DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
pa il da prodajem bubreg il da kradem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene u kući je ili nameštaj star 25 godina, ili Forma ideale. Samo da smo mi živi i zdravi, sve ostalo je totalno nebitno.
- - - - - - - - - -
Ako te snađe, samo će ti se reći kako ćeš...Moj niti studira, niti napušta, i pre neki dan je išao da se upiše.
I čeka (a i mi s njim) da mu dođe iz dupeta u glavu...

...i kod mene Domacice...ista stvar, ali nisam ja ljuta zbog toga, ako si tako shvatila nisi dobro shvatila....ja sam ljuta zbog celokupne situacije inace
a ne zbog nekog skupog dvoseda za koji i da imam para sigurno ih na to ne bih dala....tako da razumes nadam se malo bolje sta sam htela reci,
a uostalom vise sam to sve rekla sebi samoj, jer sam na sebe i ljuta zbog mnogo toga drugog sto je prouzrokovalo ovo stanje u kojem sam![]()
...i kod mene Domacice...ista stvar, ali nisam ja ljuta zbog toga, ako si tako shvatila nisi dobro shvatila....ja sam ljuta zbog celokupne situacije inace
a ne zbog nekog skupog dvoseda za koji i da imam para sigurno ih na to ne bih dala....tako da razumes nadam se malo bolje sta sam htela reci,
a uostalom vise sam to sve rekla sebi samoj, jer sam na sebe i ljuta zbog mnogo toga drugog sto je prouzrokovalo ovo stanje u kojem sam![]()

ću naučim

onomad sam nešto gledo neke slike jedan pravac u kako se to kaže...umetnosti, uređenju prostora...zove se minimalizam...pa probaj to
misim ne samo uređenje prostora, koko vim odnosi se i na mentalno stanje
A sta vredi i da se ljutis i na sebe i na druge, Ne mozes da izmenis, sta je bilo, bilo je.
Trosis energiju za dzabe.
- - - - - - - - - -
Bolje ovo drugo, ako umes![]()

pa guglo i gledo sličke...gde si to gledao, da gledam i ja, mozda poslozim sve i u stanu i u glavi kako valja,m?
....koje drugo, blokirala sam totalno, koliko sam se i umorila i razljutila..
...znam da ne vredi, ali mi se nakupi onako poprilicno, i onda moram nedgde da to izbacim,
a bolje u rupu, nego da se svadjam sa narodom nepotrebno...kad mi taj narod nista nije kriv...
ću naučim

pa guglo i gledo sličke

.
...sAcu i ja, da gugulam...
da budemo boni i klajd
....mislim kad ti naucisaj će se učimo![]()

kako on misli da uđe na budžet - nije mi jasno
kako ću da izdržim ako ne bude na budžet - nije mi jasno
kako on misli da uđe na budžet - nije mi jasno
kako ću da izdržim ako ne bude na budžet - nije mi jasno

to što on oće je jedan veliki auto gol, nešto što mu nikako ne bi poželeodaj ultimatum nema budzet nema studije
pa neka i ljosne prijemni nije smak sveta ima i sledece god
e kad se setim koje su to drame, sad kad gledam na sve to smesno mi....jaka stvar i da se padne, zivot tece moze polaze i sto puta prijemni, ionako je to najlaksi deo
sta ga interesuje da upise?

prico mi taksista pre neki dan
sestra njegova da mu napakosti da oglas u novine da on prodaje bubreg
zvali ga ko nenormalni
najjaci je bio jedan uporan zvao vise puta nudio 50 soma.....ne moze da mu dokaze da je neslana sala
ja mu rekoh za te pare si i mogo da razmislis![]()
Sada ću da je zovem, da joj se izvinim.neka je....njegov izborja dosad nisam imo take prozivke
- - - - - - - - - -
to što on oće je jedan veliki auto gol, nešto što mu nikako ne bi poželeo
pa tolko je trenutno u indiju, a tamo je ponuda baš velika...
štaznam...debelo bi razmislio majkemi