idi i traži svoja prava, MM nema problem sa tim, on nije osećao ni trunke neprijatnosti što se te grabulje raspale od rada, a nedavno je kupio kabel za punjač za tablet, vratio ga je posle 15 dana zato što ne može da napuni tablet za 2 sata, nego mu treba 5. I toliko je bio siguran da ima pravo na to , da su mu vratili novac jer drugačiji kabel nisu imali
marge,tvoj je sin bar radio,niije vazno sto je radio na svoj nacin.tako da budi sretna sto je vredan,moj je samo munjen u glavu
Šta bi značilo ovo boldovano?
marge,tvoj je sin bar radio,niije vazno sto je radio na svoj nacin.tako da budi sretna sto je vredan,moj je samo munjen u glavu
Smokvo, ja te u putpunosti razumem. Ja bih mu nabila tu tortu na glavu. Nije mu neko s ulice to pravio, mama mu je pravila. Zaboravio... Neka je munjen u glavu milion puta... Mene je iznervirao...

Nemoj mi ga braniti, leba ti, radio je jer dva dana visi na igricama, leže ko zna kad, budi se u podne...ponaša se ko zombi...pa mu zvocamo...Radio je da nas skine s vrata, i to se neće skoro ponoviti...