dive
Legenda
- Poruka
- 61.270
Uzasan dan. Moja cerka se jutros probudila, ustala i krenula da doruckuje, razmenili smo par reci svi medjusobno, i ona se onesvestila. Mislila sam da ce infarkt da me udari.
virus?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzasan dan. Moja cerka se jutros probudila, ustala i krenula da doruckuje, razmenili smo par reci svi medjusobno, i ona se onesvestila. Mislila sam da ce infarkt da me udari.
Šmiki, nadam se da nije ništa ozbiljno. Ja sam kao klinka često padala u nesvest zbog niskog pritiska dok nisam naučila to da kontrolišem.
virus?
Šmiki, nadam se da nije ništa ozbiljno. Ja sam kao klinka često padala u nesvest zbog niskog pritiska dok nisam naučila to da kontrolišem.
Pa samaranje i polivanje vodom dok se osvestila pa trcanje kod lekara. U principu jos ne znamom od sutra idemo da radimo sve analize. Kazu hoce to kod tinejdzera, jako mslo pije vodu, jurimo se i za zdavu hranu, u skoli se sve svede na brzu hranu, dosta se i trosi, ucenje, sviranje... ne znam, to samo pretpostavke, videcemo.
- - - - - - - - - -
E da, i to su spomenuli, moze biti i neki virus.
A pre dve nedelje joj radili krvnu sliku, bilo je sve super. Moguce je da se nesto od vrednosti promenilo.

Ma nije čudan nego deca u tom dobu postaju ponovo aktivna.Moja tinejdzerka je ovog leta oslabila prilican broj kg...par puta joj se desila ta opsta slabost organizma,skoro da je pala u nesvest. A svi rezultati su bili u granicama normale.
pubertet je cudan period.
))))))))))))DA!!!!!Svaka precutana zlata vredi...
Ono kad kolega melje bez tačke i zareza čitavo jutro, i nakon svake treće izgovorene račenice kaže "ako me razumeš"
Ne razumem, niti mi se razumeva!

Па да, најлакше је све свалити на оног ко није у прилици да се брани.ode i zadnj umnjak fala k.... al opet konci, neugodnost, pazi kako i sta zvaces
bem ti evoluciju

Одвећ профано.zamalo da me zgaze kola![]()