Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja neću da mu se mešam, ali najviše bi voleo kad bi zapalio odavde iako je jedinac

sad bas htedoh da to napisem....ako oce i moze neka planira da bega....ovde zivota nema

de je meni pamet bila sa 19 da sam to planirala....tad nissm ni htela
sad je druga prica....samo muda da skupim i progutam knedlu i a u pm srbijo
ako se zajebem i ostanem znam da cu se kajati jer ce mi sve propasti

natuzzi ovo ono, e stvarno italijani imaju divan namjestaj, al i za mene je preskupo nazalost :sad2:

nije natuzzi
oni imaju divan namestaj
ovo je neka nova firma koja se pojavila na trzistu
imaju fenomenalan namestaj
moderna linija, udoban
dete otislo da pogleda neke dve fotelje ili neki dvosed za svoju sobu, posto sam adaptacijom toliko prostora mogla da izvucem, a da ne moram da rusim jos uvek zidove i pravim joj odovjenu spavacu od njene dnevne sobe
i kaze, vidim fotelju..san snova..divna! ali DI-VNA!!!!! udobna, preudobna! sednem i kazem - to je to! pitam koliko kosta, a oni kazu - 170.000,00 i nesto sitno
jbg dete dizi se odatle, nije jos momenat
dve fotelje 350.000,00..to nam je budzet za putovanja za obe za dve godine..ili jedan tajland od 20 dana za obe..
ipak nisu toliko dobre :)

nije natuzzi
oni imaju divan namestaj
moderna linija, udoban
dete otislo da pogleda neke dve fotelje ili neki dvosed za svoju sobu, posto sam adaptacijom toliko prostora mogla da izvucem, a da ne moram da rusim jos uvek zidove i pravim joj odovjenu spavacu od njene dnevne sobe
i kaze, vidim fotelju..san snova..divna! ali DI-VNA!!!!! udobna, preudobna! sednem i kazem - to je to! pitam koliko kosta, a oni kazu - 170.000,00 i nesto sitno
dve fotelje 350.000,00..to nam je budzet za putovanja za obe za dve godine..ili jedan tajland od 20 dana za obe..
bemti :sad2: :eek:
meni to budžet za 6,7 godine

nije natuzzi
oni imaju divan namestaj
moderna linija, udoban

previshe, ima udobnih i za manje para

tako ja juče na poso (debi drugde, kući negledam teve) od dosadu gledo neki film i počelo ono američko vatanje i izlivanje emocija pa i meni pripalo muka, tako da znam kako ti je

Da, bas steta,bas smo daleko. :(

Umreh od dosade, a ne smem ni da kazem, odmah dobijem komentar : Pa radi nesto, pa ti nece biti dossadno...
Kao da rad moze da pomogne.
Dosada je stanje duha, Nije mi jasno kako tu moze da pomogne npr ciscenje kuce ili pranje sudova :roll:

...ne znam...ja bih tako kad mi je dosadno da setam, ali nemam s' kim i to me uzasno nervira,
i ovo sto imam u komsiluku, uglavnom ne moze da seta...:(
...svi su mi daleko:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back