Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...kakve veze imaju deca sa nespavanjem...ako budu kao moja starija naspavaces se za "dva zivota", ako bude ko mladja neces dok ne podje u skolu :lol:
...hocu reci moze biti, a ne mora da znaci:ok:

dobijem na otvaranju nove ideje kupon za 10% popusta na sledecu kupovinu.dodjem danas i kupim meso za 4000din.kao kreten,kao kad je vec jeftino:dash: stavicu u zamrzivac
pola sata mi je pakovala,kilo ovog,kilo onog...
na kasi pruzim kupon,kaze,a znate,ne vazi kupon za meso,pise vam to na kuponu
:rida:
drugo,nema ni jedne moje mini suknje u kuci:think:kao da ih je mrak pojeo?sve sam pregledala...

А после креће неспавање због чекања да се врате из провода. Мирна сам тек кад чујем кључ у брави.

...ja sam najgora majka od svih na planeti...nikad, ali nikad nisam cekala da se vrate, tad sam imala najbolji san ikada...jedva sam izdrzavala do 12 budna,
ali to je verovatno sto sam znala uvek sa kim su....mozda, a mozda i nije...:rumenko:

- - - - - - - - - -

E i ja ovo potpisujem...za oboje :lol:

...pa kad su isti znaci:heart:

Ја не могу па да ме убијеш. Кад сам кретен, паничарка.

..takva je moja majka bila...to je opterecujuce, i frustrira jako...dan danas je takva, i dan danas se svadjamo oko toga....mada je bolje da sam se
onda svadjala...svasta bi nesto bilo drugacije...verovatno ja zato moju decu nikad nisam u nicemu sputavala, nista branila, dala svu slobodu koju jedno
mlado bice moze da pozeli...

- - - - - - - - - -

za ovog velikog se nikad nisam sekirala,i uvek sam spavala ko beba.
zato cu za malu verovatno da glumim taksistu...ili to il ce otac da je veze za radijator dok se ne uda :rotf:

...obradice ona njega kad dodje vreme, nece ni biti svestan sta ga je snaslo, sa sve dobro cero ljubi te tata:D, samo polako setices se sta sam ti rekla :)

- - - - - - - - - -

За сина се сад и не нервирам, он је разбацани дифовац, него за ову луцпрду.

..a kako si kad je bila na moru celo leto? kako si to prezivela? ovo je moja majka radila, kad ne zna sve ok, cim zna panika...ajd opusti se zeno malo
pusti dete neka zivi, jedna je mladost...

- - - - - - - - - -

Mda....nego mene muči što mi je TV pored kompa, nije mi dobro. :(

...vatu u usi :lol:

Ајд да те послушам. Себе мучим, што је најгоре.

...znam da mucis i sebe, a i nju veruj mi....

..ja sam se zbog takve moje majke zarekla cim sam rodila zensku decu da ih necu sputavati i nista im braniti...i nisam,
nisu me izneverile nikad...a lakse su odrastale nego ja verovala ili ne...znam ja da je to sve iz ljubavi ali je tesko obema tako....

drugo,nema ni jedne moje mini suknje u kuci:think:kao da ih je mrak pojeo?sve sam pregledala...

proveri ti muža! :sad2:

- - - - - - - - - -

Mm gleda Pink TV. :sad2:

oprosti mu, bio je marić kod sanje marinković :heart:

- - - - - - - - - -

За сина се сад и не нервирам, он је разбацани дифовац, него за ову луцпрду.

da vas vidim danas
nek slučajno uleti u kadar
ko navijač na rts

Lucprda :heart:

- - - - - - - - - -

a jel moraju da duvaju deca kad dođu kući :sad2:

...znam da mucis i sebe, a i nju veruj mi....

..ja sam se zbog takve moje majke zarekla cim sam rodila zensku decu da ih necu sputavati i nista im braniti...i nisam,
nisu me izneverile nikad...a lakse su odrastale nego ja verovala ili ne...znam ja da je to sve iz ljubavi ali je tesko obema tako....

Не спутавам је, иде кад хоће и где хоће. Неке њене другарице немају толико слободе.

Код мене може све, само да се уредно јавља када је позовем, тј да шаље поруке да је све ок.

...e pa tako su i moje, morale su da se jave kad zovem,nisam priznavala pricu prazna baterija, i nema dometa...
...i morale su ako ostaju duze nego inace, a puste poruku, pa kad se probudim u toku noci ja uvek prvo za tel., da vidim koliko je sati,
i vidim i poruku, ako je nema, a nema ni njih u sobi, onda je vec panika....postovale su to uvek jer su znale da bi digla celi mup na noge...

Hipodrom je za trening posle podne otvoren do 19h pocev od 1. oktobra... I danas ja kao i svaki drugi dan dodjem sa kobilom, izlazi cuvar iz kucice i pita me gde cu... Na svu srecu znam coveka... I ja kazem da idem na trening, kao sta mu nije jasno i ovako me vidja svaki dan... A on meni kaze da su pomerili vreme treniranja do 17h jer popodne treniramo samo nas troje... I ja pogledam na sat, ono 15 do... Kaze meni covek, ajde nije problem, ali da zavrsim za pola sata... I ja kao ajde... Dobro je da su nas obavestili... A bitno je da nam sve zivo naplacuju... Posle vidim da pise na kapiji da je to od danas... Ludaci...

Pri tom od tih pola sata 10-15 min mi samo treba da dodjem do manjeza ja jahanje...

- - - - - - - - - -

Primetila sam.... i pisu 300 na sat :lol:

Tom brzinom ih i banuju :lol: To je pdf sa najvecim mogucim brojem klonova... Ludaci....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back