Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.230
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e pa ne moze sad,ja ne veceram...
buni ti se organizam Cru...menjaj nesto.
Na kraju krajeva,ponesi serpicu na posao...ja tako vec dve godine vucem sa sobom...a i ako ne uspem,odna veceram kuvano.
Vazno je da ti od poslednjeg obroka prodje bar dva sata do spavanja,da zeludac ima vremena da svari unetu hranu.

Evo, da prijavim...sve te slusam, Pogledajte prilog 341356
podelila sam dorucak na dva dela, sad jedem malu vocnu salatu od jabuke. mandarine i kruske, preliveno limunom.
kasnije cu nesto lagano za veceru.
I dalje nemam osecaj gladi uopste![]()

Ћерка само у књижари (црни пастел папир, бели туш, држаља и два пера) јуче потрошила хиљадарку, изгледа да ће те њене студије да ме коштају охохо.
((...imas tamou HI sve lepo objasnjeno sta kad moze, ja recimo nisam nikad bila na toj nekoj restrikciji jer smatram da nema potrebe
za tim, ali neke sam stvari usvojila, kao dorucak, nisam doruckovala od osnovne skole, i od kad sam to uvela, vise ne trnem i nemam
osecaj da cu da se oduzmem...i veceram bar nesto malo obavezno...
Znam ja sva pravila HI, do krajnjih nebuloza i gluposti.
Ja sam tako jela, ne restriktivno nego normalan rezim, ne znajuci da je to Hrono ishrana.
Prosto citajuci po internetu skontala sam da je tako najbolje.
I ubedjivala koleginice 3 godine da probaju.
E onda su se sve ukljucile u HI sa restriktivnim periodima i ostalim glupostima tipa ne jedi crvenu papriku uvece, ugojices se..... i eno sve samo smrkcu, imunitet nula itd.
Ja generalno postujem normalan hrono rezim, osim vecere, ne mesam belancevine i UH, hleb mesim svoj i jedem samo za dorucak, pazim na GI i tako.
Ne jedem djubre, tesku hranu samo osim za rodjendane i slave kad ne mogu da izbegnem i sl.
Ali ima tu jos nesto sto ja moram da utvrdim sta je jer to ne funkcionise kao ranije.

je l moze negde da se pishe a da se ne vazi
ok moze![]()

i sad sa ovim smanjenjem još manje para u džepu,ma nek se nose...što sebi nisu smanjili![]()

Ja moram često da jedem,inače mi pozli.Samo tada mi se ne javi taj osećaj trnjenja ruku.To je češći simptom napada panike.A i krvni pritisak tada značajno poraste.Zbog svega toga sam pomislila na panični napad,što ne znači da sam u pravu.
.
Bogami, izgleda da jesi u pravu. Nije mi bilo dobro na poslu. Posto mi je ambulanta u istoj zgradi, odem odmah kod doktorke.
merila mi je secer - OK je 4,8
Hormoni stitne u redu, stigli rezultati.
Pritisak 120/95, trnjenje ruku i usana, gusenje, vrtoglavica.
Doktorka kaze da je verovatno anksioznost
Dobila uput za specijalistu jer nece da nagadja, a razlog mora da se nadje.
I da uradim komplet krvnu sliku.
Videcemo.
...malo, po malo, otkirces uzrok...samo pokusaj da se ne nerviras...