Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa nije, al ti si sladjija od shteka, ma sladja od bogojavljenske vodice! :per:
nemo da te cuje kacke kako pricas protiv boga i protiv bogoumilnih decaka, cuti bar kad se vec palis na zenice! :(
Lako je za budzet.
Pare nisu problem - para nema.
Tacka.
dam ti ja ovo moje, para ima a i posla, odma ces da se zabavis! jos ako volis brojeve i procene, erotka ba, nema da ti bude dosadno :zper:

necu da cutim, prema pametnim zenama treba biti otvoren, glupacice treba zajebavati! a oprostice kacke, on je uradio najvise za promovisanje ljudskih prava i seksualnih sloboda u spc!
kiss mache, idem da spavam :zaljubljena:

Nadam se da se ona crvenokosa Xella nije mnogo iznervirala zbog mene. Malo se previse zanela na temi o alimentaciji.:confused:
Steta sto su postovi obrisani.:(
Osecam se ko gowno, ali nista joj lose nisam rekao.:(

pali dok nisu došla deca...posle je sve teže

10003450_804394722956698_7965780739610064385_n.png

Zalim se starijem kolegi kako mi jedan mladji kolega persira iako sam mu rekla da nema potrebe za tim, a on mi rece da ja izgledam kao neko kome se persira. :eek:
:sad2: :rida:
sto ja ne volim to persiranje a posebno ljude koji svrsavaju na isto :neutral:
ja isto rekla jednoj nemoj da mi persiras, missim mladja par godina od mene zove me gospodica eriu :hahaha: reko vazi, aj me sad zovi samo po imenu pa da krenemo da radimo :)))))

sto ja ne volim to persiranje a posebno ljude koji svrsavaju na isto :neutral:
ja isto rekla jednoj nemoj da mi persiras, missim mladja par godina od mene zove me gospodica eriu :hahaha: reko vazi, aj me sad zovi samo po imenu pa da krenemo da radimo :)))))
Ja sam im svima to rekla, ok - lepo vaspitana deca, a ja izgledam kao nadrkana tetka, ali brate mili, necu svaki put da ponavljam. :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back