Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio električar danas, postavljao tri nova lustera. Razbio kuglu na jednom, pa smo morali menjati ceo ebeni luster i sada mi se ne sviđa taj koji smo uzeli. :neutral:

Sve je super extra osvetljeno i lepe su te bele nove kugle, ali msm što je taj luster nešto zbrčkan, najviše kugli ima, a izgleda kao da je najmanji. Baš me nervira. :neutral:

e pa ne moze sad,ja ne veceram...
buni ti se organizam Cru...menjaj nesto.
Na kraju krajeva,ponesi serpicu na posao...ja tako vec dve godine vucem sa sobom...a i ako ne uspem,odna veceram kuvano.
Vazno je da ti od poslednjeg obroka prodje bar dva sata do spavanja,da zeludac ima vremena da svari unetu hranu.

Evo, da prijavim...sve te slusam,
smilie_girl_001.gif

podelila sam dorucak na dva dela, sad jedem malu vocnu salatu od jabuke. mandarine i kruske, preliveno limunom.
kasnije cu nesto lagano za veceru.

I dalje nemam osecaj gladi uopste :(

Evo, da prijavim...sve te slusam, Pogledajte prilog 341356
podelila sam dorucak na dva dela, sad jedem malu vocnu salatu od jabuke. mandarine i kruske, preliveno limunom.
kasnije cu nesto lagano za veceru.

I dalje nemam osecaj gladi uopste :(

...imas tamou HI sve lepo objasnjeno sta kad moze, ja recimo nisam nikad bila na toj nekoj restrikciji jer smatram da nema potrebe
za tim, ali neke sam stvari usvojila, kao dorucak, nisam doruckovala od osnovne skole, i od kad sam to uvela, vise ne trnem i nemam
osecaj da cu da se oduzmem...i veceram bar nesto malo obavezno...

- - - - - - - - - -

...svrbi me levi dlan celi dan...nikad me jos nije izneverio, samo sto pojmma nemam odakle moze da me strefi
dobitak, pa me nervira najstrasniej, a odrah saku koliko me svrbi :mrgreen:

Ћерка само у књижари (црни пастел папир, бели туш, држаља и два пера) јуче потрошила хиљадарку, изгледа да ће те њене студије да ме коштају охохо.

dacu joj ja komplet profi pera ako hocete
ja ne crtam vise njima
samo ih prvo moram nac u nasem jezivom spajizu :(((

...imas tamou HI sve lepo objasnjeno sta kad moze, ja recimo nisam nikad bila na toj nekoj restrikciji jer smatram da nema potrebe
za tim, ali neke sam stvari usvojila, kao dorucak, nisam doruckovala od osnovne skole, i od kad sam to uvela, vise ne trnem i nemam
osecaj da cu da se oduzmem...i veceram bar nesto malo obavezno...

Znam ja sva pravila HI, do krajnjih nebuloza i gluposti.
Ja sam tako jela, ne restriktivno nego normalan rezim, ne znajuci da je to Hrono ishrana.
Prosto citajuci po internetu skontala sam da je tako najbolje.
I ubedjivala koleginice 3 godine da probaju.
E onda su se sve ukljucile u HI sa restriktivnim periodima i ostalim glupostima tipa ne jedi crvenu papriku uvece, ugojices se :roll:..... i eno sve samo smrkcu, imunitet nula itd.
Ja generalno postujem normalan hrono rezim, osim vecere, ne mesam belancevine i UH, hleb mesim svoj i jedem samo za dorucak, pazim na GI i tako.
Ne jedem djubre, tesku hranu samo osim za rodjendane i slave kad ne mogu da izbegnem i sl.
Ali ima tu jos nesto sto ja moram da utvrdim sta je jer to ne funkcionise kao ranije.

