Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jednom sam, dokona, kada sam bila preko okeana, naterala muza da me osisa na keca i on se slozio.
Posle sam nosila raznobojne bandane, a posle kada mi je to dosadilo kupila dve perike.
Naravno, ostavila sam ih tamo, glupaca.
Ovde sam se sisala dva puta sama... nisam imala velike makaze nego te male za nokte.
Naravno da sam napravila sra_je, ali dok sam to radila osecala sam se bajno... ali kada je prestao da me puca adrenalin i kada sam videla na sta mi je kosa licila posle... bila sam ocajna.
Ali, trazila sam neku promenu, bilo sta i zato sam posegnula za makazicama i to odradila sama.
Meni je okidac bio to sto nisam imala novca za frizera.
A i kad sam odlazila kod frizera (kada sam bolje zivela), nije to uvek bilo onako kako sam zelela, ako me razumete...
Jer ne znaju svi frizeri da sisaju.
Mene kad je ostavila moja najveca ljubav, smrsala sam 7kg, patila 7 dana zatvorena u sobu i nakon toga se osisala na trojku i krenula na fax.
Oni koji su me znali su mislili da sam bolesna, a oni koji me nisu znali su bili odusevljeni mojim izgledom.
A ja sam se osecala kao da sam se procistila i ponovo rodila. :lol:

Ja se ne sisam, ja se farbam
Mislis - drasticna promena boje kose? :lol:
To sam jednom uradila, kada sam odlucila da raskrstim sa muskim rodom i ofarbala se u neku drecavo crvenu boju. Cale je hteo da me se odrekne preko novina, rekao mi je da izgledam kao pankerka, a u toj fazi su me nekoliko puta startovale ribe. Kao da su osetile da sam se odrekla muskaraca. :zcepanje:

Trend drečavožute i drečavonarandžaste hara Krstarovom:
f73243274bb84f1cc62c4c66929364b1.jpg
Modni creator Duško DD u "kežual" varijanti za oba pola nudi odeću inspirisanu odlaskom u prirodnu krstarovsku Rupu.
yhn.jpg
Ako tokom zime više naginjete imidžu "snežne zečice", nego dame koja ide na jahanje na nepregledne atare krstarovskog sela, Dule je dizajnirao i fluorescente krznene detalje, koji će obogatiti zimsku odeću tamnih boja. Drečave "Dejvi Kroket" kape, preveliki džemperi i haljine izrađeni su u boji Banjalučko-žute, šagrarep-narandžastoj i Modesti-žutoj.

Elegantniji modeli za veče su asimetrični, i nisu zatvoreni poput antičke, već prilično otvoreni poput savremene Troje. Među njima su uzane haljine na jedno rame, koje se završavaju nabranim "krinolinama", koktel haljinice od sjajnih materijala sa štrasom, i ultraelegantne "šimi špicaste" cipela-sandalice sa luft-otvorom za petu...

Čak i da mi ne odgovoriš na ovo jednostavno kuc-kuc pitanje, zauvek će ostati zapisano da su Troja i Koja bili zajedno, u istoj krstarovskoj Rupi, potkopavajući preobilnu tika-taka misteriju. :heart:

Jedino nisam imala plavu i zelenu kosu.
Ali ``Brunclik`` boju nikad.
Bila sam ljubicasta pre tri godine, a sada sam crnka.

I mene boli glava od kako sam ustala.
I nista ne pomaze.

Mene kad je ostavila moja najveca ljubav, smrsala sam 7kg, patila 7 dana zatvorena u sobu i nakon toga se osisala na trojku i krenula na fax.
Oni koji su me znali su mislili da sam bolesna, a oni koji me nisu znali su bili odusevljeni mojim izgledom.
A ja sam se osecala kao da sam se procistila i ponovo rodila. :lol:

...sta li je to u nama zenama, i sisanjem kad patimo....
...ja sam se tako osisala posel jedne propale veze, dan danas mi je zao zbog toga....al to je bilo pa proslo....
...tad sam kosu do struka osisala na tako kratko pa na to tako jako kratko jos stavila mini val...znaci strasno,
majka i otac me nesu poznali, ali bukvalno...posle mi malo bilo i zao, sta mi bi nikad necu sebi oprostiti...a jos
kad me sreo jedan tad potencijalni udvarac i prokomentarisao..."ti li si ona bivsla lepa cura":malav:
...posel sam se uglavnom samo farbala u neke lude boje, belo i ostalo...sto je bilo tad u katalogu ponudjenih
boja u salonima....:)

- - - - - - - - - -

Jedino nisam imala plavu i zelenu kosu.
Ali ``Brunclik`` boju nikad.
Bila sam ljubicasta pre tri godine, a sada sam crnka.

I mene boli glava od kako sam ustala.
I nista ne pomaze.

...ni ja nisam bila ofarbana u te tri boje, ali ne zato sto nisam htela, u napadu mojih
ludila sa menjanjem boje kose, sigurno bih bial i zelene i plava...a tek pink 100%, ali ih
tad jednostavno nije bilo kod nas....srecom:mrgreen:

..meni je rodjena tetka frizerka, a tad sam cesto isla u taj kraj tako da me frizeraj i ludovanje
nisu kostali nista....posle sam naucila to sama da radim...a sad povremeno to odradi njena
cerka (moja sestra koja je takodje frizrka)...

...ovo izmedju bi potrosila na neku drugu glupost...sta cemo svako ima svoju ludu bubu:D

..meni je rodjena tetka frizerka, a tad sam cesto isla u taj kraj tako da me frizeraj i ludovanje
nisu kostali nista....posle sam naucila to sama da radim...a sad povremeno to odradi njena
cerka (moja sestra koja je takodje frizrka)...

...ovo izmedju bi potrosila na neku drugu glupost...sta cemo svako ima svoju ludu bubu:D

Upravo tako.

сјеб.ала сам лаптоп. попрскала га ајаксом и обрисала прашину са њега, сад кренула да се логује а не ради слово о и н .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back