...kakve veze imaju deca sa nespavanjem...ako budu kao moja starija naspavaces se za "dva zivota", ako bude ko mladja neces dok ne podje u skolu 
...hocu reci moze biti, a ne mora da znaci

...hocu reci moze biti, a ne mora da znaci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...kakve veze imaju deca sa nespavanjem...ako budu kao moja starija naspavaces se za "dva zivota", ako bude ko mladja neces dok ne podje u skolu
...hocu reci moze biti, a ne mora da znaci![]()

stavicu u zamrzivac
kao da ih je mrak pojeo?sve sam pregledala...А после креће неспавање због чекања да се врате из провода. Мирна сам тек кад чујем кључ у брави.

E i ja ovo potpisujem...za oboje![]()

...ja sam najgora majka od svih na planeti...nikad, ali nikad nisam cekala da se vrate, tad sam imala najbolji san ikada...jedva sam izdrzavala do 12 budna,
ali to je verovatno sto sam znala uvek sa kim su....mozda, a mozda i nije...![]()
А после креће неспавање због чекања да се врате из провода. Мирна сам тек кад чујем кључ у брави.

za ovog velikog se nikad nisam sekirala,i uvek sam spavala ko beba.
zato cu za malu verovatno da glumim taksistu...ili to il ce otac da je veze za radijator dok se ne uda![]()
Mda....nego mene muči što mi je TV pored kompa, nije mi dobro....pa neka ga, mora covek da gleda sve sto se nudi, da bi znao uvek da napravi paralelu...![]()

Ја не могу па да ме убијеш. Кад сам кретен, паничарка.
za ovog velikog se nikad nisam sekirala,i uvek sam spavala ko beba.
zato cu za malu verovatno da glumim taksistu...ili to il ce otac da je veze za radijator dok se ne uda![]()

За сина се сад и не нервирам, он је разбацани дифовац, него за ову луцпрду.
Mda....nego mene muči što mi je TV pored kompa, nije mi dobro.![]()

..a kako si kad je bila na moru celo leto? kako si to prezivela? ovo je moja majka radila, kad ne zna sve ok, cim zna panika...ajd opusti se zeno malo
pusti dete neka zivi, jedna je mladost...
Ајд да те послушам. Себе мучим, што је најгоре.
drugo,nema ni jedne moje mini suknje u kucikao da ih je mrak pojeo?sve sam pregledala...

Mm gleda Pink TV.![]()

За сина се сад и не нервирам, он је разбацани дифовац, него за ову луцпрду.

...znam da mucis i sebe, a i nju veruj mi....
..ja sam se zbog takve moje majke zarekla cim sam rodila zensku decu da ih necu sputavati i nista im braniti...i nisam,
nisu me izneverile nikad...a lakse su odrastale nego ja verovala ili ne...znam ja da je to sve iz ljubavi ali je tesko obema tako....
Не спутавам је, иде кад хоће и где хоће. Неке њене другарице немају толико слободе.
...znaci malko si bolja od drugih mama![]()
Код мене може све, само да се уредно јавља када је позовем, тј да шаље поруке да је све ок.
Napisala par postona na Politici... Svi me ignorisu
- - - - - - - - - -
![]()

Tako ti i treba kada pises tamo
Inace oni imaju svoj klan i ne primaju pridoslice...

Primetila sam.... i pisu 300 na sat![]()
To je pdf sa najvecim mogucim brojem klonova... Ludaci....