Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma meni samo naglo padne secer, cini mi se.
Jer nesto slatko uvek resi problem.
Doktorka mi je rekla da to jedino precizno moze da vidi, ako dodjem tad kad mi pozli da mi vade krv :confused:

I posle kazu nemoj da jedes ako nisi gladna. E ja ne osetim glad i onda ne jedem, i samo padnem.

A da probas neko vreme da jedes na odredjenu satnicu,nevezano sa tim da li si gladna ili ne?
Mozda to resi problem sa padanjem secera :)

i ne mogu da verujem da ni pet ljudi nije našlo za shodno da ode ispred objekta gde se održavao sastanak :I
koji beskičmenjački narod
šta je sledeće...sastanak bilderberg grupe ?

A da probas neko vreme da jedes na odredjenu satnicu,nevezano sa tim da li si gladna ili ne?
Mozda to resi problem sa padanjem secera :)

Pa ja to i radim i stalno nailazim na gundjanje...da li moras da jedes bas sad. Pocev od moje mame sa kojom zivim. Pa svi ostali.
Ko jos jede kad nije gladan, zato se gojis...
Zalazis u hipohondriju, sta ce ti faliti ako ne jedes.
Bavis se sa glupostima, eh da su meni tvoji problemi, nemas pametnija posla...itd.

A ja cim zaboravim da jedem, padam, jer ja nemam ni osecaj gladi ni osecaj sitosti.
Samo znam da mi pozli ako ne jedem, i da mi je muka ako se prejedem :dash:

to je ok
al ono mi je drugačije zvučalo

na dva tri sata

- - - - - - - - - -

misim ja ne mogu tako, al znam par njih koji tako jedu ko miševi na po dva sata po par griza i kažu nikad nisu ono baš gladni

Pa nekad pojedem previse malo, pa me ne drzi do kuce npr., ne mozes da jedes bas u svakoj situaciji.

Krvnu sliku cu da proverim ovih dana, to je sigurno.

Ona ima te strahovite napade gladi, drhtavice i treskavice, mora bukvalno na svaka dva-tri sata da jede, ako ne jede pozli joj. Isto smo je druga sestra i ja stalno zezale ranije da je hipohondar ali ona je jednostavno takva... plus je i alergicna na oblik gvozdja koji je prisutniji u lekovima zato sto se lakse iskoriscava, pa ona krvnu sliku moze da popravi samo hranom...
A cak ni to ne moze stalno, ospe se..
Obavezno proveri krvnu sliku, svakako si zrela za remont :)

Pa sta je cudno?
Doruckujem u 9 ujutru, malo, na poslu
Pa oko 1 par zalogaja s nogu, jer tad mi nije pauza. Ne mogu 6 puta da jedem.
Radim do 3, dok dodjem kuci, pola 5.
I desi se da mi bude lose u busu kad se vracam.

Koliko je to malo, a cesce, i koliko cesto?

Probaj da povecavas dorucak,kolicinski. I da ti on bude,kalorijski,najjaci obrok.
i da spremis klopu i poneses na posao pa da pojedes oko 3
i da veceras oko 8

A neku vocku pojedes oko 5 popodne,naprimer.

Pa ces da vidis kako ti ide.
Preveliki ti je razmak izmedju dorucka i rucka i tu pada secer :aha:

Probaj da povecavas dorucak,kolicinski. I da ti on bude,kalorijski,najjaci obrok.
i da spremis klopu i poneses na posao pa da pojedes oko 3
i da veceras oko 8

A neku vocku pojedes oko 5 popodne,naprimer.

Pa ces da vidis kako ti ide.
Preveliki ti je razmak izmedju dorucka i rucka i tu pada secer :aha:

To jeste dobar sistem, probala sam, samo brzo odustanem, jer mi iskljucuje pravu kuvanu hranu, ne moze sve da se ponese na posao.
A i iskljucuje mi bar jedan normalan obrok kod kuce, jer ja ne veceram.

Ali moracu nesto da uradim, pa makar i bilo tako.
Hvala vam svima na savetima :heart: :zag:

To jeste dobar sistem, probala sam, samo brzo odustanem, jer mi iskljucuje pravu kuvanu hranu, ne moze sve da se ponese na posao.
A i iskljucuje mi bar jedan normalan obrok kod kuce, jer ja ne veceram.

Ali moracu nesto da uradim, pa makar i bilo tako.
Hvala vam svima na savetima :heart: :zag:

e pa ne moze sad,ja ne veceram...
buni ti se organizam Cru...menjaj nesto.
Na kraju krajeva,ponesi serpicu na posao...ja tako vec dve godine vucem sa sobom...a i ako ne uspem,odna veceram kuvano.
Vazno je da ti od poslednjeg obroka prodje bar dva sata do spavanja,da zeludac ima vremena da svari unetu hranu.

majku vam vasu lopovsku
nece govvna iz agencije da prebace pare na drugi termin
kazu kasno smo javili trebalo je ranije, pa jes trebalo je virusu da objasnim da se uklapa u vasa pravila kad namerava da me okupira :dash: logicno
i sad ce lepo da propadnu pare, ne verujem da mogu u petak na put :dash:
:besna: :histericna:

Hm, ni ja ne veceram uglavnom nikad, al zato imam ili dva dorucka ili obimniji rucak, zavisno od smene koja sam te sedmice.
Mada, ova dva dorucka su mi se najbolje pokazala, a to mozes da nosis na posao, jedan od njih da bude ovsena kasa, sve sto ti je potrebno je vruca voda, a to valjda mozes da nabavis :)

Hm, ni ja ne veceram uglavnom nikad, al zato imam ili dva dorucka ili obimniji rucak, zavisno od smene koja sam te sedmice.
Mada, ova dva dorucka su mi se najbolje pokazala, a to mozes da nosis na posao, jedan od njih da bude ovsena kasa, sve sto ti je potrebno je vruca voda, a to valjda mozes da nabavis :)

e da...moze i tako
dva dorucka i kasni rucak.
Ali,kod mene jedan od tva dorucka mora da bude konkretan,sa sve hlebom :)

majku vam vasu lopovsku
nece govvna iz agencije da prebace pare na drugi termin
kazu kasno smo javili trebalo je ranije, pa jes trebalo je virusu da objasnim da se uklapa u vasa pravila kad namerava da me okupira :dash: logicno
i sad ce lepo da propadnu pare, ne verujem da mogu u petak na put :dash:
:besna: :histericna:

Далеко је петак, опоравићеш се до тад, па пут под ноге и уживај!

Предаће се вирус кад види да си упорна.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back