Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па узми нешто, забога.

Nemam ništa, jedino neki pseći da probam, možda mi i ne bi škodilo, al ne znam da doziram za sebe.
Na poslu sam, ne mogu da izađem, bila sam sva normalna kad sam krenula od kuće, odjednom je počelo pre par sati, skapaću.
Ne vredi ni voda ni slatko ni zeleni čaj, samo to imam ovde :))))))

strasno! :sad2:

pa mene slabo kad sta boli, osim sto se mnogo sekiram za republiku srpsku i njen napaceni narod! :(
inace, zenama pomaze seks, jednom sam morao 5 puta zaredom zato sto je nju bolio zub :))))
a mozda me i lagala, ko ce znati, ovim danasnjim zenama se ne moze nista vjerovati :)))

Ебо вас ћаћа, ако нисте способни да се сами организујете, не кривите што вас није организовао онај ко више није у прилици!

Неее! Нисам напустила просвету, а политиком не намеравам да се бавим, и још увек поносна што никад нисам била члан ни једне странке!
Само нисам организовала штрајк, па сам крива свима :) А није до мене...

Неее! Нисам напустила просвету, а политиком не намеравам да се бавим, и још увек поносна што никад нисам била члан ни једне странке!
Само нисам организовала штрајк, па сам крива свима :) А није до мене...
Čekaj, da pojasnimo situaciju malo (recimo meni): organizovala si štrajk, dobro, to tvoja prsa istura na čelo kolone a kolonaši se kriju iza tvoje zanosne guze (a šta bi drugo mogao naš diskreditovani prosvetar s omalovaženim novčanikom da uradi no da njime maše u prazno)... Eto, još uvek ne uspevam da se zadržim na temi o kojoj je reč, i postavim konkretno pitanje nego bih da diskutujem sa tobom o desetak istovremeno. Dakle, kome si kriva: učesnicima, to jest štrajkačima što štrajk nije postigao zamišljen cilj, ili prosvetnoj administraciji u kojoj sedi onaj s velikom čokoladom, pa ne zna kuda će, a hteo bi i tvoje u krevetu i svoje dupe u fotelji? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back