gost 361414
Elita
- Poruka
- 18.153
Opasno sam se smorio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

eo ti pravi budzet za 2015 mesto mene kad ti vec tolko dosadno![]()
![]()
![]()
a imam i neki stek u banci, nije za baciti![]()

nemo da te cuje kacke kako pricas protiv boga i protiv bogoumilnih decaka, cuti bar kad se vec palis na zenice!pa nije, al ti si sladjija od shteka, ma sladja od bogojavljenske vodice!![]()

dam ti ja ovo moje, para ima a i posla, odma ces da se zabavis! jos ako volis brojeve i procene, erotka ba, nema da ti bude dosadnoLako je za budzet.
Pare nisu problem - para nema.
Tacka.

dam ti ja ovo moje, para ima a i posla, odma ces da se zabavis! jos ako volis brojeve i procene, erotka ba, nema da ti bude dosadno![]()

Nadam se da se ona crvenokosa Xella nije mnogo iznervirala zbog mene. Malo se previse zanela na temi o alimentaciji.
Steta sto su postovi obrisani.
Osecam se ko gowno, ali nista joj lose nisam rekao.![]()

Zalim se starijem kolegi kako mi jedan mladji kolega persira iako sam mu rekla da nema potrebe za tim, a on mi rece da ja izgledam kao neko kome se persira.
![]()
![]()
Pa nije covek kriv, samo je iskren.C1 odmah, bez razmisljanja!

Zalim se starijem kolegi kako mi jedan mladji kolega persira iako sam mu rekla da nema potrebe za tim, a on mi rece da ja izgledam kao neko kome se persira.
![]()
![]()
Pa nije covek kriv, samo je iskren.![]()

sto ja ne volim to persiranje a posebno ljude koji svrsavaju na istoZalim se starijem kolegi kako mi jedan mladji kolega persira iako sam mu rekla da nema potrebe za tim, a on mi rece da ja izgledam kao neko kome se persira.
![]()
![]()
reko vazi, aj me sad zovi samo po imenu pa da krenemo da radimo
))))sto ja ne volim to persiranje a posebno ljude koji svrsavaju na isto![]()
ja isto rekla jednoj nemoj da mi persiras, missim mladja par godina od mene zove me gospodica eriureko vazi, aj me sad zovi samo po imenu pa da krenemo da radimo
))))
Ja sam im svima to rekla, ok - lepo vaspitana deca, a ja izgledam kao nadrkana tetka, ali brate mili, necu svaki put da ponavljam.sto ja ne volim to persiranje a posebno ljude koji svrsavaju na isto![]()
ja isto rekla jednoj nemoj da mi persiras, missim mladja par godina od mene zove me gospodica eriureko vazi, aj me sad zovi samo po imenu pa da krenemo da radimo
))))