Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Muškarci su svinje i neće više nikad nijedan ući u moj WC. Sad se premišljam da li da zovem jednog po jednog i ***** im mater ili da samo oribam ovo i pokušam da se smirim. Kako je teoretski moguće zapišati vodokotlić? Neka mi neko objasni. Nema više pišanja kod mene. Ni sad ni nikad.

To'lko sam besna da sam čak i zapalila pred mačkom i to skontala na pola cigare. ***** ti budale, priklaću nekoga. Sad mi dolazi drug, zaklaću ga samo zato što je muško i to prljavim nožem, ako ne crkne od krvarenja, možda rikne od infekcije.

Muškarci su svinje i neće više nikad nijedan ući u moj WC. Sad se premišljam da li da zovem jednog po jednog i ***** im mater ili da samo oribam ovo i pokušam da se smirim. Kako je teoretski moguće zapišati vodokotlić? Neka mi neko objasni. Nema više pišanja kod mene. Ni sad ni nikad.

Uuuu, zapisan vodokotlic, jaka stvar, strasno, stasno...

Poslednja izmena:
Sta bre nemoguce?! :eek: Ja to redovno kad se malo zanesem i cupkam...:zurka:
To'lko sam besna da sam čak i zapalila pred mačkom i to skontala na pola cigare. ***** ti budale, priklaću nekoga. Sad mi dolazi drug, zaklaću ga samo zato što je muško i to prljavim nožem, ako ne crkne od krvarenja, možda rikne od infekcije.

Zapalila pred mackom?! :dontunderstand:

..ma ok je sve to, ljudi puse pred decom....ili ne puse...ok, ali pred mackom, e to stvarno prvi put u zivotu cujem....neka si ti meni ulepsala vece
ne secam se kad sam se ovako slatko nasmejala :D

- - - - - - - - - -

..oni smorovi su poceli sad da zovu i na mobilne telefone...:evil:

Meni još manje nisu jasni ljudi koji imaju svoju porodičnu firmu, njih dvoje se ceo život trude da prate trendove u struci, da budu među najboljima, da naprave dobar posao i da budu prepoznatljivi i onda od prvog deteta naprave debila koji ni ne proba da upadne na državni faks već odmah upiše privatni, da se 'ne nervira oko prijemnog'. :neutral:
Sj.ebaće ih sopstvena deca, al tako im i treba kad prave razmažene kretene umesto ljudi.

Meni još manje nisu jasni ljudi koji imaju svoju porodičnu firmu, njih dvoje se ceo život trude da prate trendove u struci, da budu među najboljima, da naprave dobar posao i da budu prepoznatljivi i onda od prvog deteta naprave debila koji ni ne proba da upadne na državni faks već odmah upiše privatni, da se 'ne nervira oko prijemnog'. :neutral:
Sj.ebaće ih sopstvena deca, al tako im i treba kad prave razmažene kretene umesto ljudi.

I ja sam se tome cudio, ali jos u moje vreme upisivanja, znaci pre 11 godina, jos tada su cesto oni medju najboljima odlucivali da upisu privatne i ni to mi tada nije bilo jasno, ali sada kada sa ove tacke pogledam itekako ima smisla, jer faks te nicemu specijalnom ne nauci, a sve se stice kroz praksu i iskustvo.

Master uvek mogu da odrade na drzavnom i to im se posle racuna kao drzavni. Jesam protiv privatnih i ne bih mogao tamo da studiram, ali sam i generalno protiv nasih fakulteta u celini.
Znaci inostranstvo.:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back