Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne znam da sam skoro bila ovako razocarana.ceo dan juce mesim ,pecem,seckam za detetov rodjendan,hebem se sa onom glupavom tortom,a on mi jutros javi,ej mi zaboravili da imamo tortu u frizideru,nismo se setili da je iznesemo gostima
pa lepo
Ma ostaće više vama. :zag:
Gostima očito nije ni bilo do torte, a svakako si je pravila za slavljenika, on će je jesti.

Nego, Smokvo, **** tortu. Kapiram ja trud i sve, ali **** tortu. Ipak je to, na kraju krajeva, hrana koja, kao i svaka hrana, protrči kroz digestivni trakt. Svakako se neće baciti, a reci mi da je nisi pravila samo da bi te gosti hvalili?

ma sto se mene tice bolje bi bilo da su se njom mazali po genitalijama nego sto su zaboravili da stoji u frizideru.kakav si to covek,dodje ti drustvo,donesu poklone,a ti zaboravis da im posluzis tortu??
a onda kad nesto prebacim,on kerene ja sam odrastao covek...ma jesi,al da nema moje ruke da ti brise dupe,jos bi sedeo usran na nosi

ma sto se mene tice bolje bi bilo da su se njom mazali po genitalijama nego sto su zaboravili da stoji u frizideru.kakav si to covek,dodje ti drustvo,donesu poklone,a ti zaboravis da im posluzis tortu??
a onda kad nesto prebacim,on kerene ja sam odrastao covek...ma jesi,al da nema moje ruke da ti brise dupe,jos bi sedeo usran na nosi
Pa dobro, sama si onomad rekla da ti voliš da im ugađaš i prinosiš i odnosiš.

Као да имају сламу уместо мозга понекад.

Kakav čovek? Zaboravan čovek. Ti imaš malo više od 20 pa još nisi naučila da muškarci imaju neke druge prioritete za angažovanje mentalnih kapaciteta. Torte, važni datumi i menjanje čarapa su na dnu te liste. Tako je vazda bilo i biće, amin.

Bar budi ponosna što te ne laže; ja bih na keca izmislio kako je torta bila fenomenalna i kako su je svi hvalili, sa akcentom na pohvale veštini autora.

haha kod smokve mozes svaki detalj iz zivota naci na nekoj temi, nije me mrzilo da odem na kuhanje i vidim o cemu se radi. Decka bilo blam da iznese ono, vjerovatno je negdje kupio drugu.

Juče kupili grabulje za lišće, jer, imamo neke zakonom zaštićene hrastove, koji daju po pedesetak džakova lišća godišnje, i jedne, postojeće nisu dovoljne. Ajd, kao, angažujemo DVADESETOGODIŠNJEG sina da pomogne, ali da mu ne bi "smetali" mi odemo da radimo na drugi kraj dvorišta. Okrenemo se, kad on grabulje koristi kao metlu, viknem da ne treba tako, a on malo promeni pa posle opet isto.
Za 10 minuta je došao sa grabuljama čije je držalje skoz iskrivio a onaj donji deo se raspao na sitne delove.
Znam, nisu Bogznakakvog kvaliteta, ali brate, ni 10 minuta nisu trajale. Mm ode u prodavnicu, reklamira ih i vrate mu pare, u stvari , on doplati za neke najjače, duplo skuplje.
Da sinu grabulje a on opet isto. Jedva smo ga opasuljili da se lišće grabulja a ne razbacuje...ključno je bilo to da će, ako i ove rasturi, ići sam u prodavnicu i od svojih para kupiti druge.
Tako da...Smoki...super je tvoj sin, bar nije štetu napravio...

Tako sam juce popizdio opet crklo tacnije raspalo se sijalicno grlo, nije trajalo tri dana. Vise trosim njih nego sijalice, bacio sam racun a inace bih trazio da mi daju novo plus pare za majstora a i ovako cu otici da im ***** mater.

Tako sam juce popizdio opet crklo tacnije raspalo se sijalicno grlo, nije trajalo tri dana. Vise trosim njih nego sijalice, bacio sam racun a inace bih trazio da mi daju novo plus pare za majstora a i ovako cu otici da im ***** mater.
Idi i traži svoja prava, MM nema problem sa tim, on nije osećao ni trunke neprijatnosti što se te grabulje raspale od rada, a nedavno je kupio kabel za punjač za tablet, vratio ga je posle 15 dana zato što ne može da napuni tablet za 2 sata, nego mu treba 5. I toliko je bio siguran da ima pravo na to , da su mu vratili novac jer drugačiji kabel nisu imali

Idi i traži svoja prava, MM nema problem sa tim, on nije osećao ni trunke neprijatnosti što se te grabulje raspale od rada, a nedavno je kupio kabel za punjač za tablet, vratio ga je posle 15 dana zato što ne može da napuni tablet za 2 sata, nego mu treba 5. I toliko je bio siguran da ima pravo na to , da su mu vratili novac jer drugačiji kabel nisu imali

Ma ja cu da ih napadnem kakvo sranje prodaju a grlo kosta nesto malo ne znam je li 100 dinara nemam pojma, ko cuva racune za takve sitnice. nego mi je problem sto moram zvati majstora da mjenja a to kosta onda 1000 dinara. jedino da sam mjenjam, da izguglam kako se to radi.

Smokvo, ja te u putpunosti razumem. Ja bih mu nabila tu tortu na glavu. Nije mu neko s ulice to pravio, mama mu je pravila. Zaboravio... Neka je munjen u glavu milion puta... Mene je iznervirao...

marge,tvoj je sin bar radio,niije vazno sto je radio na svoj nacin.tako da budi sretna sto je vredan,moj je samo munjen u glavu

Nemoj mi ga braniti, leba ti, radio je jer dva dana visi na igricama, leže ko zna kad, budi se u podne...ponaša se ko zombi...pa mu zvocamo...Radio je da nas skine s vrata, i to se neće skoro ponoviti...

Smokvo, ja te u putpunosti razumem. Ja bih mu nabila tu tortu na glavu. Nije mu neko s ulice to pravio, mama mu je pravila. Zaboravio... Neka je munjen u glavu milion puta... Mene je iznervirao...

pa tacno! ne radi se da sam ja htela da mi hvale tortu.meni bi bilo ok i da je rekao svi se najeli slanog pa niko nije hteo da je proba.al da kaze,e ja zaboravio...to mi je tako ...nipodastavajuce.a zasto je tako?zato sto mu dajes i ono sto ne mozes.i sve nudis i molis da mu ucinis...
aj necu vise da gnjavim sa tom tortom imam nesto drugo,al bilo bi ogovaranje,pa sam na rupi zato sto ne smem da pricam:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Nemoj mi ga braniti, leba ti, radio je jer dva dana visi na igricama, leže ko zna kad, budi se u podne...ponaša se ko zombi...pa mu zvocamo...Radio je da nas skine s vrata, i to se neće skoro ponoviti...

sve znam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back