Znam ja sva pravila HI, do krajnjih nebuloza i gluposti.
Ja sam tako jela, ne restriktivno nego normalan rezim, ne znajuci da je to Hrono ishrana.
Prosto citajuci po internetu skontala sam da je tako najbolje.
I ubedjivala koleginice 3 godine da probaju.
E onda su se sve ukljucile u HI sa restriktivnim periodima i ostalim glupostima tipa ne jedi crvenu papriku uvece, ugojices se :roll:..... i eno sve samo smrkcu, imunitet nula itd.
Ja generalno postujem normalan hrono rezim, osim vecere, ne mesam belancevine i UH, hleb mesim svoj i jedem samo za dorucak, pazim na GI i tako.
Ne jedem djubre, tesku hranu samo osim za rodjendane i slave kad ne mogu da izbegnem i sl.
Ali ima tu jos nesto sto ja moram da utvrdim sta je jer to ne funkcionise kao ranije.

...e jeste ima nekih nebuloznih pravila, ali ima i dobroh stvari....bitno da uzmes sto ti prija, tako i sama radim...
...da ti moras da ustanovis od cega ti se to desava, neka kvacica mora da postoji....

nema reshenja da mi se svidjaju, sad samo ova manje sto mi se svidjaju

- - - - - - - - - -

ali kad je frka onda samo moras da resis nema to i da mislis, ovo je pomalo vestacko i tako neok je ali kao ne znam mada sad i znam

- - - - - - - - - -

sad sve znam a nije dobro da sve znas moras to da zaboravis :roll:
ne znam bas sve ali znam vise nego sto bi trebalo

u stvari znam vise nego sto bih htela da znam mada nema sta ti tu da hoces ili neces treba da uradis adekvatno a kao neki tajmaut
valjda ne treba da pisem
ebemti sto je ovako, mislim mora da nije moralo ali sad sta je tu je, potpuno je glupo vracati se i jos pisati o tome :I

i tako ima tu odredjenih ogranichenja

Poslednja izmena:
...gledam neku emisiju na tv-e
i uvek se pitam koji mi djavo trebao da ukljucujem to cudo...
...ma prosto mi zao advokata jadni oni na ivici egzistencije su, kuuuuuuuuuuukuuuuuuuuuu ma evo suze ronim niz biJelo lice
od tuge i zalosti sto oni jadni nemaju od cega da zive...maaaarssssssss bre olosi jedni, drali ste narod godinama pa vam sad
guzi zort jer su dosli novi koji ce da vam capnu malo od toga sto ste vi uzimali...pa kukumavcete kao da cete sutra na kazan:evil::besna:

ne pa zasto bi meni bilo bolje....gore mi je :evil:
sto da ostanes u gornjim disajnim putevima....ma slobodno upadaj dole, ne moras ni da se izuvas.....piccka ti materina

sutra na put.....ide moja baba, garant bolje izgleda kad se digne iz groba nego ja sad....o kako se radujem sto propade uplata :evil:

Ja moram često da jedem,inače mi pozli.Samo tada mi se ne javi taj osećaj trnjenja ruku.To je češći simptom napada panike.A i krvni pritisak tada značajno poraste.Zbog svega toga sam pomislila na panični napad,što ne znači da sam u pravu.:)
.

Bogami, izgleda da jesi u pravu. Nije mi bilo dobro na poslu. Posto mi je ambulanta u istoj zgradi, odem odmah kod doktorke.
merila mi je secer - OK je 4,8
Hormoni stitne u redu, stigli rezultati.
Pritisak 120/95, trnjenje ruku i usana, gusenje, vrtoglavica.
Doktorka kaze da je verovatno anksioznost
Dobila uput za specijalistu jer nece da nagadja, a razlog mora da se nadje.
I da uradim komplet krvnu sliku.

Videcemo.

Bogami, izgleda da jesi u pravu. Nije mi bilo dobro na poslu. Posto mi je ambulanta u istoj zgradi, odem odmah kod doktorke.
merila mi je secer - OK je 4,8
Hormoni stitne u redu, stigli rezultati.
Pritisak 120/95, trnjenje ruku i usana, gusenje, vrtoglavica.
Doktorka kaze da je verovatno anksioznost
Dobila uput za specijalistu jer nece da nagadja, a razlog mora da se nadje.
I da uradim komplet krvnu sliku.

Videcemo.

...malo, po malo, otkirces uzrok...samo pokusaj da se ne nerviras...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back