- Poruka
- 1.286
joj drmaatike
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја не допуштам улетачима да ме претекну. Можеш да дубиш на глави, нећеш проћи.

Što me nerviraju ljudi koji na fejsu počnu da komentarišu svaku moguću od 75 j.bnih fotki dodatih u nečiji album.
Aman čoveče, saberi se.
)))))))))tri dana jedem pijem i povracam)))))))))
)))
)))))))aman zeno ne plasiraj tvoje fizicke atribute. civilizuj s e i bice ok...
boze svasta od ovih zena mosh prostias ovde.
inace zene na fejsu su obichne prostitutke,, abjuzerke, chak se i gole slikaju pored bebe kojem su oca oduzeli[/QUOTE]
ajde sto se slikaju one gole, nego sto pored smeste i svalera i glume srecnu porodicu
a detetu otac ziv i zdrav
znaci bljak
- - - - - - - - - -
joj usracu ce sutra pa onda opet bek tu rieliti)))))))
znaci analana bulimija![]()

Ali pazi kako joj nije palo na pamet da sam se zbabala, nego kao smršala sam. A od vrata na dole mi ništa nije smršalo.Majka kad te "utesi" nema boljeg : )))
Ne kontam.Мени увек кажу да сам као трупац.![]()

Ne kontam.![]()
U mojoj porodici se stvari oduvek nazivaju pravim imenom. Zato me čudi što je mama tako omanula.Балван. Моји су одувек били велики критизери.
U mojoj porodici se stvari oduvek nazivaju pravim imenom. Zato me čudi što je mama tako omanula.
A zašto ti kažu da si balvan? Na šta konkretno misle?
Prvi put, života mi. Meni brat celog života govori da sam debela, nikad mi nije rekao da sam balvan ili trupac.Да треба да скинем које кило јбт. Први пут чујеш за тај 'термин'?
Prvi put, života mi. Meni brat celog života govori da sam debela, nikad mi nije rekao da sam balvan ili trupac.

Neko je pokusavao sinoc da mi se loguje na mejl![]()
)))))))))
...