ptica kasnilica
Stara legenda
- Poruka
- 80.234
..u pamet da se uzdaš 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sram dati udje kru![]()

oduvek sam se pito kako te lepe žene koje preko sebe puštaju debele slaninjave slonove od 150 kila mogu to da trpe ?
misim ok kinta, sigurnost, istrpi se tih 10 minuta...al opet...

Misliš da je ružnima lakše?![]()
pojma nemam zašto ccPopij smesta dve case vode (2 x po 3dl), i što vise (najefikasniji je koncentrovan, u tabletama) vitamina C. I redovno pij vodu, pij je na silu čak i kada ti bude muka od nje. Inače, nema ništa od planirane Šeik-zarade!Migrena me ubi![]()
Popij smesta dve case vode (2 x po 3dl), i što vise (najefikasniji je koncentrovan, u tabletama) vitamina C. I redovno pij vodu, pij je na silu čak i kada ti bude muka od nje.
Šalim se naravno, možda je PMSJa mislim da je malo bar lakšepojma nemam zašto cc

E, ako je PMS neka smesta obustavi unošenje bilo kakve tečnosti u svoj razbuktali organizam! Gde se hormonske vatre gase s dve ČAŠICE vodice, lupam koješta. Za gašenje požara koji oni izazivaju u lako zapaljivom ženskom telu, potreban je jedan ozbiljan ŠMRK!I posle povrćanja infuzijaŠalim se naravno, možda je PMS

Juce je mojoj skolskoj drugarici umro muz. U 47.godini od mozdanog udara.
Samo se srusio i dovidjenja. Ode covek,kao da ga nikad nije ni bilo.
i ja ceo dan mislim kakva je to nepravda,ogromna.
Sad ona treba deci da bude i mama i tata...a verujem da ni sama ne zna sta ce sa sobom.
I ja ceo dan razmisljam...ide zivot,nekako ce sve doci na svoje,al onaj momenat kad se ujutro probudis
i nemas s kim da progovoris,i nemas s kim prvu kafu da popijes...e to je tuga![]()
meni redovno ne objavljuju komentare u blic zenici, cim se ne slazes sa gomilom gluposti koji su naskrabali ili nisi politicki korektan odma te cenzurisu!![]()
meni redovno ne objavljuju komentare u blic zenici, cim se ne slazes sa gomilom gluposti koji su naskrabali ili nisi politicki korektan odma te cenzurisu!![]()
i meni isto! uh kako sam ljut!

....ko me nagorovio da perem prozore danas
....e pa da sad moze da pljusti![]()

A najavili su kisu
Nemoj da places![]()

Opet mi je dosadno.
Htela sam da mesim lebac, pa sam shvatila da ga necu pojesti i odustala.

Opet mi je dosadno.
Htela sam da mesim lebac, pa sam shvatila da ga necu pojesti i odustala.
))
))Какав лебац, изађи и прошетај. Само о храни мислите.![]()

uzmi magnezijum, a mozes i dopom da se furnes, znas koja toplina!))
mislim nisam probo, pricali mi neki hapkomani, ja samo ove kulturne droge na nos!))

hahahahah, po kisi i mraku? A za ovo drugo si u pravu![]()