Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa samaranje i polivanje vodom dok se osvestila pa trcanje kod lekara. U principu jos ne znamom od sutra idemo da radimo sve analize. Kazu hoce to kod tinejdzera, jako mslo pije vodu, jurimo se i za zdavu hranu, u skoli se sve svede na brzu hranu, dosta se i trosi, ucenje, sviranje... ne znam, to samo pretpostavke, videcemo.

- - - - - - - - - -

E da, i to su spomenuli, moze biti i neki virus.

- - - - - - - - - -

Šmiki, nadam se da nije ništa ozbiljno. Ja sam kao klinka često padala u nesvest zbog niskog pritiska dok nisam naučila to da kontrolišem.

Sve je moguce. Njoj je ciklus jos uvek neredovan...

Pa samaranje i polivanje vodom dok se osvestila pa trcanje kod lekara. U principu jos ne znamom od sutra idemo da radimo sve analize. Kazu hoce to kod tinejdzera, jako mslo pije vodu, jurimo se i za zdavu hranu, u skoli se sve svede na brzu hranu, dosta se i trosi, ucenje, sviranje... ne znam, to samo pretpostavke, videcemo.

- - - - - - - - - -

E da, i to su spomenuli, moze biti i neki virus.

ako je tako, onda je vrlo moguce i da je dete malokrvno..manjak kiseonika u krvi kao posledica i eto caskom nesvestice

Moja tinejdzerka je ovog leta oslabila prilican broj kg...par puta joj se desila ta opsta slabost organizma,skoro da je pala u nesvest. A svi rezultati su bili u granicama normale.
pubertet je cudan period.
Ma nije čudan nego deca u tom dobu postaju ponovo aktivna.
Ja se sećam da sam u šestom razredu bila okrugla, a u sedmom sam se prepolovila. Zato što sam do sedmog razreda bila prava mala štreberka, a onda sam u sedmom iznenada otkrila vršnjake i počela odjednom toliko da izbijam od kuće da je mama u početku slala poteru sa mnom dok nije ukapirala da sam samo upala u pubertet. A u pubertetu nemaš vremena ni da jedeš ni da spavaš, samo zujiš. Pa je padanje u nesvest ko dobar dan. Mislim da moja keva nema pojma da sam ja padala u nesvest jer mi se to redovno dešavalo napolju.

90+2' Marco Sportiello (Atalanta) stretches to his left side and brilliantly saves the penalty from Gonzalo Higuain (Napoli).

E Iguaine na racku te nabijem!
Dodjes mi 250 evrica ... da znas, ako se nekad sretnemo.

I meni se desavalo da malo-malo pa padnem u nesvest dok sam bila u tinejdz dobu.
U pitanju je bio nedostatak crvenih krvnih zrnaca.
Tako su mi bar rekli lekari.
A ni do dan danas to se nije promenilo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back