86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Зар није најважније бити насмејан?
Напољу сунце, здрава и жива породица, жива и здрава ја, имам посао, куцкам се са вама, шта ће ти више за осмех?
Naravno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зар није најважније бити насмејан?
Напољу сунце, здрава и жива породица, жива и здрава ја, имам посао, куцкам се са вама, шта ће ти више за осмех?
Да. Ако изузмемо повремене нападе егзистенцијалног страха.

Ma meni samo naglo padne secer, cini mi se.
Jer nesto slatko uvek resi problem.
Doktorka mi je rekla da to jedino precizno moze da vidi, ako dodjem tad kad mi pozli da mi vade krv
I posle kazu nemoj da jedes ako nisi gladna. E ja ne osetim glad i onda ne jedem, i samo padnem.

Мени увек кажу да сам као трупац.![]()
meni delujes kao suptilna i inteligentna zena.
A da probas neko vreme da jedes na odredjenu satnicu,nevezano sa tim da li si gladna ili ne?
Mozda to resi problem sa padanjem secera![]()

a da uzmeš malo samo al češće ?![]()
Cru, možda si i malokrvna, moja sestra prolazi kroz sve to od puberteta, ima užasne odlive i uvek su joj krvni parametri ispod normale.
Pa nekad pojedem previse malo, pa me ne drzi do kuce npr., ne mozes da jedes bas u svakoj situaciji.
Krvnu sliku cu da proverim ovih dana, to je sigurno.

Pa nekad pojedem previse malo, pa me ne drzi do kuce npr., ne mozes da jedes bas u svakoj situaciji.
Krvnu sliku cu da proverim ovih dana, to je sigurno.

Pa sta je cudno?
Doruckujem u 9 ujutru, malo, na poslu
Pa oko 1 par zalogaja s nogu, jer tad mi nije pauza. Ne mogu 6 puta da jedem.
Radim do 3, dok dodjem kuci, pola 5.
I desi se da mi bude lose u busu kad se vracam.
Koliko je to malo, a cesce, i koliko cesto?

Probaj da povecavas dorucak,kolicinski. I da ti on bude,kalorijski,najjaci obrok.
i da spremis klopu i poneses na posao pa da pojedes oko 3
i da veceras oko 8
A neku vocku pojedes oko 5 popodne,naprimer.
Pa ces da vidis kako ti ide.
Preveliki ti je razmak izmedju dorucka i rucka i tu pada secer![]()

meni nije jasno kako neko može da ima obrok bez leba, kad ugljeni hidrati koji se pretvaraju u šećer drže snagu
To jeste dobar sistem, probala sam, samo brzo odustanem, jer mi iskljucuje pravu kuvanu hranu, ne moze sve da se ponese na posao.
A i iskljucuje mi bar jedan normalan obrok kod kuce, jer ja ne veceram.
Ali moracu nesto da uradim, pa makar i bilo tako.
Hvala vam svima na savetima![]()
![]()
logicno

Hm, ni ja ne veceram uglavnom nikad, al zato imam ili dva dorucka ili obimniji rucak, zavisno od smene koja sam te sedmice.
Mada, ova dva dorucka su mi se najbolje pokazala, a to mozes da nosis na posao, jedan od njih da bude ovsena kasa, sve sto ti je potrebno je vruca voda, a to valjda mozes da nabavis![]()

kod mene ništa bez lebae da...moze i tako
dva dorucka i kasni rucak.
Ali,kod mene jedan od tva dorucka mora da bude konkretan,sa sve hlebom![]()

majku vam vasu lopovsku
nece govvna iz agencije da prebace pare na drugi termin
kazu kasno smo javili trebalo je ranije, pa jes trebalo je virusu da objasnim da se uklapa u vasa pravila kad namerava da me okupiralogicno
i sad ce lepo da propadnu pare, ne verujem da mogu u petak na put
![]()
![]()